$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Euroopassa 2023

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä j… Lue lisää

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminn ... +

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminnallisesti tehokkaiksi yksilöiksi, jotka pystyvät toteuttamaan ylellisyys-, ruoka- ja juoma- ja majoitusteollisuudelle luontaisia perusteita, tekniikoita ja käyttäytymistä. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti kyky toteuttaa luksusyrityksille yleisiä vakiotekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Ferrieres Bachelor -tutkinnon kesto on 3 vuotta. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua välittömästi työpaikalle. Lukukausi 5 ja 6 laajentavat opiskelijoiden käytännön taitoja ja antavat heille mahdollisuuden suoriutua paremmin operatiivisissa tehtävissä ja hoitaa enemmän tehtäviä tiimissä. Ferrieres Bachelorin 3. vuosi Pääaineen valinta ja pääsy yritysmaailmaan. Koulutusmenetelmä Ferrieres on tekemisissä jokaisen opiskelijan kanssa positiivisen oppimislähestymistavan ja filosofian avulla, joka korostaa yhtä paljon kurinalaisuutta kuin mindfulnessia. Ferrieres ei ole vain koulu: se on ainutlaatuinen koulutusyhteisö, jossa on mukana opettajia, yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia ja valmentajia. Ferrieres keskittyy tunteisiin, sitoutumiseen, ihmissuhteisiin, määrätietoisuuteen, suorituskykyyn ja elinvoimaisuuteen ja tarjoaa ainutlaatuisen ekosysteemin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää pehmeitä taitojaan koko opiskelunsa ajan. Ferrieres opastaa, kouluttaa, käynnistää, ajaa eteenpäin ja opastaa jokaista opiskelijaa, jolloin jokainen heistä voi viedä menestyksensä oikeaan suuntaan rakentamalla omaa polkuaan, tarjolla olevia luentoja ja työpajoja sekä kurssityön kehitystä. Akkreditoitu taso 6 Ranskan kansallisessa ammattisertifiointihakemistossa – RNCP Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Ruoka ja juoma -moduuli Vieraanvaraisuuskurssi englanniksi Yritys ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelujakson 2. vuosi Ruoka- ja juomakulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuurit digitaaliaikakaudella Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Työharjoittelu Vuosi 3 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP – Accelerated Professionalization -ohjelma Aihealueet Kulinaristinen taide / keittiö Ruoanlaitto / Leivonnaiset Sommellerie Huonejako / taloudenhoitaja Ruoka ja juoma /Maître d'Hôtel Front Office / vastaanottovirkailija kurssin yksityiskohdat Huippukulttuurin hankkiminen Perustaidot Kulttuuritaidot Ihmissuhdetaidot Ammattitaidolla huippuosaamista Projektit – Kohtaamiset – mestarikurssit Huippuosaamiseen keskittyvä tieteenalojen osaaminen Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
University of Parma
Parma, Italia

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille ... +

Elintarvikejärjestelmien tutkinto: Kestävyys, hallinta ja tekniikka valmistaa opiskelijoita tulemaan asiantuntijaruokajärjestelmien johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monialaisen tietämyksen, joka tarvitaan työskentelyyn maatalous- ja elintarvikealan liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hallinnassa. Tämä ammattiprofiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Innovaatiot kestävään kasvuun: biotalous Euroopalle". -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Italialainen
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
Saamelaisalueen koulutuskeskus
Inari, Suomi

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka ... +

Kokkiopinnoissa opiskelijat käyttävät ruoanvalmistukseen paljon lähialueen puhtaita ja korkealaatuisia raaka-aineita, kuten poroa, kalaa, marjoja ja sieniä. Paikallisten raaka-aineiden hankinnassa opiskelijat ovat myös itse aktiivisesti mukana. -
Kandidaatti
Englanti, Venäjän kieli, Suomi, Unkarin kieli
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Alankomaat +2 Lisää

International Food Business-ohjelma on monella tapaa ainutlaatuinen, mutta ennen kaikkea siksi sitä tarjotaan hollantilainen ja Kanadan yliopistossa, joka molemmat tarjoavat k ... +

International Food Business-ohjelma on monella tapaa ainutlaatuinen, mutta ennen kaikkea siksi sitä tarjotaan hollantilainen ja Kanadan yliopistossa, joka molemmat tarjoavat kandidaatin tutkinto opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tämän ohjelman opiskelijat opiskelevat sekä Kanadassa ja Alankomaissa aikana 4 vuotta opiskelua. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Valmistelukurssin jälkeen IBBA:ksi etenevät opiskelijat seuraavat kurssejaan englanniksi. Kahden vuoden aikana he saavat itsenäisyyttä ja sopeutumiskykyä, jotka osoittautuvat ... +

