$close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Elintarviketutkimusssa 2023

Kandidaatin tutkinto on perus akateeminen ohjelma, joka vaatii vuosien omistautumista, intensiivinen työselostus, ja henkilökohtaista kehitystä ansaita. Ansaita kandidaatin voidaan tehdä noin kaksi-neljä vuotta täysipäiväistä koulutusta, mutta hyödyt ansaita perustutkintoa astetta voi kestää eliniän. Mikä on kandidaatin Ruoka ja… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on perus akateeminen ohjelma, joka vaatii vuosien omistautumista, intensiivinen työselostus, ja henkilökohtaista kehitystä ansaita. Ansaita kandidaatin voidaan tehdä noin kaksi-neljä vuotta täysipäiväistä koulutusta, mutta hyödyt ansaita perustutkintoa astetta voi kestää eliniän.

Mikä on kandidaatin Ruoka ja juoma Studies? Koulutusohjelma antaa opiskelijoille tietoa ja koulutusta he tarvitsevat uran elintarvike- ja ravintola-palveluja. Kautta tiukka luokat, opiskelijat oppivat hallitsemaan päivittäistä toimintaa elintarvikkeen palvelun perustaminen, miten suunnitella valikot ja nostaa kohtuullinen hinnoittelu, ja miten kommunikoida ja koordinoida henkilöstön. Riippuen koulun työharjoitteluun voidaan tarvita, jotta opiskelijoiden ansaita astetta.

Valmistuvien kandidaatin tutkinto ruoka ja juoma opiskelija voisi osoittaa mahdollinen työnantajille, että heillä on omistautumista ja tietoa, jota tarvitaan kunnostautua työpaikalla. Opiskelija voi myös pystyä tekemään tärkeitä liiketoiminnan ja henkilökohtaiset kontaktit, jotka saattavat auttaa johtaa uran tulevaisuudessa.

Kustannukset saada kandidaatin Ruoka ja juoma Tutkimukset riippuu useista tekijöistä. Opiskelijan kannattaa mahdollisten uusien koulujen, jotta akateeminen ohjelma osuu niiden kasvatustavoitteita.

Ansaita kandidaatin Ravitsemus Tutkimukset voivat auttaa valmistuneet työllistyä ravintolat, leipomot, sairaala kahviloissa, kouluissa, executive ravintoloita, valtion virastot, suurkeittiöt, hotelleissa, baareissa, ja muiden elintarvikkeiden palveluasetuksia.Näissä eri asetuksia, mahdollisia ammateissa valmistuneiden sisältää ravintoloiden, catering esimiesten, varaston asiantuntijat, ruokapalvelu tuotanto asiantuntijoita, tai elintarvikkeiden turvallisuuteen ja puhtaanapito työntekijöiden.

Online ja osa-aika luokat saatavilla monia kouluja, joilla on kiireinen elämä ei pitäisi estää teitä saada koulutusta. Aloita oman kandidaatin Ravitsemus Tutkimukset, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
St Joseph University
Roseau, Dominica

B.Sc. Culinary Arts on etenemissuunnitelma opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia ruoasta ja ovat valmiita tutkimaan kulinaarista maailmaa. Se on kolmivuotinen 6 lukukauden o ... +

