BACHELORSTUDIES.FI

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elämysliikuntassa 2019/2020 New York Yhdysvalloissa

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Olipa urheilija mukana vesi-, maa-, meri- tai ilmassa olevissa äärimmäisissä urheilulajeissa, seikkailuurheilun opiskelu voi avata uusia uran vaihtoehtoja. Näissä ohjelmissa he voivat oppia turvallisuudesta, valmennuksesta, matkailusta ja johtamisesta. Kurssit voivat ottaa opiskelijoille myös uuden urheilun.

Koulutus Yhdysvallat antaa pääasiassa julkisen sektorin kanssa ohjaus ja rahoitus tulevat kolme tasoa: valtion, paikallisten ja liittovaltion, tässä järjestyksessä.Yhteiset vaatimukset opiskella korkeakoulutasolla Yhdysvalloissa sisältää oman tunnustukset essee (tunnetaan myös lauselma tarkoituksesta tai henkilökohtainen lausuma), opintosuoritusote, suositus / kirjaimilla ja kielikokeet

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Elämysliikuntassa New York Yhdysvalloissa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Elämysliikunta, New York Filter

Poikamies virkistys, seikkailukasvatus & vapaa hallinta

Paul Smith's College
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Paul Smiths

Kandidaatin tutkinto vapaa, Adventure Education & Leisure Management - Opi työskennellä erilaisten ryhmien suunnitella ja toimittaa laadukkaita virkistys kokemuksia, jotka ovat ekologisesti ja taloudellisesti järkevää. Kokemuksellinen koulutus, johtaminen, johtamistaitoja ja seikkailu mahdollisuudet ovat painopiste tämän Kandidaatin-koulutusohjelma.