68 Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Aasia for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Aasia for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuri on rakennusten suunnittelua ja rakentamista, jossa yhdistyvät taide, matematiikka, tiede ja logistiikka. Arkkitehdin tutkinnon aikana opit piirtämään tarkkoja suunnitelmia rakennuksista joko käsin tai tietokoneohjelmilla. Voit opiskella moduuleja, kuten kestävää arkkitehtuuria ja tulevaisuuden rakentamista.

    • Tbilisi, Georgia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuriohjelma perustettiin vuonna 2017. Ohjelman kehittäminen ja korkea hyväksymisprosentti johtivat koulun erottamiseen, ja vuodesta 2021 alkaen on jo perustettu uusi arkkitehtuuri- ja muotoilukoulu. Kaukasuksen yliopiston englanninkielinen arkkitehtuuriohjelma on nimetty ehdokkaaksi maailman tunnetuimman ja arvostetuimman ammattijärjestön, Royal Institute of British Architectsin (RIBA) jäseneksi.

    • Petaling Jaya, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BA (Hons) Interior Architecture and Design -ohjelma keskittyy sisätilojen suunnitteluun ja kehittämiseen painottaen arkkitehtonisen kontekstin ja suunnitellun sisustuksen välistä suhdetta. Se antaa valmistuneille tarvittavat tiedot ja luovat taidot ammattimaiseksi sisustussuunnittelijaksi tai sisustusarkkitehdeiksi.

    • Academic City, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma tarjoaa perusteellisen perustan arkkitehtuurin aiheelle, mukaan lukien salkun suunnittelusta, teknisistä ja teoreettisista kursseista, jotka kattavat kaikki arkkitehtuuriteorian ja käytännön näkökohdat. Kurssi on suunniteltu ottaen huomioon RIBA-kriteerit tarjoamalla opiskelijoille monipuolisen ja kansainvälisesti arvostetun opetussuunnitelman. Opiskelijat työskentelevät teknisen ja humanistisen tieteenalojen välillä ja testaavat näiden kurssien tietämystä ja taidot sarjan ydinsuunnitteluprojekteista, joita opetetaan studioympäristössä (noin 50% kursseista). Kurssi antaa opiskelijoille avainasemassa olevat analyyttiset ja käytännön taidot ja tiedot, joita tarvitaan RIBA Part 1 -tason saavuttamiseen, mikä on ensimmäinen askel kohti muodollista chartership-arkkitehtitoimintaa (kurssin akkreditointi odottaa).

    • Muscat, Oman

    Täysaikainen

    7 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kaupunkielämän laatua ei mitata monumenttien, ostoskeskusten, valtateiden tai ylhäältä alas säädellyn toiminnan mittakaavalla, vaan ympäristön luomisella, joka on elävä, elinvoimainen ja kestävä.

    • Ras Al Khaimah, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuri on sekä prosessin ja tuotteen suunnittelun, suunnittelu ja rakennusten rakentamiseksi ja muihin rakennelmiin.

    • Kajang, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Bachelor of Landscape Architecture-ohjelman avulla opiskelijat voivat oppia luovasti ja teknisesti kautta luentoja, workshop, projekti käyntejä, lab teoksia, retkiä ja seminaari. Bachelor of Landscape Architecture tarjoaa opiskelijoille valtavia mahdollisuuksia suunnittelussa sekä ihmisen ja elinympäristö käyttämällä erilaisia ​​elementtejä suunnitteluun.

    • Ulaanbaatar, Mongolia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Bachelor of Landscape Architecture, opiskelijat saavat perustaa maisema-arkkitehtuurin ammatti pohja, ihmiskunta terve, elin- ympäristön ja suunnittelu biologian ja ekologian estetiikkaa.

    • Baku, Azerbaidžan

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Venäjän kieli, Azerbaidžani

    Asiantuntijat koulutetaan kunkin alan tutkimuksen kandidaatin, maisterin ja tohtorin astetta. Valmistuneet tiedekunnan voi tehdä niiden toimintaa arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, ympäristön suunnittelu, palauttaminen monumentteja, suunnittelu jne.

    • Wuhan, Kiina
    • Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Kiinalainen

    Maiseman suunnittelu on luova prosessi, mukaan lukien tutkimus, analyysi, käsitteellinen synteesi avaruustutkimuksen ja suositusten muodossa. Ammattilainen keskittyy opiskelijoiden

    • Qingdao, Kiina

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Ohjelma kestää viisi vuotta ja valmistelee yksilöiden itsenäiseen ammattitoimintaan arkkitehtuurin ja tekee tutkimusta eri osa kentän.

    • Yokohama, Japani

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Ohjelma tarjoaa innovatiivisia tieteidenvälistä kursseja tuleville johtajille.

    • Suzhou, Kiina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    BEng Urban Planning and Design -ohjelmassa opiskelet kaupunki- ja maaseutumaisemien suunnittelua sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Saat tietoja ja taitoja analysoida, kritisoida ja myötävaikuttaa kestävän kehityksen asialistan muotoiluun Kiinassa ja ympäri maailmaa. Opit muotoilemaan strategisia suunnitelmia, suunnittelemaan asutettavia kaupunkeja ja luomaan julkisia paikkoja. Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden ottaa huomioon yhteiskunnan sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristötarpeet sekä niiden vuorovaikutus asuttujen ja rakentamiemme ympäristöjen kanssa. Opit auttamaan yrityksiä ja hallituksia tekemään vaikeita maankäyttö- ja kehityspäätöksiä samalla kun otetaan huomioon huolet, kuten ilmastokestävyyden saavuttaminen ja yhteisön sitoutumisen mahdollistaminen.

    • Nanjing, Kiina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Niistä yli 1800 korkea-oppimisen laitosten Kiinassa, SEU on yksi vanhimmista ja top 20 sen yli vuosisadan akateemista huippuosaamista ja koko henkilön koulutus.34 ja sen koulut ja osastot tarjoavat 64 kandidaatin, 210 maisterin ja 112

    • Hong Kong, Hongkong

    Kampuksella

    Englanti