B.Sc. Culinary Arts on etenemissuunnitelma opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia ruoasta ja ovat valmiita tutkimaan kulinaarista maailmaa. Se on kolmivuotinen 6 lukukauden ohjelma. Se sisältää luokkahuoneopetusta, joka valmistaa opiskelijoita työllistymiseen myös yrittäjyyteen. Tavoitteet Culinary Arts keskittyy ruokapalveluun ja ruokien taiteelliseen esittelyyn. Opiskelijat osallistuvat valmistusvaiheisiin aina aterian suunnittelusta viimeisen koristelun lisäämiseen. Ohjelman lopussa opiskelijat voivat: Esittele ravitsemus- ja hyvinvointikäytäntöjä, jotka lisäävät yksilön ja perheen hyvinvointia. Osoita siirrettävissä olevia ja työllistettävyystaitoja perhe-, yhteisö- ja työ-/ura-asetuksissa. Yhdistä useita elämänrooleja ja -vastuita perheen, uran ja yhteisön rooleihin ja velvollisuuksiin. Arvioi ihmis-, talous- ja ympäristöresurssien hallintakäytäntöjä. Integroi elintarviketuotannon ja -palveluiden uran edellyttämät tiedot, taidot ja käytännöt Integroi tiedot, taidot ja käytännöt, joita tarvitaan elintarviketieteen, dietetiikan ja ravitsemuksen uralla. Integroi tiedot, taidot ja käytännöt, joita tarvitaan vieraanvaraisuuden, matkailun ja vapaa-ajan uralla. Esittele ravitsemus- ja hyvinvointikäytäntöjä, jotka lisäävät yksilön ja perheen hyvinvointia. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Helmi 2023
Kampus
 
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Itävalta

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset.

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
6 lukukaudet
Englanti
01 Elo 2023
15 Huhti 2023
Kampus
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praha, Tšekki

Maatalouden ja elintarvikkeiden kandidaatin tutkinto-ohjelma on räätälöity opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten ruoka todella valmistetaan, mikä määrittelee ... +

Maatalouden ja elintarvikkeiden kandidaatin tutkinto-ohjelma on räätälöity opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten ruoka todella valmistetaan, mikä määrittelee elintarvikkeiden laadun ketjussa maatilasta haarukkaan. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Syys 2023
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Kodolanyi Janos University (KJU)
Budapest, Unkari

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kan ... +

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kanssamme voit olla osa jännittäviä tunteja, jotka ovat täynnä kokemuksia samalla kun opit ajantasaista ja myyntikelpoista tietoa Unkarin ja kansainvälisestä matkailualasta. Saat kattavan teoreettisen ja käytännön tiedon matkailun kehittämisen dynaamisesti kehittyvästä alueesta ja voit myös nauttia gastronomian, aktiivisen matkailun ja luovan matkailun maailmasta. -
BSc
Täyspäiväinen
230 tuntia
Englanti
Syys 2023
30 Huhti 2023
Kampus
 
Schoolcraft College
Livonia, Yhdysvallat

Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management -ohjelma on tarkoitettu kokeneille kulinaarisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin ... +

Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management -ohjelma on tarkoitettu kokeneille kulinaarisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kandidaatin tutkinnosta, joka johtaa heidät elintarvike- ja ravitsemusteollisuuden johtotehtäviin. Tämä koulutusohjelma yhdistää liike-elämän ja tieteen kursseja tarjotakseen kulinaarille tietoa ja asiantuntemusta johtamisesta, elintarviketieteestä ja ravitsemuksesta. Kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen johtamisen ylioppilastutkinnon koulutusohjelmaan tulevat opiskelijat valmistautuvat kasvavaan vastuuseen kulinaaristen ja ravitsemustoimintojen tehtäviin. Tutkintovaatimusten suorittaminen auttaa myös opiskelijoita valmistautumaan läpäisemään kokeet Certified Dietary Manager (CDM) -todistukseen, jonka on myöntänyt Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), joka on tärkeä todistus ruokapalvelutoiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 4 vuotta
Englanti
Syys 2023
Kampus
 
University of Szeged
Szegedin, Unkari

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti ko ... +

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti koulutetuilta tutkinnon suorittaneilta, joilla on erinomaiset viestintätaidot ja vieraat kielitaidot. -
BSc
Täyspäiväinen
7 - 8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Budapest Business School
Budapest, Unkari

