close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketeknologiassa Indonesiassa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.Indonesia, maa Kaakkois-Aasiassa, koteja yli 238 miljoonaa ihmistä. Indonesia on maailman neljänneksi väkirikkain maa maailmassa. Maan koulutusalalla on jaettu esiopetukse… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Indonesia, maa Kaakkois-Aasiassa, koteja yli 238 miljoonaa ihmistä. Indonesia on maailman neljänneksi väkirikkain maa maailmassa. Maan koulutusalalla on jaettu esiopetukseen, junioreiden ja ensimmäisen, toisen ja koulutettu kursseja.

Suositut Kandidaattiohjelmat Elintarviketeknologiassa Indonesiassa 2020/2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
IPB University
Dramaga , Indonesia

Bogorin maatalouden yliopiston (IPB) maatalouden tekniikan ja tekniikan laitoksen elintarviketieteiden ja -teknologian laitoksen ruokateknologiaohjelma (FTP) on perustutkintoo ... +

Bogorin maatalouden yliopiston (IPB) maatalouden tekniikan ja tekniikan laitoksen elintarviketieteiden ja -teknologian laitoksen ruokateknologiaohjelma (FTP) on perustutkintoon johtava koulutusohjelma, joka keskittyy tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joilla on kyky jalostaa ruoka-aineita turvallisiksi, laadukkaita ja terveellisiä elintarvikkeita teollisessa mittakaavassa. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonesia +1 Lisää

Food Technology on osa elintarvikkeiden tiede, joka käsittelee varsinaisen tuotantoprosessien tehdä elintarvikkeisiin. Täyttämään ja ylläpitää ravitsemuksellista laatua, elint ... +

Food Technology on osa elintarvikkeiden tiede, joka käsittelee varsinaisen tuotantoprosessien tehdä elintarvikkeisiin. Täyttämään ja ylläpitää ravitsemuksellista laatua, elintarvikkeiden on oltava sekä turvallisesti tuotettua ja turvallisesti toimittaa kuluttajalle. Tämä edellyttää jalostustekniikat muuntaa raaka-aineet elintarvikkeet sekä säilyttäminen tekniikoita lisätä säilyvyyttä elintarvikkeiden ... -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 - 4 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä