BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 161 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Australiassa 2019/2020

Monet opiskelijat eri puolilta maailmaa valitsevat Australia niiden määränpään korkeakoulutukseen. Australia pitää koulutusta suuressa arvossa ja yliopistojen pyrittävä huippuosaamiseen oppiaineissa. Kun kandidaatin Australia ohjelma on aidosti kansainvälinen kokemus opiskelijoiden matkustaa ympäri maailmaa, parantaa oppimiskokemuksia ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden henkilökohtaisesti kasvaa. Riippumatta näistä syistä valita kandidaatin Australia, tässä maassa on jotain tarjottavaa kaikille oppilaille, myös dynaamiset kaupunkeja, kauniita maisemia, ja seikkailunhaluinen maan ja meren toimintaa.

Monet opiskelijat, jotka ovat valinneet kandidaatin Australia tutkinto on eduksi, että he voisivat kiertää maailmaa, koska monet yliopistot liittyvät laitokset muissa maissa. Opiskelijat kandidaatin Australia ohjelmat eivät pelkästään opi olennaiseen heidän valitsemassaan kurinalaisuutta, mutta he saavat myös valmiudet ajatella kriittisesti, luovasti ja itsenäisesti.

Lisätietoja ohjelmista kandidaatin Australia tutkinto, selata alla olevista vaihtoehdoista tai tarkentaa hakua käyttämällä ruutuihin yllä. Ota seuraava askel jo tänään!

Tulokset Filter

Agribusinessin kandidaatti

Leaders Institute
Kampus Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Brisbanen kaupunki

Australia on maailman johtava kestävän maatalouden ja elintarviketuotannon alalla. Maailmanlaajuisesti maatalousyrittäjille on vakava puute. Leaders Institute maatalouden kandidaatin tutkinto on ihanteellisessa asemassa valmistelemaan valmistuneita valmiita markkinoita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Musiikin kandidaatti (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Australia Surry Hills + 1 lisää

AMPA: n musiikin kandidaatti (Performance) tuottaa jatkuvasti ammattimaisia ​​esiintyjiä ja säveltäjiä, jotka ovat valmiita haasteisiin, jotka musiikin ura heittää.

Bachelor of Business tietojärjestelmien

La Trobe University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne

Tietojärjestelmät auttaa ihmiset käyttävät tekniikkaa, jotta parhaat mahdolliset päätökset. Tämä tutkinto, akkreditoitu Australian Computer Society, antaa sinulle kattavan käsityksen työkaluja ja tekniikoita tarvitaan hallita näitä monimutkaisia ​​järjestelmiä, ja luovia innovatiivisia ratkaisuja tiedon haasteisiin.

Informaatioteknologian kandidaatti

University of Wollongong
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Australia Wollongong Liverpool + 2 lisää

UOW: lla on asiantuntijoita, jotka kattavat koko tieteen, tietotekniikan, tekniikan ja matemaattisten menetelmien laajuuden ICT-alalla. Tiivis yhteistyössä alan kumppaneiden kanssa varmistamme, että kaikki ohjelmat ovat edelleen tärkeitä alan trendien ja kehityksen kannalta. Opiskelijat opiskelevat reaalimaailman hankkeita ja ovat vuorovaikutuksessa alan ammattilaisten kanssa ja oppivat heidät varmistamaan heidän työvalmiutensa valmistumisen yhteydessä.

Kauppatieteen kandidaatti

The University of Western Australia
Kampus Tammikuu 2020 Australia Crawley

Reaalimaailman kokemukset ovat kauppakorkeakoulun ytimessä. Tämä tutkinto kehittää analyysi-, viestintä- ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka tarjoavat globaalin liiketoiminnan näkökulman ja valmistautuvat uraan liiketoiminnan, hallituksen tai voittoa tavoittelemattomien sektoreiden alalla. Opi johtavista tutkijoista, kehittää korkean tason verkostoja ja valmistuu tutkinto, joka voi viedä sinut missä tahansa maailmassa.

Informaatioteknologian kandidaatti

Queensland University of Technology
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Australia Brisbane

Rakenna tietotekninen pätevyys toiveidesi mukaan. Meillä on vahvat yhteydet IT-toimittajiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia harjoitteluun Australiassa ja ulkomailla.

Musiikin kandidaatti - Contemporary

Australian Institute of Music
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Australia sydney Melbourne + 2 lisää

Hallitse muusikon taitojasi. Täytä suorituskykysi yksin ja yhteistyössä toimivan taiteilijana.

Ilmailuhallinnon kandidaatti

University of South Australia
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Australia adelaide

Maailmanlaajuisen ilmailualan asiantuntijoiden kysynnän myötä UniSA rakentaa tietosi lentokenttä- ja lentotoiminnassa ja valmistautuu globaaliin ilmailun uraan.

Applied Cloud Technologyn kandidaatti

La Trobe –Didasko
Online Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Melbourne + 1 lisää

La Trobe -yliopiston ammattikorkeakoulu, joka on soveltanut pilvipalveluja, on kehitetty pilvipalvelualalle ainutlaatuisessa yhteistyössä globaalin jättiläisen Amazonin kanssa. Pilvialalla on tällä hetkellä nopea kasvu, mutta kriittinen osaamisen puute kutsuu. Tämä tutkinto sisältää 6 erittäin arvostettua alan sertifiointia (joista neljä on Amazon Web Services -kohtaisia) ja tutkinto on suunniteltu työllisyysratkaisujen tarjoamisen erityistavoitteeksi.

Kauppatieteiden kandidaatti (johtaminen)

University of Wollongong Faculty of Business
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Pohjois-Wollongong sydney + 2 lisää

Johtaminen on ryhmätyön suunnittelun, koordinoinnin ja johtamisen taidetta ja tiedettä. Se on inhimillisten ja aineellisten voimavarojen mobilisointi organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi.

Bachelor of Construction Management

University of South Australia Online
Online Full-time Part-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia adelaide + 1 lisää

Jatko-opiskelijana voit käyttää teknisiä ja käytännön tietoja monissa tilanteissa, analysoida tehokkaasti ongelmia ja työskennellä yhdessä liittoutuneiden alojen kuten arkkitehtien, suunnittelijoiden ja insinöörien kanssa. Digitaaliteknologian nopean kehityksen myötä rakennusalan ammattilaiset tarvitsevat pysyäkseen ajan tasalla uusista kehityksistä ja innovaatioista - opit saman alan ammattilaisten käyttämän ohjelmiston, jonka avulla voit lyödä maahan käynnissä, kun valmistut. Tämä tutkinto on suunniteltu yhteistyössä alan kumppaneidemme kanssa, joten voit olla varma, että oppimisesi on asiaan liittyvää, ajantasaista ja työnantajien kysyntää. Jos olet suorittanut tämän tutkinnon onnistuneesti, voit siirtyä suoraan rakennusalan johtamisen ja taloustieteen kandidaatin tutkinnon neljänteen vuoteen.

Bachelor of Science (Elintarviketeknologia ja ravitsemus)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne

Polttoaineiden elintarvikeinnovaatio. Tutki elintarviketieteitä. Elintarviketieteellisellä tutkinnoilla voit harjoittaa alan erilaisia ​​urapolkuja muun muassa jalostuksen, valmistuksen, pakkaamisen, markkinoinnin, tutkimuksen, laadunvarmistuksen, tuotekehityksen ja koulutuksen aloilla.

Kirjallisuuden kandidaatti

Melbourne Polytechnic
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne

Tämä kurssi on kehitetty vastaamaan kasvavaan kysyntään liike-elämän ammattilaisille, joilla on pätevyys kirjanpidon ja kestävän liiketoiminnan aloilla. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat yhdistää valtavirran kirjanpitokurssi kestävään kehitykseen ja ympäristöasioiden hallintaan.

Kandidaatin tutkinto (tähtitieteet ja avaruustieteet)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Australia Australia Online + 1 lisää

Oletko kiehtonut maailmankaikkeuden? Kiinnostaako tiedettä ja fysiikkaa töissä ympäri maailmaa? USQ: n Bachelor of Science (Astronominen ja Avaruustieteet) yhdistää tähtitieteen kiehtovuuden ja mahdollisuuden kehittää kysyntää fysiikan, matematiikan, tilastotieteen, tietojenkäsittelytieteen ja tietotieteen osaamiseen.

Kirjallisuuden kandidaatti

University of Canberra
Kampus Full-time 6 lukukaudet Tammikuu 2020 Australia Canberra

Opintokokonaisuuden tavoitteena on tuottaa erittäin päteviä, työvoimavaltaisia ​​tutkinnon suorittaneita, joilla on syvällinen kurinalaistuntemus ja tekniset valmiudet työskennellä yhteiskunnallisesti vastuullisena laskentatoimijana yksityisen ja julkisen sektorin sisällä.