BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Elintarviketurvallisuusssa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto voi olla erinomainen tapa auttaa perustamaan menestyksekkään ja vakaan uran. Tyypillisesti ansaitut noin kolmesta seitsemään vuoteen, tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita koulutuksen opiskelemalla monia yleisiä aiheita ja erikoistunut yksi alue valittiin pääaineena. Kandidaatin tutkinto voi auttaa oppilaita saamaan parempia työpaikkoja.

Mikä on elintarviketurvallisuuden kandidaatti? Tämä tutkinto auttaa yleensä opiskelijoita valmistautumaan elintarvikkeiden tarkastukseen ja turvallisuuteen. Kurssilla voi olla mikrobiologia, maatalous, biologia, matematiikka ja kemia. Muut alan erityispiirteet saattavat koskettaa esimerkiksi elintarvikkeiden vakautta, lämpökäsittelyä, sadonkorjuuta ja elintarvikkeita aiheuttavia taudinaiheuttajia. Yliopistosta riippuen se voi myös edellyttää harjoittelua tai muuta käytännön oppimista.

Ne, jotka saavuttavat elintarviketurvallisuuden tutkinnon, valmistetaan yleensä erityisosaamista ja tietämystä elintarvikelainsäädännöstä, elintarviketeollisuudesta ja elintarviketeollisuudesta. He saattavat saada työskennellä elintarvikkeiden tarkastus- ja jalostusteollisuudessa.

Elintarviketurvallisuuden kandidaatin kesto voi kestää kolmesta seitsemään vuoteen, riippuen ohjelman ja opiskelijan tarpeista. Myös lukukausimaksut ja muut kustannukset voivat vaihdella, joten on suositeltavaa päästä erikseen kouluihin lisätietoja varten.

Ne, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon elintarviketurvallisuudesta, voivat saada työskennellä elintarviketurvallisuustarkastajien, tuotannon turvallisuusasiantuntijoiden, elintarvike-mikrobiologien, elintarvikekemian tutkijoiden, laadunvarmistusjohtajien, elintarviketeollisuuden ja elintarviketurvallisuuden johtajien kanssa. Nämä ura-alueet voivat olla hyvin maksavia ja sallia ylöspäin suuntautuvan liikkeen. Työpaikat ovat usein saatavilla liittovaltion, paikallishallinnon ja yksityisen sektorin toimesta.

Koulut ympäri maailmaa voivat tarjota tätä tutkintoa osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai verkossa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

4 tulosta kohteessa Elintarviketurvallisuus Filter

Elintarviketeollisuuden ja -turvallisuuden kandidaatin tutkinto

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
15 Heinä 2021
Englanti
Kampus

Tämän ohjelman tavoitteena on varustaa tutkinnon suorittaneet sekä teoreettiset että käytännön taidot elintarviketeollisuudessa ja -turvallisuudessa (kuten elintarvikekemia, r ...

Lue lisää

Kandidaatti elintarvikkeiden laadussa ja innovaatioissa

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Akateemisen kandidaatin tutkinto-ohjelman tavoitteena on valmistaa kilpailukykyinen ja osaava ruoantuotannon, laadun ja innovaatioiden asiantuntija, joka kykenee järjestämään ...

Lue lisää

BSc elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus

China Pharmaceutical University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Kampus

Tavoite: Tämä ohjelma tarjoaa tutkimuksen teorioita ja kokeellista osaamista aloilla, kuten kemian, farmasian, elintarvike tieteen ja tekniikan, elintarvikkeiden turvallisuutt ...

Lue lisää

Bachelor in elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän

Aeres University of Applied Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Aeres ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusohjelman opiskelijoille kiinnostunut uran johonkin seuraavista ammattiryhmistä:

Lue lisää