Filter
Kandidaatin tutkinnot
Australia New South Wales Dubbo

Suositut Kandidaattiohjelmat Dubbo Australiassa 2019

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Australia on saarivaltio ja manner eteläisellä pallonpuoliskolla, on SW Pacific, jäsenmaana Commonwealth.

Kokkola on erilaisia ​​oppimisympäristöjä, joissa voi parantaa hänen koulutus. Se on koti yksi Charles Sturt yliopiston kampuksilla ja Dubbo College Senior Campus.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Dubbo Australiassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Charles Sturt University

CSU: n Bachelor Sosiaalityön varustaa sinulle tietoa ja taitoa asettaa tehdä arvokkaan panoksen sosiaali- ja sosiaalityö virastojen, maaseudulla, suurkaupunkien asetuksia ... [+]

Jos intohimoisesti sitoutunut pyrkimistä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien, harkitse CSU: n Bachelor Sosiaalityön perustana urasi.

CSU: n Bachelor Sosiaalityön varustaa sinulle tietoa ja taitoa asettaa tehdä arvokkaan panoksen sosiaali- ja sosiaalityö virastojen, maaseudulla, suurkaupunkien asetuksia tai ulkomailla. Hintatarjousasetuksesi parantaa elämänlaatua yksilöille ja yhteisöille, voit myös työskennellä politiikan alalla, tutkimus- tai lobbausta, hajottaa eriarvoisuutta ja auttamaan muovaamaan yhteiskunnan tulevaisuuteen.

CSU on useita väyliä saamassa sosiaalityö määrin. Reitti otat riippuu siitä, missä ja miten haluat tutkia sekä koulutustausta.... [-]

Australia Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi