close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvike- ja juomateollisuusssa Turkissa 2021

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.Turkki, virallisesti Turkin tasavalta, on mannerten maa, joka sijaitsee lähinnä Anatolia Länsi-Aasiassa ja Itä-Traakian Kaakkois-Euroopass… Lue lisää

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Turkki, virallisesti Turkin tasavalta, on mannerten maa, joka sijaitsee lähinnä Anatolia Länsi-Aasiassa ja Itä-Traakian Kaakkois-Euroopassa. Monet Turkin yliopistojen (sekä julkisten että yksityisten) osallistuvat yleiseurooppalaisten opiskelijavaihto-ohjelmia (Sokrates, Erasmus, ja vastaavat). Joissakin on myös sopimuksia Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Elintarvike- ja juomateollisuusssa Turkissa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Syys 2021
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä