$close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Elintarvikealan johtaminenssa 2023

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat on suunniteltu yksilöille pääsemään perustietouteen tietyltä alueelta. Usein, kandidaatin tutkinto riittää tekemään hyvää työtä, mutta toisinaan tutkinnon suorittavat jatko-opiskelijat, kuten päällikön tai tohtorin tutkinto. Monet ihmiset haluavat tietää, mikä on kandidaatti elintarvikkeiden ja juomien hallinnan? Tämä ohjelma on suunniteltu aut… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat on suunniteltu yksilöille pääsemään perustietouteen tietyltä alueelta. Usein, kandidaatin tutkinto riittää tekemään hyvää työtä, mutta toisinaan tutkinnon suorittavat jatko-opiskelijat, kuten päällikön tai tohtorin tutkinto.

Monet ihmiset haluavat tietää, mikä on kandidaatti elintarvikkeiden ja juomien hallinnan? Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan osanottajia rakentamaan olennaista osaamistaan ​​elintarvikkeiden laadusta, elintarviketuotannosta ja taidoista, jotka ovat välttämättömiä menestyvänä ruoka-alan yrittäjänä. Opiskelijat voivat osallistua kursseihin, kuten elintarviketuotantoon, elintarvikkeiden laadunhallintaan, ruokamarkkinointiin, vieraanvaraisuuden kauppaoikeuteen, ruokaa ja viiniä koskevaan filosofiaan sekä laadukkaan palvelunhallintaan. Tämän ohjelman aikana opiskelijat voivat viettää huomattavan paljon aikaa käytännön työpajoihin, laaja-annosteluun liittyviin laboratorioihin ja työpajoihin, jotka keskittyvät hienojen elintarvikkeiden taiteeseen.

Yksilöiden, jotka ovat suorittaneet tutkinnon elintarvike-ja juomien hallintaa usein monia toivottavia taitoja. Ohjelman osanottajilla on yleensä voimakkaampia aistinvaraisia ​​taitoja kuin toiset, samoin kuin yrittäjä, jotta heistä tulee onnistunut ruoka-alan yrittäjä. Monet ovat myös luovia ja innovatiivisia ajattelijoita. Jokainen näistä piirteistä voi olla hyödyllinen useilla aloilla.

Kandidaatin tutkinnon kustannukset todella riippuvat siitä ohjelmasta, jonka opiskelija päättää osallistua ja ohjelman kestoon. Opiskelijan tulee myös laskea elinkustannusten kustannukset koulutuksensa kokonaiskustannuksiksi.

Tämän ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita monille jännittäville uramahdollisuuksille. Kokeneiden keittiöiden lisäksi kokeneilla työntekijöillä voi olla taidot tuotekehitykseen, elintarvike- ja designinnovaatioihin, elintarvikemerkintöihin tai pienyritysten johtamiseen. He voivat tulla markkinointijohtaja tai ruoka valokuvaaja. Osallistujat saattavat löytää menestystä vieraanvaraisuuden alalla tai jopa viihdettä ruokakauppias-isäntänä.

Useat laitokset alkavat tarjota tällaista ohjelmaa. Jotkut kurssit voivat olla valmiit verkossa. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtävään täyttämällä lyijyn.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Schoolcraft College
Livonia, Yhdysvallat

Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management -ohjelma on tarkoitettu kokeneille kulinaarisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin ... +

Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management -ohjelma on tarkoitettu kokeneille kulinaarisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin tutkinnosta, joka johtaa heidät elintarvike- ja ravitsemusteollisuuden johtotehtäviin. Tämä koulutusohjelma yhdistää liike-elämän ja tieteen kursseja tarjotakseen kulinaarille tietoa ja asiantuntemusta johtamisesta, elintarviketieteestä ja ravitsemuksesta. Kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen johtamisen ylioppilastutkinnon koulutusohjelmaan tulevat opiskelijat valmistautuvat kasvavaan vastuuseen kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen tehtäviin. Tutkintovaatimusten suorittaminen auttaa myös opiskelijoita valmistautumaan läpäisemään kokeet Certified Dietary Manager (CDM) -todistukseen, jonka on myöntänyt Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), joka on tärkeä todistus ruokapalvelutoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 4 vuotta
Englanti
Syys 2023
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminn ... +

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminnallisesti tehokkaiksi yksilöiksi, jotka pystyvät toteuttamaan ylellisyys-, ruoka- ja juoma- ja majoitusteollisuudelle luontaisia perusteita, tekniikoita ja käyttäytymistä. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti kyky toteuttaa luksusyrityksille yleisiä vakiotekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Ferrieres Bachelor -tutkinnon kesto on 3 vuotta. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua välittömästi työpaikalle. Lukukausi 5 ja 6 laajentavat opiskelijoiden käytännön taitoja ja antavat heille mahdollisuuden suoriutua paremmin operatiivisissa tehtävissä ja hoitaa enemmän tehtäviä tiimissä. Ferrieres Bachelorin 3. vuosi Pääaineen valinta ja pääsy yritysmaailmaan. Koulutusmenetelmä Ferrieres on tekemisissä jokaisen opiskelijan kanssa positiivisen oppimislähestymistavan ja filosofian avulla, joka korostaa yhtä paljon kurinalaisuutta kuin mindfulnessia. Ferrieres ei ole vain koulu: se on ainutlaatuinen koulutusyhteisö, jossa on mukana opettajia, yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia ja valmentajia. Ferrieres keskittyy tunteisiin, sitoutumiseen, ihmissuhteisiin, määrätietoisuuteen, suorituskykyyn ja elinvoimaisuuteen ja tarjoaa ainutlaatuisen ekosysteemin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää pehmeitä taitojaan koko opiskelunsa ajan. Ferrieres opastaa, kouluttaa, käynnistää, ajaa eteenpäin ja opastaa jokaista opiskelijaa, jolloin jokainen heistä voi viedä menestyksensä oikeaan suuntaan rakentamalla omaa polkuaan, tarjolla olevia luentoja ja työpajoja sekä kurssityön kehitystä. Akkreditoitu taso 6 Ranskan kansallisessa ammattisertifiointihakemistossa – RNCP Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Ruoka ja juoma -moduuli Vieraanvaraisuuskurssi englanniksi Yritys ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelujakson 2. vuosi Ruoka- ja juomakulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuurit digitaaliaikakaudella Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Työharjoittelu Vuosi 3 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP – Accelerated Professionalization -ohjelma Aihealueet Kulinaristinen taide / keittiö Ruoanlaitto / Leivonnaiset Sommellerie Huonejako / taloudenhoitaja Ruoka ja juoma /Maître d'Hôtel Front Office / vastaanottovirkailija kurssin yksityiskohdat Huippukulttuurin hankkiminen Perustaidot Kulttuuritaidot Ihmissuhdetaidot Ammattitaidolla huippuosaamista Projektit – Kohtaamiset – mestarikurssit Huippuosaamiseen keskittyvä tieteenalojen osaaminen Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
Sunway University
Shah Alam, Malesia

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen.

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
University of Parma
Parma, Italia

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ... +

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monialaisen tietämyksen, joka tarvitaan työskentelyyn maatalous- ja elintarvikealan liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hallinnassa. Tämä ammattiprofiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Innovaatiot kestävään kasvuun: biotalous Euroopalle". -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Italialainen
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
George Brown College
Toronto, Kanada

Sitoutumisemme olla yksi Kanadan parhaista kulinaarisista kouluista inspiroi ainoan nelivuotisen kulinaarisen johtamisen kandidaatin tutkinnon käynnistämistä Kanadassa. Kehitä ... +

Sitoutumisemme olla yksi Kanadan parhaista kulinaarisista kouluista inspiroi ainoan nelivuotisen kulinaarisen johtamisen kandidaatin tutkinnon käynnistämistä Kanadassa. Kehitä tietoja ja tekniikoita, joita tarvitaan menestyäksesi kokina, kulinaarisena johtajana tai yrittäjänä kulinaarisen johtamisen koulutusohjelmassamme. Teoreettisen ja käytännön koulutuksen yhdistelmän avulla opiskelijat saavat taidot ja tiedot menestyäkseen nykypäivän kulinaarisessa ja elintarviketeollisuudessa. Olemme ankkuroituneet Kanadan kulinaarisen teollisuuden ytimeen, jolla on maailmanlaajuinen ulottuvuus ja vaikutusvalta. Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) vastaa alan kysyntään valmistamalla opiskelijoille syvyyttä ja laajaa tietämystä, joka on oikeassa suhteessa arvosanojen tasoon, kulinaariseen hallintaan erikoistuneen kaupankäynnin perustutkintoa. Yhdistämällä kaupan, kulinaarisen, elintarvikealan opinnot ja externship-kokemukset, tämä koulutusohjelma valmistaa valmistuneita keittiö-, toiminnanjohtamis-, elintarvikekehitys- tai yrittäjätehtäviin. Kulinaaristen johtamiskurssiemme kautta opiskelijat ymmärtävät kahdeksaa avainaluetta: Kulinaarinen taito Kulinaarinen teoria Kirjanpito ja rahoitus Markkinointi ja viestintä Henkilöstöresurssit ja riskienhallinta Erikoistunut liiketoiminta Tutkimus Yleinen tieto (liberaalitiede) Siltausvaihtoehto Silta Pathway Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) -ohjelmaan on suunniteltu erityisesti kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmista valmistuneille. Näiden tutkinto-ohjelmien valmistuneet voivat olla oikeutettuja tutkinnon kolmanteen vuoteen, kun kuusi siltakurssia on suoritettu. Omat koulutusvaihtoehdot Osallistu ainutlaatuiseen ja vahvaan ulkopuolisuuteen. George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös voimakkaasti hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka vastaavat ohjelman oppimistuloksia. Tämä arvokas työkokemus voidaan vuorostaan lisätä ansioluetteloosi. Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
5 - 8 lukukaudet
Englanti
Toukokuu 2023
Kampus
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Yhdysvallat

Elintarviketiede käyttää tiedettä ja tekniikan periaatteita tutkiakseen ruokaa, sen säilyttämistä ja jalostusta.

Elintarviketiede käyttää tiedettä ja tekniikan periaatteita tutkiakseen ruokaa, sen säilyttämistä ja jalostusta. -
Kandidaatti
Kampus
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malesia

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa.

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa. -
Kandidaatti
Englanti
Kampus
 
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Inari, Suomi

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka ... +

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana. -
Kandidaatti
Englanti, Venäjän kieli, Suomi, Unkarin kieli
 
The North Coast College
Lakewood, Yhdysvallat

KÄYNNISTYS VARAIN 2020! NECI @ The North Coast College elintarviketeollisuuden kandidaatin tutkinto heijastaa sisaropiston, New England Culinary Institutein, luomaa ohjelmaa. ... +

KÄYNNISTYS VARAIN 2020! NECI @ The North Coast College elintarviketeollisuuden kandidaatin tutkinto heijastaa sisaropiston, New England Culinary Institutein, luomaa ohjelmaa. Opetussuunnitelma yhdistää luokkahuoneen työn intensiiviseen käytännön oppimiseen NECI @ TheNCC: n ruokapalvelupisteissä. Ylimääräistä käytännön laboratoriotyötä tarjotaan intensiivisten sisäisten käytäntöjen, laboratoriokurssien ja lopullisen ulkopuolisen harjoittelun kautta laitoksessa, joka haastaa asianmukaisesti opiskelijan taidot. Elintarvike- ja juomatoiminnan BS on suunniteltu valmistamaan päteviä opiskelijoita ammattitason uralle nykyaikaisessa ruoka- ja juomateollisuudessa. Ohjelman päätyttyä valmistuneiden odotetaan ymmärtävän liiketoiminnan, johtamisen ja yrittäjyyden perustaidot. Tämä ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat jatkaa uraansa oppimalla luovasti ratkaisemaan ongelmia. Ohjelman suorittamisen jälkeen tutkinnon suorittaneet voivat toimia tehokkaasti aloitus- ja keskitason johtotehtävissä vieraanvaraisuusalalla, kuten avustava keittiöpäällikkö, juhla- tai tapahtumajohtaja, pienen ravintolan johtaja tai avustava ruoka- ja juomapäällikkö. -
BSc
Englanti
Kampus
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thaimaa

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottam ... +

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottamista ja ruokintaa elintarviketeollisuudelle. Visiona olla nykyään "maailman keittiö", eläintuotanto ja elintarvikkeiden jalostustyylit Käyttävät modernia tekniikkaa, turvallista ja ympäristöystävällistä. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli, Thaimaalainen
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen ... +

Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen. Kiinan tasavallan helmikuussa 50 opiskelijaa ilmoittautui toisen juniorikorkeakoulun yöosastolle. Elokuussa 1989 yhteistyössä koulun uudelleenjärjestelyjen kanssa elintarvike- ja juomateollisuuden osasto päivitettiin perustamaan elintarvike- ja juomateollisuuden osasto ja rekrytoitiin 100 opiskelijaa ensimmäiseltä päiväkodilta. Elokuussa 1991 se alkoi rekrytoida 50 opiskelijaa ensimmäiseen päiväosastoon. Fangfang Ruoka- ja juomahallinnan ammattilaiset. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli