Filter
Kandidaatin tutkinnot
Australia New South Wales Albury

Suositut Kandidaattiohjelmat Albury Australiassa 2019

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

On erinomainen korkeakoulujen tilat Albury-Wodonga. Kun instituutioiden, kuten La Trobe yliopiston yhdessä hienoja rantoja, ystävällinen ilmapiiri ja kaunis luonto tekee tämän kaupungin keskeinen kohde korkeakoulutukseen.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Albury Australiassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Charles Sturt University

... [+]

on sinua varten.

Miksi opiskella tämä kurssi? Mitä opin?

Suuntaa ATAR

[-]
Australia Albury
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Charles Sturt University

. Miksi opiskella tämä kurssi? tai tai tai ... [+]

.

Miksi opiskella tämä kurssi? tai tai tai [-]
Australia Albury Melbourne Wagga Wagga
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Charles Sturt University

Meidän Bachelor of Business Studies on "suunnittelija aste", joten voit joustavasti opiskella monenlaisia ​​aiheita, myös humanististen ja luonnontieteellisten aineiden r ... [+]

Onko teillä erittäin kiinnostunut liiketoiminnan? Haluatko toteuttaa kilpailukykyinen tutkinto, joka tarjoaa eniten joustavuutta?

Meidän Bachelor of Business Studies on "suunnittelija aste", joten voit joustavasti opiskella monenlaisia ​​aiheita, myös humanististen ja luonnontieteellisten aineiden rinnalla liiketoiminnan aiheita tarjota tietoja ja taitoja sinun työpaikallasi tai tulevaa uraa .

CSU on myös antelias luotto järjestelmä tunnistaa edellisessä tutkimuksessa. Edellyttäen yliopiston hyväksyntää, voit käyttää tutkintotodistus tai Certificate IV pätevyys lyhentämään ja kustannuksia kurssin.

Jos suunnitelmat muuttuvat matkan varrella, voit poistua tutkinnon Associate Degree in Business Studies suoritettuaan 16 vapaaehtoisilla tai Diploma in Business Studies päätyttyä kahdeksan aiheista.... [-]

Australia Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra  + 4 More
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Charles Sturt University

CSU: n Bachelor of Accounting antaa sinulle analyyttinen, viestintä ja johtamistaitoja sinun täytyy tulla kysytty liiketoiminnan ammattilainen. Mitä tahansa alan haluat t ... [+]

Tilintarkastajat ovat maailmankansalaisia ​​joilla monet dynaamisimmista ja vaikutusvaltaisiin asemiin maailmassa. Tämä johtuu siitä, jokainen organisaatio, joka teollisuudessa - maataloudesta kaivos-, globaaleista rahoitusta ei-voittoa - edellyttää innovatiivisia ihmisiä, jotka voivat ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia liiketoiminnalle.

CSU: n Bachelor of Accounting antaa sinulle analyyttinen, viestintä ja johtamistaitoja sinun täytyy tulla kysytty liiketoiminnan ammattilainen. Mitä tahansa alan haluat työskennellä ja missä haluat asua, meidän Bachelor of Accounting voi viedä sinne.

Joustava ja ammattimaisesti hyväksytty ohjelma on tarjolla koko ajan ja osa-aika kampuksella, tai voit opiskella verkossa missä päin maailmaa tahansa. Night luokat ovat löytyvät Albury-Wodonga Campus.... [-]

Australia Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie  + 2 More
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
La Trobe University

Hanki kansainvälisesti akkreditoitu kirjanpito pätevyys, kun rakentaa oma erikoistuminen liike kurinalaisuus tämän verran. ... [+]

Hanki kansainvälisesti akkreditoitu kirjanpito pätevyys, kun rakentaa oma erikoistuminen liike kurinalaisuus tämän verran.

Ensimmäinen vuosi sinun on otettu käyttöön erilaisia ​​liiketoiminnan aloja kuten taloustieteen, rahoituksen ja markkinoinnin. Voit myös loppuun ensimmäisessä aiheena kirjanpito suuria.

Näin merkittävä, voit rakentaa yksityiskohtaiset tiedot varainhoidon ja johdon laskentatoimen, kirjanpidon tietojärjestelmät ja tilintarkastusta. Voit myös kehittää projektinhallinnan taitoja ja tietoisuutta etiikan, ihmisoikeuksien, kestävän kehityksen ja yleisen järjestyksen, valmistaa sinua uran aloilla, kuten verotus, taloushallinto, oikeuslääketieteen kirjanpito ja konsultointia.... [-]

Australia Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 More
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
La Trobe University

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella toimialakohtaisia ​​aloilla, kuten tapahtumia, urheilu, matkailu ja ravitsemisalan. Voit myös valita kurinalaisuutta, k ... [+]

Tilaisuutta kokea eri liiketoiminta-aloilta, ennen kuin päätetään pääaineen ja muokata aiheita sopivaksi uraan liittyviä tavoitteita.

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella toimialakohtaisia ​​aloilla, kuten tapahtumia, urheilu, matkailu ja ravitsemisalan. Voit myös valita kurinalaisuutta, kuten kirjanpito, talous, rahoitus, johtaminen tai markkinointi ensisijaiseksi suuria, ja ottelu, että kaikki yrityksen tai ei-liiketoiminnan suuria, pieniä tai vapaasti valittavia eri puolilta yliopistosta.

Ensimmäinen vuosi antaa yleiskuvan liiketoiminnan käytäntöjä ja valmistaa sinua ottamaan korkeamman tason ongelmanratkaisu toisena ja kolmantena vuonna. Kuvattavia tutustuttaa sinut laskentatoimen, rahoituksen, johtamisen, markkinoinnin ja talouden - kaikki avain ymmärtää liiketoimintaympäristössä. Ottaa näytteet erilaisia ​​aiheita alkupuoliskolla, voit valita yhden tai kaksi liiketoiminta tieteenalojen erikoistua koko jäljellä olevan kurssin.... [-]

Australia Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 More
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi