$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvike- ja juomateollisuusssa Euroopassa 2023

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemm… Lue lisää

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Itävalta

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset.

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
6 lukukaudet
Englanti
01 Elo 2023
15 Huhti 2023
Kampus
 
University of Szeged
Szegedin, Unkari

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti ko ... +

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti koulutetuilta tutkinnon suorittaneilta, joilla on erinomaiset viestintätaidot ja vieraat kielitaidot. -
BSc
Täyspäiväinen
7 - 8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Kodolanyi Janos University (KJU)
Budapest, Unkari

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kan ... +

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kanssamme voit olla osa jännittäviä tunteja, jotka ovat täynnä kokemuksia samalla kun opit ajantasaista ja myyntikelpoista tietoa Unkarin ja kansainvälisestä matkailualasta. Saat kattavan teoreettisen ja käytännön tiedon matkailun kehittämisen dynaamisesti kehittyvästä alueesta ja voit myös nauttia gastronomian, aktiivisen matkailun ja luovan matkailun maailmasta. -
BSc
Täyspäiväinen
230 tuntia
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Budapest Metropolitan University
Budapest, Unkari

Tämä kandidaattiohjelma tarjoaa perusteellisen perustan kaikille matkailun ja ravitsemisen tärkeille aiheille. Mikä tekee ohjelmasta todella ainutlaatuisen, opiskelijoille on ... +

Tämä kandidaattiohjelma tarjoaa perusteellisen perustan kaikille matkailun ja ravitsemisen tärkeille aiheille. Mikä tekee ohjelmasta todella ainutlaatuisen, opiskelijoille on tarjolla monia erikoistumisia, kuten terveys- ja hyvinvointimatkailun hallinta, MICE-matkailunhallinta ja määränpäänhallinta, joka perustuu vahvasti kokemukseen, jonka paikallinen matkailuala on saanut Unkarista, jolla on maailmankuulu maine johtuen rikas lämpöhoitovesivaroja tai sen ykkönen kansainvälisessä hammaslääketurismissa. -
BA
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Budapest Business School
Budapest, Unkari

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksist ... +

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksista ja joilla on käytännön kokemusta, jotka kykenevät arvioimaan ja analysoimaan tarvittavia muutoksia ja tekemään optimaalisen. päätökset. He saavat myös tietoa, jonka avulla heillä on kattava näkemys alueellisista matkailun johtamisinstituutioista ja niiden johtamisesta. Varustettu hankituilla tiedoilla, valmistuneet voivat perustaa ja johtaa matkailualan yrityksiä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Erikoistuminen Tarjoamme 5 valinnaista erikoisalaa: Terveys, urheilu ja ekoturismi: Urheilumatkailu ja urheilutapahtumat; terveysmatkailu; ekomatkailua Euroopan matkailu: Euroopan matkailupolitiikka ja -sääntely, matkakohteiden hallinta ja matkailun suunnittelu Matkailun kehittäminen ja alueen hallinta: Matkailu ja aluekehitys; matkailukohteiden hallinta Matka- ja tapahtumaorganisaatio: Matkatoimistojen liikkeenjohto; tapahtumahallinta Kaupallinen catering -
BSc
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Syys 2023
15 Heinä 2023
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminn ... +

