BACHELORSTUDIES.FI

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elämysliikuntassa 2019/2020 Paul Smiths Yhdysvalloissa

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Seikkailuurheilu voi valmistaa urheilijoita, jotka nauttivat korkean riskin omaavista, adrenaliinia tuottavista fyysisistä aktiviteeteista siirtymään osallistumisesta ohjaamaan muita osaamisalueensa. Kurssit voivat myös opettaa oppilaita hallitsemaan paikkoja, joissa harjoitellaan seikkailuelämää. Opiskelijat voisivat myös oppia uutta urheilua.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Elämysliikuntassa Paul Smiths Yhdysvalloissa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Elämysliikunta, Paul Smiths Filter

Poikamies virkistys, seikkailukasvatus & vapaa hallinta

Paul Smith's College
Kampus Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Paul Smiths

Kandidaatin tutkinto vapaa, Adventure Education & Leisure Management - Opi työskennellä erilaisten ryhmien suunnitella ja toimittaa laadukkaita virkistys kokemuksia, jotka ovat ekologisesti ja taloudellisesti järkevää. Kokemuksellinen koulutus, johtaminen, johtamistaitoja ja seikkailu mahdollisuudet ovat painopiste tämän Kandidaatin-koulutusohjelma.