$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Japanissa 2023

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitett… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäsennelty lapsuudesta ensisijainen kautta toissijainen asteen tasolle. On 126 miljoonaa ihmistä asuu Japanissa se on kulttuurin rikas ympäristö. Suur-Tokion alueella on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Japanissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japani

Yrittäjyys ja liikkeenjohto: kehittää vankka ymmärrys yrittäjyydestä ja yrittäjyysprosessista ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus suunnitella ja suunnitella joko hotellin, ... +

Yrittäjyys ja liikkeenjohto: kehittää vankka ymmärrys yrittäjyydestä ja yrittäjyysprosessista ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus suunnitella ja suunnitella joko hotellin, ravintolan, ruoan, viinin, matkailun, vieraanvaraisuuden tai tapahtumiin liittyvän liiketoiminnan kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta. Johdanto yrittäjyyteen ja yrittäjyyden evoluutioteoriaan yrittäjyyteen liittyvistä ajattelutavoista ja ominaisuuksista Eettiset, sosiaaliset ja kestävät käytännöt Pathways to Entrepreneurial Ventures Teollisuus ja organisaatio Markkinointisuunnitelma Rahoitus: Käteinen; Käynnistyskustannukset; Voitto ja tappio 2. Elintarvikkeiden ja juomien kustannusten hallinta: Katsaus teollisuuteen ja johtajaan, joka hallinnoi tuloja ja kuluja Elintarvikkeiden tuotantoprosessin hallinta Elintarvikkeiden ja juomien hinnoitteluvalikko Analyysi Työkustannusten hallintastandardit Syrjintälait, työpaikkakiusaaminen ja häirintätulojen valvonta ja käyttö Teknologia 3. Elintarvikkeiden laadunhallinta: Mikä on elintarvikkeiden laatu? Elintarvikkeiden allergeenien elintarviketuotanto ja säilöntävalvonta Elintarviketurvallisuusohjelman kehittäminen Elintarviketurvallisuusohjelman tukiasiakirjat Elintarviketurvallisuusohjelman auditointi 4. Ravintolakonseptit: ravintolakonseptit ja kohdemarkkinat Sijainti, sijainti, sijaintimarkkinointi Valikon ja ruokalistan suunnittelu Periaatteet Ravintolan suunnittelu ja ulkoasu Keittiön ja baarien varustaminen Rahoitussuunnitelma ja lakisääteiset velvoitteet Liiketoimintasuunnitelma -
Kandidaatti
Japanilainen
Online
 
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japani

Perustuu ravitsemusterapeuttien tietoihin ja taitoihin ja sisällyttämällä laajan valikoiman kulttuureja, kuten liike-elämän ja koulutuksen, kyvyn löytää ja ratkaista erilaisia ... +

Perustuu ravitsemusterapeuttien tietoihin ja taitoihin ja sisällyttämällä laajan valikoiman kulttuureja, kuten liike-elämän ja koulutuksen, kyvyn löytää ja ratkaista erilaisia elintarvikkeisiin liittyviä ongelmia sekä kyvyn luoda ja ehdottaa "ruokaa, joka harjoittaa vauraaa elämää" . On myös runsaasti käytännön ohjelmia yhteistyössä paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa. Valmistuttuaan ala laajenee paitsi ravitsemusterapeutin alalle myös ruoka -alaan, koordinaattoriin ja koulutukseen. -
Kandidaatti
Japanilainen
Kampus