BACHELORSTUDIES.FI

Suositut Kandidaattiohjelmat Bathurst Australiassa 2019

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Bathurst on elinvoimainen kaupunki tunnetaan tarjota korkeakoulujen mahdollisuuksia Australiassa. Charles Sturt yliopisto ja muut korkea-asteen oppilaitokset ovat niiden keskusten perustuu tässä kaupungissa.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Bathurst Australiassa 2019

Tulokset Filter

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time Part-time 4 - 8 vuotta Tammikuu 2020 Australia Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 lisää

Vaikka CSU: n neljän vuoden Bachelor of Psychology tarjoaa vähintään akateemisen vaatimukset uran psykologina, voit myös päteviä ottamaan vastaan ​​työtä yhdessä eri aloilla, joilla psykologista tietoa arvostetaan.

Kandidaatin viestintä (mainonta)

Charles Sturt University
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Port Macquarie Bathurst + 2 lisää

CSU: n Bachelor of Communication (mainonta) valmentaa maailmaan mainonnan. Kurssi on maailmanlaajuinen viestinnän näkökulmasta, jossa kansalliset rajat ovat usein merkityksettömiä ja yleisöt ovat liukuvia ja muutettavissa.

Bachelor of Criminal Justice

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Port Macquarie Bathurst + 2 lisää

CSU: n Bachelor of Criminal Justice varustaa sinut tietoja ja taitoja edetä Associate Degree poliisitoimessa Practice (ADPP) ja voidaan harkita myöhemmin tuloa NSW poliisi, jollei ammatillista soveltuvuutta.

Kandidaatin tietotekniikan (erikoistuminen)

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Bathurst + 2 lisää

Dreaming rakentaa seuraavan myydyin älypuhelin app tai kehittää ohjelmistopaketti, joka tekee eron työpaikoilla tai kotitaloudet? Computer Science CSU on sinulle.

Kandidaatin liikunnan ja urheilun tiede (erikoistuminen)

Charles Sturt University
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Port Macquarie Bathurst + 2 lisää

Tarjotaan verkossa ja klo Bathurst ja Port Macquarie kampuksilla, CSU: n Bachelor of Liikunta ja Urheilu Science (erikoistuminen) antaa sinulle perustan teoreettista ja käytännön osio liikuntatieteellisten.

Tradenomi tutkimusten

Charles Sturt University
Kampus Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 lisää

Meidän Bachelor of Business Studies on "suunnittelija aste", joten voit joustavasti opiskella monenlaisia ​​aiheita, myös humanististen ja luonnontieteellisten aineiden rinnalla liiketoiminnan aiheita tarjota tietoja ja taitoja sinun työpaikallasi tai tulevaa uraa .

Laskentatoimen kandidaatti

Charles Sturt University
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Australia Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 lisää

CSU: n Bachelor of Accounting antaa sinulle analyyttinen, viestintä ja johtamistaitoja sinun täytyy tulla kysytty liiketoiminnan ammattilainen. Mitä tahansa alan haluat työskennellä ja missä haluat asua, meidän Bachelor of Accounting voi viedä sinne.