$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Lähi-idässä 2023

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen Lähi-itä tarjoaa ainutlaatuisen monipuolinen väestö täynnä lukemattomia poliittiset, kulttuuriset ja uskonnolliset identiteetit. Tässä… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen

Lähi-itä tarjoaa ainutlaatuisen monipuolinen väestö täynnä lukemattomia poliittiset, kulttuuriset ja uskonnolliset identiteetit. Tässä ympäristössä, opiskelijoilla on mahdollisuus oppia omakohtaisesti noin historiallinen kulttuureista ja imperiumit perustuu alueella.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Kampus