BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat Albury Australiassa 2019

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

On erinomainen korkeakoulujen tilat Albury-Wodonga. Kun instituutioiden, kuten La Trobe yliopiston yhdessä hienoja rantoja, ystävällinen ilmapiiri ja kaunis luonto tekee tämän kaupungin keskeinen kohde korkeakoulutukseen.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Albury Australiassa 2019

Tulokset Filter

Bachelor of Occupational Therapy

Charles Sturt University
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury Melbourne Wagga Wagga + 4 lisää

Tradenomi tutkimusten

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 lisää

Meidän Bachelor of Business Studies on "suunnittelija aste", joten voit joustavasti opiskella monenlaisia ​​aiheita, myös humanististen ja luonnontieteellisten aineiden rinnalla liiketoiminnan aiheita tarjota tietoja ja taitoja sinun työpaikallasi tai tulevaa uraa .

Laskentatoimen kandidaatti

Charles Sturt University
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 lisää

CSU: n Bachelor of Accounting antaa sinulle analyyttinen, viestintä ja johtamistaitoja sinun täytyy tulla kysytty liiketoiminnan ammattilainen. Mitä tahansa alan haluat työskennellä ja missä haluat asua, meidän Bachelor of Accounting voi viedä sinne.

Yritystoiminnan harjoittaja (kirjanpito)

La Trobe University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + 4 lisää

Hanki kansainvälisesti akkreditoitu kirjanpito pätevyys, kun rakentaa oma erikoistuminen liike kurinalaisuus tämän verran.

Bachelor of Business

La Trobe University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + 5 lisää

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden opiskella toimialakohtaisia ​​aloilla, kuten tapahtumia, urheilu, matkailu ja ravitsemisalan. Voit myös valita kurinalaisuutta, kuten kirjanpito, talous, rahoitus, johtaminen tai markkinointi ensisijaiseksi suuria, ja ottelu, että kaikki yrityksen tai ei-liiketoiminnan suuria, pieniä tai vapaasti valittavia eri puolilta yliopistosta.