BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat São Bernardo do Campo Brasiliassa 2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Jotkut parhaista yliopistoista Latinalaisessa Amerikassa perustuvat Brasiliassa, maa, jolla on yli 2000 korkeakoulua. Yliopistot Brasiliassa voidaan jaettu seuraavien luokitusten: Liittovaltion hallitus onnistui yliopistojen, valtion hallinnon määräysvallassa yliopistojen kunnallishallinnon onnistui yliopistojen ja yksityisiä yliopistoja.

Vertaa kandidaatin tutkintoja São Bernardo do Campo Brasiliassa 2021

Tulokset Filter

Konetekniikan kandidaatti

Centro Universitário FEI
Kandidaatti
Portuguese (Brazil)
Kampus

Nykyään mekaaninen insinööri on mukana jokaisessa kuviteltavissa olevassa tuotteessa (kaikessa, mikä tukee ponnisteluja, siirtää tai käyttää energiaa!), Jossakin prosessin vai ...

Lue lisää

Tietojenkäsittelytieteen kandidaatti

Centro Universitário FEI
Kandidaatti
Portuguese (Brazil)
Kampus

Teknologian ja tietotekniikan kehitys etenee pelottavalla nopeudella. Tämän edistymisen myötä myös tietokoneiden ammattilaisten kysyntä kasvaa.

Lue lisää

Kemian tekniikan kandidaatti

Centro Universitário FEI
Kandidaatti
Portuguese (Brazil)
Kampus

Kemian tekniikka on kiehtova ala, ja tällä hetkellä sillä on erilaisia mahdollisuuksia, joita ei ollut kuviteltu jonkin aikaa sitten. Ne luovat uusia mahdollisuuksia alan amma ...

Lue lisää