176 Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri 2024Filter
    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Arkkitehtuuriura on suunniteltu luoville, innostuneille ja aloitteellisille ihmisille, jotka nauttivat ympäröivien tilojen ja kaupunkien luomisesta ja parantamisesta.

    • Brisbane, Australia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Aloita matkasi arkkitehtiksi Queenslandin kysytyimmällä arkkitehtuurin tutkinnolla*. Sinua opettavat alalla työskentelevät todelliset arkkitehdit ja suoritat jopa 100 tuntia todellisessa arkkitehtuurikäytännössä. Suunnittelun ja kestävän kehityksen innovaatioihin keskittyvä QUT-arkkitehtuuritutkinto antaa sinulle taidot ja kokemuksen, jota tarvitset tulevaisuutemme kaupunkien ja rakenteiden suunnitteluun.

    • Turin, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuriohjelmamme tavoitteena on tarjota opiskelijoille taidot ja erikoistiedot, joita tarvitaan luovien ja vastuullisten ratkaisujen soveltamiseen arkkitehtuurin alalla. Ohjelma auttaa opiskelijoita ymmärtämään roolinsa ja vastuunsa arkkitehteina missä tahansa fyysisessä ja kulttuurisessa kontekstissa, olipa se sitten paikallinen tai kansainvälinen.

    • San Francisco, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Grounded in environmental design, the Bachelor of Arts in Architectural Design (BA-ARH-D) degree provides a strong undergraduate education while allowing the student to experience and gain skills in architectural design, art, architectural, and urban history and theory, fundamentals of sustainability, materials, building construction and structures, as well as advanced design representation tools. To study the world through the architectural lens is an opportunity to examine our culture through the spaces and buildings that we create.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    Arkkitehtuuri on monimutkainen tieteenala, jossa yhdistyvät tieteellinen ja tekninen kurinalaisuus taiteen luovuuteen ja estetiikkaan. Universidad CEU San Pablo hankit kokonaisvaltaisen ja tasapainoisen koulutuksen 5 vuoden aikana kaikilla aloilla: tekniset, humanistiset tieteet ja projektit. Yliopistotutkintomme on saanut NAAB:n olennaisen vastaavuuden ja ylittää kansainväliset laatustandardit. Alan viimeisimmän kehityksen myötä sitä johtaa joukko työskenteleviä ammattilaisia, jotka tuovat lisäarvoa omasta ammatillisesta toiminnastaan.

    • Madrid, Espanja
    • Berzosa, Espanja
    • + 1 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti, Espanja

    Olemme suunnittelua. Arkkitehtuurikoulumme arkkitehtuuriprojektit ehdottavat alueen uudistamista avantgardistisen näkökulman kautta, jossa on vahva sitoutuminen paikkaan ja maisemaan kaikilla tasoilla. Olemme kokeellisia kokeellisten työpajojemme ansiosta, jotka tehostavat opetusta lyhytaikaisessa arkkitehtuurissa, prototyyppien valmistuksessa ja valaistuksessa, opiskelijoiden koulutuksessa erottuvissa aineissa. Olemme vihreitä. Koulutus sellaisilla aloilla kuin alue ja energia painottavat kestävää lähestymistapaa kaupunkiprojektien suunnitteluun. Liikkuvuuden, hiilijalanjäljen ja energiatehokkuuden hallinta ovat ratkaisevia parametreja uuden ja paremman maailman suunnittelussa ja rakentamisessa.

    • Paphos, Kyproksen tasavalta

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuriohjelma tarjoaa kandidaatin tutkinnon neljän vuoden kokopäiväisen opiskelun jälkeen ja arkkitehtuurin tutkintotodistus viiden vuoden kokopäiväisen opiskelun jälkeen.

    • Gdańsk, Puola

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Opetussuunnitelma on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat opiskella arkkitehtuuria. Se on kehitetty kouluttamaan tulevia arkkitehtejä sekä teknisessä tietämyksessä että kehittämään heidän tietoisuuttaan esteettisistä ja ihmislähtöisistä arvoista. Sen avulla opiskelijat voivat kehittää kaupungistuneiden alueiden muotoilemiseen liittyviä taitoja sekä pikkuarkkitehtuurin elementtejä, yleishyödyllisiä tiloja että monialaisia kaupunkiprojekteja.

    • Monterrey, Meksiko
    • Guadalajara, Meksiko
    • + 2 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Vuoteen 2030 mennessä 60 prosenttia maailman väestöstä asuu kaupungeissa, mikä asettaa arkkitehdeille haasteen: luoda tiloja ja rakennuksia, jotka parantavat elämänlaatua toimivilla, mukavilla, esteettisillä ja kestävillä ehdotuksilla. Arkkitehtina pystyt työskentelemään monitieteisissä tiimeissä, jotka pyrkivät muuttamaan ihmisen elinympäristöä; osallistua aloitteisiin ja hankkeisiin, joiden tarkoituksena on mahdollistaa tiloja, jotka edistävät sosiaalista ja taloudellista kehitystä.

    • Warsaw, Puola

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Kiillottaa

    Arkkitehtuuri on tutkimusala, jossa yhdistyvät rakennusten muovisten, taiteellisten ja esteettisten ominaisuuksien suunnittelun ja muotoilun tiedot ja taidot. Se on myös tiedettä rakennuskoostumusten upottamisesta tilaan, jossa elämme.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    La Sallen arkkitehtikoulu (ETSALS) - Ramon Llullin yliopisto tarjoaa kokemuksen arkkitehtuurin ja rakentamisen oppimisesta työskentelemällä Barcelonan ja muun maailman johtavien arkkitehtien lahjakkuuden kanssa.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuri on rakennusten suunnittelua ja rakentamista, jossa yhdistyvät taide, matematiikka, tiede ja logistiikka. Arkkitehdin tutkinnon aikana opit piirtämään tarkkoja suunnitelmia rakennuksista joko käsin tai tietokoneohjelmilla. Voit opiskella moduuleja, kuten kestävää arkkitehtuuria ja tulevaisuuden rakentamista.

    • Fairmont, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Fairmont State on Länsi-Virginian ainoa yliopisto, joka tarjoaa tutkintoja arkkitehtuurin opiskeluun. Arkkitehtuuriohjelman missiona on kouluttaa aloittelevia arkkitehtejä luoviksi ajattelijoiksi, jotka ajavat arkkitehtuuria integroivana prosessina. Muotoilua, historiaa, teoriaa, kulttuuria, kestävyyttä ja käytännön realiteetteja tulkitaan sekä Appalakkien alueen ainutlaatuisessa luonteessa ja dynamiikassa että modernissa globaalissa yhteisössä.

    • Villaviciosa de Odón, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Madridin Universidad Europea arkkitehtuurin kandidaatin tutkinto on viisivuotinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tietoa ja taitoja johtaa arkkitehtuuriprojekteja ympäri maailmaa. Arkkitehtuurin tutkinto, joka on yhteensä 300 op, varmistaa, että valmistut tuntemaan alan uusimmat digitaaliset työkalut, kuten BIM-metodologian, piirustuksen, projektit ja urbanismin.