Kandidaattiohjelma Elämysliikuntassa 2020

Kun tutkija on saanut lukion tutkintotodistuksen, voi olla mahdollista päästä kandidaatin tutkinto-ohjelmaan. Tämä perustutkinto on usein yksi ensimmäisistä yliopistotasoisista akateemisista palkinnoista, joita opiskelija pyrkii. Se voi kestää keskimäärin neljä vuotta loppuun. Mikä on kuntatekijä seikkailuurheilussa? Tämä kandidaatin tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelij… Lue lisää

Kun tutkija on saanut lukion tutkintotodistuksen, voi olla mahdollista päästä kandidaatin tutkinto-ohjelmaan. Tämä perustutkinto on usein yksi ensimmäisistä yliopistotasoisista akateemisista palkinnoista, joita opiskelija pyrkii. Se voi kestää keskimäärin neljä vuotta loppuun.

Mikä on kuntatekijä seikkailuurheilussa? Tämä kandidaatin tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita johtajiksi, kouluttajiksi ja oppaiksi retkeilyyn, koskenlaskuun, vaellukseen, hiihtoon ja muihin seikkailutietoihin. Jotkut yliopistot voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita painopisteen urheilun, kun taas toiset voivat kattaa laajan valikoiman seikkailurinteitä. Vaaditut kurssit voivat olla kenttäohjausta ja koulutusta, ammatillista valmennusta seikkailu-, backcountry-elää taitoja, ulkoilu koulutus, journaling seikkailu-urheilu ja riskienhallinta seikkailu-urheilussa.

Seikkailu-urheilun kandidaatin ohjelma auttaa oppilaita kehittämään johtamis-, johtamis- ja viestintätaitojaan. Seikkailurataopas, henkilön on pystyttävä johtamaan monipuolista ryhmää, hallitsemaan mahdollisesti vaarallista seikkailua ja kommunikoimaan muiden kanssa. Ei vain, että nämä taidot johtaisivat suurempaan palkkaan, mutta ne voivat myös auttaa henkilöä menestymään hänen henkilökohtaisessa elämässään.

Hakijat haluavat usein tietää, mitä opetusohjelma tulee olemaan ennen kuin heitä sovelletaan. Koska niin monet tekijät vaikuttavat kustannuksiin, ihmisille voi parhaiten ottaa suoraan yhteyttä arvioituun kouluun.

Minkälaista työtä voi olla henkilö, kun hän on valmistunut kandidaatin kanssa seikkailuurheilussa? Jotkut opiskelijat voivat jatkaa virkistysjohtajia, aktivisteja, leirin ohjaajia, matkaoppaita, urheiluopettajia tai seikkailuliiketoiminnan johtajia. Myös tutkinnon suorittaneiden mahdollisuus päätyä kentälle hieman erilainen. Esimerkiksi tutkijat voivat käyttää siirrettäviä taitojaan tulla toimittajaksi, yrittäjiksi tai poliitikoiksi.

Tämän tyyppinen ohjelma on saatavilla yliopistoissa ympäri maailmaa. Se voi olla jopa saatavilla verkossa. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Paul Smith's College
Paul Smiths, Yhdysvallat

Kandidaatin tutkinto vapaa, Adventure Education & Leisure Management - Opi työskennellä erilaisten ryhmien suunnitella ja toimittaa laadukkaita virkistys kokemuksia, jotka ... +

Kandidaatin tutkinto vapaa, Adventure Education & Leisure Management - Opi työskennellä erilaisten ryhmien suunnitella ja toimittaa laadukkaita virkistys kokemuksia, jotka ovat ekologisesti ja taloudellisesti järkevää. Kokemuksellinen koulutus, johtaminen, johtamistaitoja ja seikkailu mahdollisuudet ovat painopiste tämän Kandidaatin-koulutusohjelma. -
Kandidaatti
Full-time
Englanti
Syys 2020
Kampus