close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elintarvike- ja juomateollisuusssa 2021 Kobe Japanissa

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäse… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäsennelty lapsuudesta ensisijainen kautta toissijainen asteen tasolle. On 126 miljoonaa ihmistä asuu Japanissa se on kulttuurin rikas ympäristö. Suur-Tokion alueella on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.

Kobe on erittäin suosittu kaupunki Japanissa. Joka vuosi satoja kansallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita siirtyä Kobe saadakseen laadukasta koulutusta. Yliopistot kuten Koben yliopisto ja Kobe suunnittelu Yliopistot ovat tunnettuja niiden infrastruktuuri ja palvelut.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Elintarvike- ja juomateollisuusssa Kobe Japanissa 2021

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Japanissa
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Kobe, Japani

Entrepreneurship and Business Management: To develop a sound understanding of entrepreneurship and the entrepreneurial process and to provide students with the opportunity to ... +

Entrepreneurship and Business Management: To develop a sound understanding of entrepreneurship and the entrepreneurial process and to provide students with the opportunity to conceptualize and plan the development of either a hotel, restaurant, food, wine, tourism, hospitality or event-related business from an entrepreneurial perspective. Introduction to Entrepreneurship and Entrepreneurial Evolution Theory of Entrepreneurial Mindsets and Characteristics Ethical, Social, and Sustainable Practices Pathways to Entrepreneurial Ventures The Industry and the Organisation The Marketing Plan Financials: Cash; Start-up costs; Profit and Loss 2. Food and Beverage Cost Control: An Overview of the Industry and the Manager Managing Revenue and Expenses Managing the Food Production Process Food and Beverage Pricing Menu Analysis Labour Cost Control Standards Discrimination Laws, Workplace Bullying and Harassment Revenue Control and Use of Technology 3. Food Quality Management: What is Food Quality? Food Production and Preservation Control of Allergens in Food Developing a Food Safety Program Supporting Documents in a Food Safety Program Auditing a Food Safety Program 4. Restaurant Concepts: Restaurant Concepts and Target Markets Location, Location, Location Marketing The Menu and Menu Planning The Principles of Restaurant Design and Layout Equipping the Kitchen and Bars The Financial Plan and Legal Obligations The Business Plan -
Kandidaatti
Japanilainen
Huhti 2022
Online