close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketiedessa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.Food Science ohjelmat tarjoavat indersciplinary lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja keskittyy jatkuvasti parantamaan laatu… Lue lisää

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Food Science ohjelmat tarjoavat indersciplinary lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja keskittyy jatkuvasti parantamaan laatua elintarvikehuolto. Ruoka tiede-ja teknologia-aiheita ovat: eläinten elintarvikkeet, kasvi elintarvikkeet, elintarvikkeiden jalostus ja laadunhallinta, elintarvikkeiden analyysi, elintarvikkeiden pakkaukset, ruoka tuotekehitykseen.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketiedessa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
University of Saskatchewan
Saskatoon , Kanada

Opit elintarvikkeiden kemiallisen ja fyysisen luonteen, elintarvikkeiden heikkenemisen syyt, elintarviketurvallisuuden perustan sekä elintarvikkeiden jalostuksen, säilyttämise ... +

Opit elintarvikkeiden kemiallisen ja fyysisen luonteen, elintarvikkeiden heikkenemisen syyt, elintarviketurvallisuuden perustan sekä elintarvikkeiden jalostuksen, säilyttämisen ja pakkaamisen periaatteet. Tarkastellaan, mitä tapahtuu ravitsemuksen kysynnän tyydyttämiseksi, keskustelemaan elintarvikkeiden lisäaineita koskevista kysymyksistä ja luonnollisista elintarvikkeista, tutustu luonnollisiin myrkyllisiin aineisiin ja tutkimaan uusia menetelmiä vaarallisten tai epäterveiden elintarvikkeiden havaitsemiseksi. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Kampus
Online
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere , Alankomaat +2 Lisää

Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusohjelman opiskelijoille kiinnostunut uran johonkin seuraavista ammattiryhmistä:

Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusohjelman opiskelijoille kiinnostunut uran johonkin seuraavista ammattiryhmistä: -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee , Yhdysvallat

Elintarviketiede koskettaa jokaisen ihmisen elämää, sillä ruoka on välttämätöntä elämälle. Elintarvikealan tutkijat soveltavat biologiaan, kemiaan, fysiikkaan, biotekniikkaan, ... +

Elintarviketiede koskettaa jokaisen ihmisen elämää, sillä ruoka on välttämätöntä elämälle. Elintarvikealan tutkijat soveltavat biologiaan, kemiaan, fysiikkaan, biotekniikkaan, mikrobiologiaan, tekniikkaan ja matematiikkaan liittyviä tieteita elintarvikkeisiin varmistaakseen, että syövät ruuat ovat turvallisia ja tekijät, kuten maku, ravintoarvo ja säilyvyys paranevat. -
Kandidaatti
Englanti
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä