close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologiassa Lähi-idässä 2021

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa. Elint… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Elintarvike- ja juomateollisuuden tutkimus keskittyy usein elintarvike- ja juomateollisuuden tärkeisiin näkökohtiin, kuten jakeluun, säilömiseen, pakkaamiseen ja elintarvikkeiden turvallisuuteen. Tämä tutkimusalue voi olla ihanteellinen ehdokkaille, jotka ovat kiinnostuneita ruokapalveluista.

Lähi-itä tarjoaa ainutlaatuisen monipuolinen väestö täynnä lukemattomia poliittiset, kulttuuriset ja uskonnolliset identiteetit. Tässä ympäristössä, opiskelijoilla on mahdollisuus oppia omakohtaisesti noin historiallinen kulttuureista ja imperiumit perustuu alueella.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologiassa Lähi-idässä 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
جامعة القدس
Abu Dis, Palestiina

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja teknii ... +

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja tekniikan periaatteita elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnittelussa. Elintarviketekniikan osaston opetussuunnitelma keskittyy tarjoamaan opiskelijalle elintarviketekniikkaan ja tekniikkaan liittyvät taidot ja käsitteet, joissa keskitytään uusien elintarvikkeiden kehittämiseen, näiden elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnitteluun, pakkausmateriaalien valitsemiseen, säilyvyyden ja aistien tutkimiseen tuotteen arviointi. Elintarviketeollisuuden toiminnan suunnittelu ja valvonta, toimintatuotteiden valmistusmenetelmät, elintarvikkeiden laadunvalvonta, elintarviketehtaiden johtaminen ja elintarviketuotteiden markkinointimenetelmät. Mikrobiologisten ja kemiallisten testien lisäksi elintarviketekniikan opiskelijat tutkivat peruselementtejä, jotka liittyvät suoraan elintarvikkeiden tuotantoon ja niiden ominaisuuksiin. Laitoksen opetussuunnitelma antaa tutkinnon suorittaneille pätevyyden suorittaa useita ja monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuudessa, joista on tullut teollisuus, joka yhdistää korkean teknologian ja useita biokemiaan ja teknologiaan perustuvia prosesseja. Elintarviketekniikan osasto erottuu siitä, että se pätevöittää tutkinnon suorittavan työskentelemään biotekniikan (biotekniikka) ja elintarviketeollisuuden tekniikan aloilla. Elintarviketeollisuuden ja biotekniikan eri toimialojen lisäksi laitoksen valmistuneet pätevät työskentelemään myös lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä tutkimusaloilla biotieteistä ja ympäristötekniikasta kiinnostuneissa tutkimuslaitoksissa. He voivat työskennellä myös elintarvike- ja biotekniikkateollisuuden valvonnassa toimivissa laitoksissa (Institution for Standards and Metrology) ja työskennellä myös elintarvike- ja ympäristökehityksestä vastaavissa konsulttiyrityksissä. -
Kandidaatti
Arabialainen
Elo 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä