BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Biodiversiteettissa 2020/2021

Kun opiskelijat ilmoittautua yliopistoon, heillä on usein tavoitteena ansaita kandidaatin tutkinnon. Tämä tutkinto voi yksinään tai maamerkkinä asteen matkalla ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto.

Mikä on kandidaatin Biodiversity? Biologinen monimuotoisuus tutkii, miten eri organismit ja lajien vuorovaikutuksessa keskenään erilaisissa ympäristöissä maailmassamme. Tutkijoiden kanssa biologisen monimuotoisuuden kiinnostunut havaitsemalla organismeja peräisin ja miten katoamisen estämiseksi olennaista elinympäristöjä. He myös löytää tulokaslajien tai organismeja tuhoavat tietyissä väestöryhmissä ja miten hallita niiden kasvua. Ohjelman osallistujat oppivat nimetä luonnonsuojelualueen suojelemiseksi ekologisten järjestelmien ja palauttaa vahingoittuneiden järjestelmien.

Ansaita kandidaatin Biologinen monimuotoisuus on ratkaisevan tärkeää maapallon tulevaisuuden. Se varmistaa, että kaikki maapallon eliöt on kyky edistää kasvua ja edistää terveyttä ympäristön.Opiskelijat osallistuvat näitä taitoja ja parantaa planeetan kaikille ja kaiken, elää sitä.

Ohjelmia monimuotoisuuden vaihdella kustannuksia dramaattisesti kouluittain. Nämä kustannukset riippuvat siitä, missä yliopiston sijaitsee sekä ohjelman kesto. Rahoitustukea voidaan tarjolla opiskelijoille joissakin tilanteissa.

Opiskelijat, jotka valmistuu kandidaatin Biodiversity voi löytää työllistymismahdollisuuksia kanssa ympäristöpolitiikan säilyttäminen ajosta tai tutkijoita. Kannat voivat myös ympäristöalan konsultointiin, tutkimuslaitosten, kansalaisjärjestöt ja virastot, eläintarhat, akvaarioita ja kansallispuistoja. Tutkijat voivat analysoida tietoja, laatia selvityksiä ja esittää tiedot biologisen monimuotoisuuden muuhun väestöön.

Useat oppilaitokset eri puolilla maailmaa tarjoavat verkossa kursseja opiskelijoille, jotka eivät voi osallistua paikan päällä luokissa. Tämä avaa oven tilaisuuden tälle potilasryhmälle oppineita.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Biodiversiteetti Filter

Kandidaatti (suojelu ja villieläinbiologia)

Edith Cowan University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
Englanti
Kampus

Kurssi keskittyy tietoihin ja taitoihin, joita tarvitaan biologisen monimuotoisuuden säilymisen merkityksen ymmärtämiseen.

Lue lisää

Biologian kandidaatti: Biodiversiteetti, ekologia ja evoluutio

St Cloud State University
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Biologiana: biologinen monimuotoisuus, ekologia ja evoluutio tärkeimmät kurssityösi sisältävät laajan joukon aiheita viimeaikaisen biologisen kehityksen kärjessä. Opiskelet or ...

Lue lisää