Valmistelukurssin jälkeen IBBA:ksi etenevät opiskelijat seuraavat kurssejaan englanniksi. Kahden vuoden aikana he saavat itsenäisyyttä ja sopeutumiskykyä, jotka osoittautuvat tehokkaiksi monikulttuurisissa yhteyksissä ja laajentavat heidän pätevyyksiään valitsemillaan opiskelualueilla. Lukukausi 5: Ferrieresin kampus Barcelonassa Lukukausi 6: Opiskelu ulkomailla tai käytännön kokemus ulkomailla Lukukausi 7 Ferrieresissä: Erikoisalan valinta Lukukausi 8 Ferrieresissä: Projektinkäsittely hyväksytyn koulutusalan mukaan. Työ & opiskelu on mahdollista vuonna 4. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti valmiuksia ottaa käyttöön ylellisyysyrityksille yleisiä standarditekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Opiskelumahdollisuudet ulkomailla IBBA Ferrieresin 3. vuonna Tämä kansainvälinen ohjelma on kaksiosainen: Yksi lukukausi ulkomailla, jolla voi olla monia muotoja: Akateeminen yhden kumppanin kampuksella ulkomailla, kielellinen: vieraan kielen taidon vahvistaminen, kokemuksellinen: ammatillinen harjoittelu. Työ- ja opiskeluohjelma 4. vuonna Ferrieres painottaa Work & Study -ohjelmaa ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyötyä siitä tämän erikoistumisvuoden aikana. Opiskelijat voivat maksaa kahden lukukauden kokonaissumman, kun he pääsevät harjoittelemaan kurssien rinnalla suoritettua sijoittelua jollekin yrityskumppaneistamme. Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Gastronominen moduuli Hospitality Module toimitetaan englanniksi Yritykset ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelusyklin toinen vuosi Gastronominen kulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuuri digitaaliaikana Kulttuuri ja viestintä – kielet Professionalization Accelerator -ohjelma Työharjoittelu Vuosi 3: Opiskelu ulkomailla -ohjelma S5: "Ulkomaankokemus Barcelonassa (kurssit ja PAP) S6: Kokemus ulkomailta: akateeminen, kielellinen, ammatillinen tai humanitaarinen Vuosi 4 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP-ohjelma/Ferrieres Arviointijärjestelmä/Harjoittelu Aihealueet Vieraanvaraisuus, "Luksus ja elämäntapa" Tapahtumat, "Design & Operations" Vieraanvaraisuuden lahjakkuus ja kehitys Digitaalinen markkinointi, Hospitality Innovation Ruokapalvelu, "Culinary Arts, Service & Sommelier" Tulonhallinta, "Toiminta ja jakelu" Luksus- ja vähittäismyynti Omnicanal-markkinointi Viininhallinta ja markkinointi Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
BBA
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Alankomaat +2 Lisää

Tämän 4 vuotta Kandidaatin tutkinto keskitytään yrittäjyyttä ja innovaatioita Euroopan elintarvikealalla. Kahden ensimmäisen vuoden saat perustan liikkeenjohdon, markkinoinnin ... +

Tämän 4 vuotta Kandidaatin tutkinto keskitytään yrittäjyyttä ja innovaatioita Euroopan elintarvikealalla. Kahden ensimmäisen vuoden saat perustan liikkeenjohdon, markkinoinnin ja elintarvikkeiden tuotekehitykseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Alankomaat +2 Lisää

Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoille koulutusohjelman elintarvikealan hallintaan suunnattu johto uran johonkin seuraavista profiileja:

Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoille koulutusohjelman elintarvikealan hallintaan suunnattu johto uran johonkin seuraavista profiileja: -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Alankomaat +2 Lisää

Ruoka: ei ole muita tuote maailmassa, että jokainen käyttää ja ostaa päivittäin. Ruoka vaikutteet keitä me olemme, aiheuttaa poliittisten konfliktien, mutta myös tuo ihmiset y ... +

Ruoka: ei ole muita tuote maailmassa, että jokainen käyttää ja ostaa päivittäin. Ruoka vaikutteet keitä me olemme, aiheuttaa poliittisten konfliktien, mutta myös tuo ihmiset yhteen. Vuosikymmeniä, ruoka on ollut runsaasti monille ihmisille tässä maailmassa, mutta ei ole arvostettu näin. Alati muuttuvassa maailmassa kasvava väestö, tarvitsemme lisää ruokaa joka vuosikymmenellä. Toisaalta: ruoka on meidän nauttia yhdessä. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus