Filter
Kandidaatin tutkinnot
Australia

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Biotieteetssa Australiassa 2019/2020

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Biologia ja biotieteet ovat usein hyvä reitti terveydenhuollon uralle. Joissain koulutusohjelmissa ihmisen biologiaa opiskellaan rinta rinnan kemian, fysiikan ja jopa maantieteen kanssa, jotta opiskelijat oppisivat, kuinka elävät organismit ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Biotieteetssa Australiassa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Biotieteet, Australia

Melbourne Polytechnic

Yhdistä kiinnostuksesi maatalouteen ja tekniikkaan ja toimi alan eturintamassa Melbourne Polytechnic maatalouden ja tekniikan kandidaatin tutkinnon kanssa, joka tarjotaan ... [+]

Yhdistä kiinnostuksesi maatalouteen ja tekniikkaan ja toimi alan eturintamassa Melbourne Polytechnic maatalouden ja tekniikan kandidaatin tutkinnon kanssa , joka tarjotaan yhteistyössä La Trobe Universityn kanssa.

Maatalouden ja tekniikan kandidaatti on ainutlaatuinen kolmivuotinen tutkinto, johon kuuluu merkittäviä opintoja:

MaatalouskauppaAgronomiavesiviljelyViininviljely ja viininvalmistus

Huomaa - paikalliset opiskelijat

Paikallisten tai kotimaisten opiskelijoiden tulee huomioida, että tämä tutkinto tarjotaan Melbourne Polytechnic kautta yhteistyössä La Trobe -yliopiston kanssa. Tutkinnon suorittaneet ovat La Trobe -yliopiston myöntämät tutkintotodistukset, ja tutkintojen testaajilla on La Trobetin sinetti ja logo.... [-]

Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Polttoaineiden elintarvikeinnovaatio. Tutki elintarviketieteitä. Elintarviketieteellisellä tutkinnoilla voit harjoittaa alan erilaisia ​​urapolkuja muun muassa jalostukse ... [+]

Yleiskatsaus

Teidän uranne elintarvikealan tiedemies

Elintarviketieteellisellä tutkinnoilla voit harjoittaa alan erilaisia ​​urapolkuja muun muassa jalostuksen, valmistuksen, pakkaamisen, markkinoinnin, tutkimuksen, laadunvarmistuksen, tuotekehityksen ja koulutuksen aloilla.

Valmistunut valmis uraan maailman suurimmalle teollisuudelle.

RMIT-yliopisto on yksi Australian johtavista elintarviketieteiden koulutus- ja tutkimuslaitoksista. Kandidaatin tutkinto (Elintarviketeknologia ja ravitsemus) antaa sinulle:

Pääsy maailmanluokan palveluihin Elintarvikeinnovaatio ja -tutkimuskeskus on huipputekninen opetus- ja tutkimuslaitos, jossa kehität käytännön käytännön taitoja. Sinulla on käytössään nykyaikainen koelaitos, joka simuloi teollisuustuotantoa, sekä laajan valikoiman uusimpia ruoanvalmistus- ja käsittelylaitteita.Tarpeelliset tiedot ja taidot Tuotannosta levyyn elintarviketeollisuus on maailman suurin. Tutkinnon suorittaneille on jatkuvasti kysyntää, jotka voivat soveltaa asiaankuuluvaa tieteen ja tekniikan osaamista ja taitoja. Tämä tutkinto kattaa koko elintarviketeknologian ja ravitsemustieteen, joka valmistautuu useisiin urapolkuihin elintarviketeollisuudessa.Teollisuuden kannalta merkityksellinen kokemus Sinulla on mahdollisuus työskennellä teollisuuden kanssa opintojen aikana, mukaan lukien työharjoittelu ja teollisuusprojektit. Opettajamme ovat kokeneita lääkäreitä ja toimimme läheisessä yhteistyössä teollisuuden kanssa varmistaaksemme, että tutkinnon suorittaneet saavat käyttöönsä viimeisimmät teknologiat ja koulutuksen, jotka tekevät heistä valmistuvan valmistuessaan.... [-]
Australia Melbourne
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi