Filter
Kandidaatin tutkinnot
Liettua

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Biologiassa Liettuassa 2019

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Ihmiskehon biologisiin näkökohtiin perehtyminen voi olla lähtökohta esimerkiksi farmakologian tai lääketieteen jatko-opinnoille. Jos tieteiden opettaminen kiinnostaa, voi biologian opintoihin yhdistää myös opetusharjoittelun, jolla voi hankkia itselleen opettajan pätevyyden.

Liettuan tasavalta on virallinen nimi maan. Se löytyy Pohjois-Euroopassa. Liettua arvostaa tiedettä ja teknologiaa niiden koulutusjärjestelmän erittäin. Se on keskeisiä näkökohtia ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen koulutuksen tasoilla. Liettua on toinen johtava maa tarjoaminen taiteen, tieteen, tekniikan sekä tekninen koulutus. Liettua on kohdannut useita haasteita korkeakoulutuksen viime vuosina johti 20 yliopiston parantaa sen saatavuutta.

Suositut Kandidaattiohjelmat Biologiassa Liettuassa 2019

Read More Read Less
Muita ohjelmavaihtoehtoja Eurooppa

1 Results in Biologia, Liettua

Vytautas Magnus University

Biologian ja geenitutkimuksen hakijoilla on oltava korkeakoulututkinto (biologia ja kemia on tutkittava) ... [+]

Hankitut taidot

Opintojakson suoritettuaan opiskelijat voivat:

Ymmärtää immuunijärjestelmän, hermoston ja muiden järjestelmien, niiden rakenteiden, integraation muiden elintärkeiden biologisten objektien järjestelmien periaatteet;Toimimaan elävien solujen, eliöiden, populaatioiden kanssa. Solun sisällä tapahtuvien prosessien arvioimiseksi, soluviljelmien avulla laboratoriossa, soveltamalla saadut tulokset biologisten järjestelmien mallinnukseen, arvioimaan solujen välisiä yhteyksiä, yksittäisten henkilöiden ja populaatioiden välisiä suhteita;Soveltamaan nykyaikaisia ​​tutkimusmenetelmiä, noudattamaan hyvän laboratoriokäytännön periaatteita, bioetiikan sääntöjä, keräämään, käsittelemään, säilyttämään ja valmistelemaan tutkimusmateriaalia laboratoriossa ja kentällä;Sovelletaan hankittua tietoa ratkaistavien ongelmien ratkaisemiseksi, biologisten ongelmien tunnistamiseksi, biologisten ongelmien analysoimiseksi, strategioiden suunnittelusta ongelmien ratkaisemiseksi, suunnitella ja suorittaa erilaisia ​​mittauksia, käsitellä ja tulkita biologisia tietoja näiden tietojen luokittelemiseksi ja esittämiseksi;... [-]
Liettua Kaunas
September 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi