15 Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketiede 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Elintarviketiede 2024Filter
    • 0551, Irlanti

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    B.Appl.Sc Food & Business Management on suunniteltu täyttämään tämän tarpeen tarjoamalla alan moniosaajia suorittaneiden jotka voivat auttaa heitä kilpailuvalmiutta yhä kilpailukykyinen ja globaaleilla markkinoilla.

    • Beirut, Libanon

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Ohjelma kehittää tarvittavia taitoja ja tietopohja auttaa ja hoitaa aterioiden kautta institutionaaliset ravitsemistoiminta.

    • Nakon Phathom , Thaimaa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Food Science and Technology siihen sovelletaan eri tieteenaloilla elintarvikkeiden valmistus, joka on massatuotantoon elintarvikkeiden raaka-eläinten ja kasvien materiaaleja

    • Bună Ziua, Romania

    Elintarviketuotteiden INGINERIA -kandidaatin tutkinto -ohjelman yleisenä tavoitteena on elintarviketeollisuuden alan teknisten asiantuntijoiden koulutus; Tämä ohjelma on toiminut vuodesta 2009, ja se on akkreditoitu vuonna 2015, ja sen kesto on 4 vuotta opintoja, päiväkurssi 240 opintopistettä Bolognan sopimuksen mukaisesti.

    • Taipei, Taiwan

    Kampuksella

    Elintarviketieteen laitoksen tavoitteena on kouluttaa tulevia elintarvikealan johtajia. Opetussuunnitelma yhdistää eri ammattialoja, kuten kemian, mikrobiologian, biologian, biokemian ja prosessit. Kurssien avulla opiskelijamme voivat osallistua yhteiskunnan elintärkeään osa -alueeseen, jonka vaatimukset kasvavat. Osastolla on myös laboratoriot, joiden avulla opiskelijamme voivat kokea huipputeknologioita ja kokeilla ideoitaan. Kannustamme myös oppilaitamme läpäisemään kansalliset sertifiointikokeet ja ryhtymään päteviksi elintarvikeasiantuntijoiksi. Ammattitaidollaan opiskelijamme voivat menestyä helposti elintarvikkeiden käsittelyssä, valmistuksessa, analysoinnissa, testauksessa, tuotannossa ja hallintatehtävissä. Opiskelijamme voivat myös työskennellä kotimaisissa ja ulkomaisissa tutkimuslaitoksissa ja tehdä tutkimusta elintarvikkeista, kemiasta, ravitsemuksesta, biotekniikasta tai muista asiaan liittyvistä aloista.

    • Shizuoka, Japani

    Kampuksella

    Olemme luoneet opetussuunnitelman ravitsemusasiantuntijoiden, elintarvikeasiantuntijoiden ja elintarviketieteilijöiden pätevyyden hankkimiseksi, jotka perustuvat ruokavalion, ravitsemustieteen ja ruoanlaitotieteen kolmeen pilariin. Opiskelijat kehittyvät erinomaisiksi resursseiksi, jotka voivat osallistua ensimmäisestä päivästä lähtien erilaisiin yhteiskunnallisiin kohtauksiin elintarvikealan ammattilaisina.

    • Nonoichi, Japani

    Kampuksella

    Elintarviketieteen aihe on jokapäiväinen "ruoka". Elintarviketeollisuus kiinnittää yhä enemmän huomiota elintarviketurvallisuuteen ja muihin kysymyksiin, joten tavoitteemme on vaalia yksilöitä, jotka voivat toimia tällä alalla. Tätä tarkoitusta varten kehitetään uusimpia teknologioita, kuten biotekniikkaa, kehitystä elintarvikkeiden jalostus-, varastointi- ja jakelutekniikoilla. Lisäksi opiskelijat ymmärtävät elintarvikkeiden turvallisuuden ja toimivuuden ja osallistuvat oppimiseen ja tutkimukseen, jotka liittyvät terveyden ylläpitoon ja edistämiseen elintarvikkeiden kautta sekä järjestelmiin, jotka tarjoavat turvallista ja runsasta ruokaa. Saadakseen tietoa ja oppiakseen elintarvikkeisiin liittyvistä tekniikoista, joihin liittyy erilaisia näkökohtia, kuten valmistus-, jalostus- ja jakelutekniikat ja -menetelmät molekyylitasolta sekä ravitsemus- ja hygieniaongelmat, opiskelijat osallistuvat luentoihin ja kokeisiin , koulutuksen lisäksi tuotantolaitoksissa ja elintarvikealan yrityksissä.

    • Jiangmen, Kiina

    Kampuksella

    Tea- ja elintarviketieteiden korkeakoulu sisältää teetieteen (erikoistunut teekulttuuriin ja talouteen), elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden, elintarviketieteen ja tekniikan sekä puutarhanhoitopuutarhan neljä kandidaattiohjelmaa ja ilmoittautuu markkinoinnin, kirjanpidon tietokoneistamisen, biotekniikan ja sovellusten korkeakoulututkinnon suorittaneille pääaineille Ruoanjalostustekniikka, teeseremonia, teetuotteiden suunnittelu ja niin edelleen.

    • Sagamihara, Japani

    Kampuksella

    Opiskelijat saavat perusteellisen tiedon elintarviketieteestä ja teknisistä taidoista terveellisen yhteiskunnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Koulutamme elintarviketieteen asiantuntijoita olemaan aktiivisia monilla elintarvikealalla. Opiskelijat tutkivat elintarvikkeiden turvallisuutta ja toimivuutta, joka on tuttu osa jokapäiväistä elämäämme, kahdesta eri lähestymistavasta.

    • Ottawa, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    Kulinaarisen taiteen, ravitsemuksen ja elintarviketieteiden yhdistäminen Integroidun elintarviketieteiden kandidaatti, ensimmäinen laatuaan Kanadassa, on innovatiivinen monialainen ohjelma, jonka toimittavat Ottawan yliopisto ja Le Cordon Bleu Ottawa. Ohjelma valmistaa tulevia tutkinnon suorittaneita johtamaan teollisuutta, jossa ruoalla on keskeinen rooli, mukaan lukien terveydenhuolto, koulutus, vieraanvaraisuus, liike-elämä tai tutkimus ja kehitys. Tämän ohjelman valmistuneilla on laaja, kattava käsitys ruokaan liittyvistä käytännöistä ja heillä on valmiudet tarjota strategista johtajuutta ja operatiivista ohjausta kaupallisissa olosuhteissa. "Tämä kumppanuus yhdistää kahden maailmankuulun laitoksen asiantuntijat toimittamaan yhden ainutlaatuisen ohjelman, joka on ajankohtainen ja täyttää alan tietokuopan. Valmistuneilla on taitoja ja kokemusta olla johtajia kaikilla teollisuudenaloilla, joilla elintarvikkeilla on merkitystä." Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawan kokinopettaja

    • Cincinnati, Yhdysvallat

    Englanti

    Kulinaaristen ja elintarviketieteiden kandidaatin tutkinto valmistaa opiskelijoita liittymään elintarviketeollisuuteen lähtötason elintarviketieteilijöinä ja -teknologeina tai siirtymään vastaaville ammattialoille, mukaan lukien tuotetutkimus ja -kehitys, laadunvalvonta ja elintarviketurvallisuus, lainsäädännön noudattaminen, elintarviketuotannon valvonta ja erikoisainesosien myynti. Kandidaatin tutkinnon kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat keskittyvät kulinaarisen taiteen perusteisiin. Opiskelijat kehittävät taitojaan Midwest Culinary Institutein huippuluokan kulinaarisissa ja leivontalaboratorioissa ammattitaitoisten tiedekunnan jäsenten valvonnassa. Kolmannella ja neljännellä vuodella opiskelijat laajentavat kulinaarisia ja elintarviketieteellisiä taitojaan. Ylemmän tason kursseihin sisältyy elintarvikkeiden ainesosien toiminnallisuus, elintarviketuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, aistien arviointi ja testaus, ruoan mikrobiologia ja muu valmistautuminen ammatilliseen uraan. Opiskelijat osallistuvat kokemukselliseen oppimiseen osuuskuntakoulutuksen kautta kandidaatin tutkinnon joka vuosi. Opiskelijoiden, jotka haluavat siirtää luottoa Cincinnati State kulinaarisista kursseista, jotka on suoritettu toisessa laitoksessa, on tavattava ohjelman puheenjohtaja. Kurssinsiirtopiste voi olla rajoitettu, joka perustuu ohjelman akkreditointiin ja opiskelijoiden menestykseen edellisessä kulinaarisessa työselostuksessa.

    • Antrim, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kampuksella

    Englanti

    Elintarviketeknologian kunniatutkinto, jonka Ulsterin yliopisto on validoinut, on suunniteltu antamaan tutkinnon suorittaneille tietoja ja taitoja siirtyä kilpailukykyiseen globaaliin elintarviketeollisuuteen.

    • Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kampuksella

    Englanti

    Tässä sovelletussa biologian tutkinnossa tarkastellaan, kuinka maankäytön käytännöt voivat auttaa vastaamaan ilmastonmuutoksen, biologisen monimuotoisuuden ja elintarviketurvan nykypäivän kriittisiin haasteisiin. Tämä kolmen tai neljän vuoden kurssi on suunniteltu antamaan sinulle tietoa, taitoja ja ymmärrystä kestävistä ja tehokkaista maatalousjärjestelmistä. Tutki järjestelmiä, jotka uudistavat maaperää ja lisäävät biologista monimuotoisuutta, ja jotka vapauttavat maata metsätalouteen ja metsään, uusiutuvan energian tuotantoon ja biomassan tuotantoon maaseudun biotalouteen. Opit myös viimeisimmistä lähestymistavoista viljelykasvien satojen, ravintoarvojen ja stressinkestävyyden parantamiseksi sekä hyönteisten, kasvien ja soluviljelmien elintarvikeinnovaatioista. Kun olet suorittanut kurssin, olet valmis tukemaan maataloutta, kun se nousee edessä oleviin haasteisiin.

    • West Lafayette, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    Opi suunnittelemaan ja johtamaan pieni maatilayritys. Tutki kestävän maatalouden periaatteita, mukaan lukien ei-kemiallinen tuholaisten ja maaperän hallinta. Tutki orgaanista, paikallista ja kaupunkimaista maatalousjärjestelmää ja tutki amerikkalaisen ruokajärjestelmän sietokykyä. Hanki käytännön kokemusta uudesta Purduen yliopiston opiskelijatilasta.

    • Al Ain, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Elintarviketiede liittyy tieteen ja tekniikan soveltamiseen turvallisten ja korkealaatuisten ravitsevien elintarvikkeiden valmistukseen, tuotantoon, jalostukseen, pakkaamiseen ja jakeluun. Elintarviketieteiden kandidaattiohjelma on akkreditoitu Yhdysvaltain elintarviketeknologian instituutin (IFT) toimesta. Ohjelmaan liittyvät opiskelijat suorittavat ammatillisen koulutuksen viidellä elintarviketieteen aloilla: elintarvikekemia ja -analyysi, elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia, elintarvikkeiden jalostus ja tekniikka, soveltuva ruokatiede ja menestystaidot.