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminnallisesti tehokkaiksi yksilöiksi, jotka pystyvät toteuttamaan ylellisyys-, ruoka- ja juoma- ja majoitusteollisuudelle luontaisia perusteita, tekniikoita ja käyttäytymistä. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti kyky toteuttaa luksusyrityksille yleisiä vakiotekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Ferrieres Bachelor -tutkinnon kesto on 3 vuotta. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua välittömästi työpaikalle. Lukukausi 5 ja 6 laajentavat opiskelijoiden käytännön taitoja ja antavat heille mahdollisuuden suoriutua paremmin operatiivisissa tehtävissä ja hoitaa enemmän tehtäviä tiimissä. Ferrieres Bachelorin 3. vuosi Pääaineen valinta ja pääsy yritysmaailmaan. Koulutusmenetelmä Ferrieres on tekemisissä jokaisen opiskelijan kanssa positiivisen oppimislähestymistavan ja filosofian avulla, joka korostaa yhtä paljon kurinalaisuutta kuin mindfulnessia. Ferrieres ei ole vain koulu: se on ainutlaatuinen koulutusyhteisö, jossa on mukana opettajia, yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia ja valmentajia. Ferrieres keskittyy tunteisiin, sitoutumiseen, ihmissuhteisiin, määrätietoisuuteen, suorituskykyyn ja elinvoimaisuuteen ja tarjoaa ainutlaatuisen ekosysteemin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää pehmeitä taitojaan koko opiskelunsa ajan. Ferrieres opastaa, kouluttaa, käynnistää, ajaa eteenpäin ja opastaa jokaista opiskelijaa, jolloin jokainen heistä voi viedä menestyksensä oikeaan suuntaan rakentamalla omaa polkuaan, tarjolla olevia luentoja ja työpajoja sekä kurssityön kehitystä. Akkreditoitu taso 6 Ranskan kansallisessa ammattisertifiointihakemistossa – RNCP Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Ruoka ja juoma -moduuli Vieraanvaraisuuskurssi englanniksi Yritys ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelujakson 2. vuosi Ruoka- ja juomakulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuurit digitaaliaikakaudella Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Työharjoittelu Vuosi 3 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP – Accelerated Professionalization -ohjelma Aihealueet Kulinaristinen taide / keittiö Ruoanlaitto / Leivonnaiset Sommellerie Huonejako / taloudenhoitaja Ruoka ja juoma /Maître d'Hôtel Front Office / vastaanottovirkailija kurssin yksityiskohdat Huippukulttuurin hankkiminen Perustaidot Kulttuuritaidot Ihmissuhdetaidot Ammattitaidolla huippuosaamista Projektit – Kohtaamiset – mestarikurssit Huippuosaamiseen keskittyvä tieteenalojen osaaminen Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
University of Sopron
Sopron, Unkari

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä ... +

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä johtamaan ja organisoimaan niihin liittyviä työprosesseja. Heillä on myös hyvät tiedot taloustieteestä, yhteiskuntateoriasta, sovellettavista metodologisista tiedoista ja erikoistuneista. Se on 4 vuoden akateeminen ohjelma. Alkaen ydinaineista kuten mikro- ja makrotalous, rahoitus, markkinointi, laskentatoimet, tilastot ja jatkaen erikoisaineilla, kuten matkailun resurssit, maaseutu- ja kaupunkimatkailu, paikallinen talouskehitys, tapahtumanhallinta jne. -
BA
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Syys 2023
31 Toukokuu 2023
Kampus
 
University of Parma
Parma, Italia

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ... +

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monialaisen tietämyksen, joka tarvitaan työskentelyyn maatalous- ja elintarvikealan liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hallinnassa. Tämä ammattiprofiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Innovaatiot kestävään kasvuun: biotalous Euroopalle". -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Italialainen
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
PERHO LIIKETALOUSOPISTO OY
Helsinki, Suomi

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakasp ... +

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintoon voi hakea meille yhteishaussa ja jatkuvassa haussa. Päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus. -
Kandidaatti
Suomi
Kampus
 
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Inari, Suomi

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka ... +

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana. -
Kandidaatti
Englanti, Venäjän kieli, Suomi, Unkarin kieli
 
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Antrimin, Yhdistynyt kuningaskunta

Elintarviketeknologian kunniatutkinto, jonka Ulsterin yliopisto on validoinut, on suunniteltu antamaan tutkinnon suorittaneille tietoja ja taitoja siirtyä kilpailukykyiseen gl ... +

Elintarviketeknologian kunniatutkinto, jonka Ulsterin yliopisto on validoinut, on suunniteltu antamaan tutkinnon suorittaneille tietoja ja taitoja siirtyä kilpailukykyiseen globaaliin elintarviketeollisuuteen. -
BSc
Englanti
Kampus
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus