BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Eläinten hoito ja hyvinvointissa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on perusopetuksen ohjelma, joka voidaan suorittaa keskimäärin neljä vuotta. Se on saatavilla eri aihealueilla, kuten tiede, humanistiset tieteet, liike-elämä, taide ja laki.

Mikä on eläinkunnan ja hyvinvoinnin kandidaatti? Tämä tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on intohimo eläimille ja jotka haluavat suojella ja hoitaa heitä. Jotkin ohjelmat voivat keskittyä väärinkäytettyjen ja loukkaantuneiden eläinten hoitoon, kun taas toiset voivat tarkastella eläinten testausta bioteknologian ja maatalouden alalla. Luokat voivat sisältää eläinten fysiologian, biokemian, eläinten hyvinvoinnin, eläinten etiikan, jalostustoiminnan, eläinten hoitamisen, eläingenetiikan, ravitsemuksen ja elintarviketuotannon. Opetus tyypillisesti yhdistää luentokursseja käytännön laboratorioihin.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat eläin- ja hyvinvointikoulutuksen, hyötyvät siitä, että he voivat oppia johtamis- ja päätöksenteon taitoja, jotka johtavat parhaaseen hoitoon eläimistä. Ne voivat myös kehittää organisaation taitoja, jotka auttavat ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässään.

Tämän kandidaatin tutkinnon saamiseen liittyvät kustannukset eivät saisi estää jonkun koulunkäynnin. Koulut ympäri maailmaa tarjoavat tämän opetussuunnitelman, ja opetus voi erota melko vähän toisistaan. Opiskelijoiden on otettava yhteyttä kouluihin ja kysyttävä opetuksesta ja muista maksuista sekä mahdollisista taloudellisista avustuksista.

On olemassa erilaisia ​​uramahdollisuuksia niille, jotka saavat tämän koulutuksen. Erityinen tehtävä voi riippua ohjelman kohdennuksesta, mutta joitain potentiaalisia ammattinimikkeitä voivat olla tieteellinen neuvonantaja, tutkimusteknikko, eläinten käyttäytymisen luennoitsija, eläintenhoitotyöntekijä, eläinten valvontatehtävä ja laboratorioraportti. Lisäkoulutuksella tai koulutuksella muut uravalinnat ovat eläintutkijan opettaja, eläinten kasvattaja tai eläinlääkäri.

Opiskelijat etsivät kansainvälistä koulua tai verkko-ohjelmaa, tietokannassa on tietoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

5 tulosta kohteessa Eläinten hoito ja hyvinvointi Filter

Bachelor in Animal Care

University of Padova
Kandidaatti
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Kandidaatin tutkinto tarjoaa ainutlaatuisen koulutus Pathway , ihmisille kohdistetut tarkoituksena on poistaa ammattiapua eläinten ja suojella heidän hyvinvointiaan. Ohjelma t ...

Lue lisää

Eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin kandidaatti

University of Lincoln
BSc
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

BSc (Hons) eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin tutkinto työllistää monialaisen ja tutkimuslähtöisen lähestymistavan. Sinua opetetaan akateemikoilla, joita pidetään niiden ...

Lue lisää

BSc (Hons) eläinten käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista

University Centre Reaseheath
BSc
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia erilaisista koti- ja kumppaniluokista, joiden avulla opiskelijat voivat ymmärtää monien erilaisten eläinten kä ...

Lue lisää

Bachelor in Eläinten terveys ja hyvinvointi

Aeres University of Applied Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Opintojakso on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita karjankasvatuksen tutkimuksesta erityisesti eläinten terveyden ja hyvinvoinnin alalla.

Lue lisää

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Muut opiskelijat ovat jatkaneet koulutuksen jatko tasolla. Opetus ja oppiminen Vahva tieteellinen perusta vuonna yksi on rakennettu kanssa tutkimus ravitsemuksen eri lajeja, s ...

Lue lisää