close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Aasiassa 2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin ta… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Aasiassa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Sunway University
Shah Alam, Malesia

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen.

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Elo 2021
Kampus
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thaimaa

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottam ... +

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottamista ja ruokintaa elintarviketeollisuudelle. Visiona olla nykyään "maailman keittiö", eläintuotanto ja elintarvikkeiden jalostustyylit Käyttävät modernia tekniikkaa, turvallista ja ympäristöystävällistä. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli, Thaimaalainen
Kesä 2021
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen ... +

Osasto perustettiin helmikuussa 1985. Koulu perustettiin. 50 opiskelijan ensimmäinen ilmoittautuminen toisen juniorikoulun kevätluokkaan perustui itsenäiseen ilmoittautumiseen. Kiinan tasavallan helmikuussa 50 opiskelijaa ilmoittautui toisen juniorikorkeakoulun yöosastolle. Elokuussa 1989 yhteistyössä koulun uudelleenjärjestelyjen kanssa elintarvike- ja juomateollisuuden osasto päivitettiin perustamaan elintarvike- ja juomateollisuuden osasto ja rekrytoitiin 100 opiskelijaa ensimmäiseltä päiväkodilta. Elokuussa 1991 se alkoi rekrytoida 50 opiskelijaa ensimmäiseen päiväosastoon. Fangfang Ruoka- ja juomahallinnan ammattilaiset. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli
Syys 2021
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Syys 2021
Kampus
 
Machida, Japani

Based on the knowledge and skills of dietitians, and by incorporating a wide range of cultures such as business and education, the ability to discover and solve various food-r ... +

Based on the knowledge and skills of dietitians, and by incorporating a wide range of cultures such as business and education, the ability to discover and solve various food-related problems, and the ability to create and propose "food that practices affluent living" Nourish. There are also abundant practical programs in collaboration with local communities and companies. After graduation, the field will expand not only to the dietitian field but also to the food business, coordinator, and education. -
Kandidaatti
Japanilainen
Huhti 2022
Kampus
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malesia

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa.

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa. -
Kandidaatti
Englanti
Tammi 2022
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
Kobe, Japani

Entrepreneurship and Business Management: To develop a sound understanding of entrepreneurship and the entrepreneurial process and to provide students with the opportunity to ... +

Entrepreneurship and Business Management: To develop a sound understanding of entrepreneurship and the entrepreneurial process and to provide students with the opportunity to conceptualize and plan the development of either a hotel, restaurant, food, wine, tourism, hospitality or event-related business from an entrepreneurial perspective. Introduction to Entrepreneurship and Entrepreneurial Evolution Theory of Entrepreneurial Mindsets and Characteristics Ethical, Social, and Sustainable Practices Pathways to Entrepreneurial Ventures The Industry and the Organisation The Marketing Plan Financials: Cash; Start-up costs; Profit and Loss 2. Food and Beverage Cost Control: An Overview of the Industry and the Manager Managing Revenue and Expenses Managing the Food Production Process Food and Beverage Pricing Menu Analysis Labour Cost Control Standards Discrimination Laws, Workplace Bullying and Harassment Revenue Control and Use of Technology 3. Food Quality Management: What is Food Quality? Food Production and Preservation Control of Allergens in Food Developing a Food Safety Program Supporting Documents in a Food Safety Program Auditing a Food Safety Program 4. Restaurant Concepts: Restaurant Concepts and Target Markets Location, Location, Location Marketing The Menu and Menu Planning The Principles of Restaurant Design and Layout Equipping the Kitchen and Bars The Financial Plan and Legal Obligations The Business Plan -
Kandidaatti
Japanilainen
Huhti 2022
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä