BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Arkkitehtuuri on ala, jolla suunnitellaan ja toteutetaan rakennuksia. Tämä pitää sisällään erilaisten teknologioiden, materiaalien ja ympäristönäkökulmien hyödyntämistä, jotta sekä lakien vaatimat seikat että rakennusten tilaajien toiveet tulevat toteutetuiksi.

Arabiemiirikunnat, joskus yksinkertaisesti nimeltään Emirates tai UAE, on arabien maa kaakkoon Arabian niemimaalla Persianlahden rajalla Oman itään ja Saudi-Arabia etelään, sekä jakaa meriraja Qatar ja Iran.

Suositut Kandidaattiohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020/2021

3 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Arabiemiirikunnat Filter

BA (Hons) arkkitehtuurissa

Heriot-Watt University Dubai
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelma tarjoaa perusteellisen perustan arkkitehtuurin aiheelle, mukaan lukien salkun suunnittelusta, teknisistä ja teoreettisista kursseista, jotka kattavat kaikki arkkitehtu ...

Lue lisää

Bachelor of Architecture

American University of Sharjah
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Meidän Bachelor of Architecture ohjelma on ensimmäinen ohjelma lajissaan Pohjois-Amerikan ulkopuolella myönnetään akkreditoinnin National Architectural akkreditoivan Board (Na ...

Lue lisää

Poikamies arkkitehtuurin

American University of Ras al Khaimah
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Arkkitehtuuri on sekä prosessin ja tuotteen suunnittelun, suunnittelu ja rakennusten rakentamiseksi ja muihin rakennelmiin.

Lue lisää