BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Arkkitehtuuri on ala, jolla suunnitellaan ja toteutetaan rakennuksia. Tämä pitää sisällään erilaisten teknologioiden, materiaalien ja ympäristönäkökulmien hyödyntämistä, jotta sekä lakien vaatimat seikat että rakennusten tilaajien toiveet tulevat toteutetuiksi.

Jos haluat lisätä tietämystä sosiaali-, kulttuuri-, hallinto-, ja historialliset tapahtumat Etelä-Amerikan ja Latinalaisen maailma, tämä on maanosa sinulle.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Etelä-Amerikka Filter

Poikamies arkkitehtuurin ja urbanismin

Grupo Tiradentes
Kandidaatti
Maalis 2020
<
Full-time
<
10 lukukaudet
Portuguese
Kampus

Piirteet hankkeen syntyy unelmansa toteutuvat pala palalta. Bachelor Arkkitehtuurin ja urbanismin muodostama Facipe saa valmiuksia suunnitella ja valvoa Rakennusten ja rakente ...

Lue lisää

Arquitetura e urbanismo

Faculdade Ideal (FACI)
Kandidaatti
<
Full-time
Portuguese
Kampus

Planejamento do espaço. Com apenas essas três palavrinhas, poderíamos definir a totalidade e a variedade de atividades que um Arquiteto e Urbanista pode desenvolver. Atuando n ...

Lue lisää