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksist ... +

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksista ja joilla on käytännön kokemusta, jotka kykenevät arvioimaan ja analysoimaan tarvittavia muutoksia ja tekemään optimaalisen. päätökset. He saavat myös tietoa, jonka avulla heillä on kattava näkemys alueellisista matkailun johtamisinstituutioista ja niiden johtamisesta. Varustettu hankituilla tiedoilla, valmistuneet voivat perustaa ja johtaa matkailualan yrityksiä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Erikoistuminen Tarjoamme 5 valinnaista erikoisalaa: Terveys, urheilu ja ekoturismi: Urheilumatkailu ja urheilutapahtumat; terveysmatkailu; ekomatkailua Euroopan matkailu: Euroopan matkailupolitiikka ja -sääntely, matkakohteiden hallinta ja matkailun suunnittelu Matkailun kehittäminen ja alueen hallinta: Matkailu ja aluekehitys; matkailukohteiden hallinta Matka- ja tapahtumaorganisaatio: Matkatoimistojen liikkeenjohto; tapahtumahallinta Kaupallinen catering -
BSc
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Syys 2023
15 Heinä 2023
Kampus
 
Aspira University College
Jakaa, Kroatia +2 Lisää

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen se ... +

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen sekä kasvavaan valikoimaan ravintoloita, joissa on korkealaatuinen valikoima paikallista gastronomiaa ja viininvalmistusta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
Helmi 2023
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminn ... +

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminnallisesti tehokkaiksi yksilöiksi, jotka pystyvät toteuttamaan ylellisyys-, ruoka- ja juoma- ja majoitusteollisuudelle luontaisia perusteita, tekniikoita ja käyttäytymistä. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti kyky toteuttaa luksusyrityksille yleisiä vakiotekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Ferrieres Bachelor -tutkinnon kesto on 3 vuotta. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua välittömästi työpaikalle. Lukukausi 5 ja 6 laajentavat opiskelijoiden käytännön taitoja ja antavat heille mahdollisuuden suoriutua paremmin operatiivisissa tehtävissä ja hoitaa enemmän tehtäviä tiimissä. Ferrieres Bachelorin 3. vuosi Pääaineen valinta ja pääsy yritysmaailmaan. Koulutusmenetelmä Ferrieres on tekemisissä jokaisen opiskelijan kanssa positiivisen oppimislähestymistavan ja filosofian avulla, joka korostaa yhtä paljon kurinalaisuutta kuin mindfulnessia. Ferrieres ei ole vain koulu: se on ainutlaatuinen koulutusyhteisö, jossa on mukana opettajia, yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia ja valmentajia. Ferrieres keskittyy tunteisiin, sitoutumiseen, ihmissuhteisiin, määrätietoisuuteen, suorituskykyyn ja elinvoimaisuuteen ja tarjoaa ainutlaatuisen ekosysteemin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää pehmeitä taitojaan koko opiskelunsa ajan. Ferrieres opastaa, kouluttaa, käynnistää, ajaa eteenpäin ja opastaa jokaista opiskelijaa, jolloin jokainen heistä voi viedä menestyksensä oikeaan suuntaan rakentamalla omaa polkuaan, tarjolla olevia luentoja ja työpajoja sekä kurssityön kehitystä. Akkreditoitu taso 6 Ranskan kansallisessa ammattisertifiointihakemistossa – RNCP Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Ruoka ja juoma -moduuli Vieraanvaraisuuskurssi englanniksi Yritys ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelujakson 2. vuosi Ruoka- ja juomakulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuurit digitaaliaikakaudella Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Työharjoittelu Vuosi 3 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP – Accelerated Professionalization -ohjelma Aihealueet Kulinaristinen taide / keittiö Ruoanlaitto / Leivonnaiset Sommellerie Huonejako / taloudenhoitaja Ruoka ja juoma /Maître d'Hôtel Front Office / vastaanottovirkailija kurssin yksityiskohdat Huippukulttuurin hankkiminen Perustaidot Kulttuuritaidot Ihmissuhdetaidot Ammattitaidolla huippuosaamista Projektit – Kohtaamiset – mestarikurssit Huippuosaamiseen keskittyvä tieteenalojen osaaminen Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Espanja

Jos pidät ruoanlaitosta ja haluat työskennellä gastronomisella alalla, UFV: ssä elät todellisen unelman. Opiskelet osaa gastronomian urasta arvostetussa Le Cordon Bleu -ruokak ... +

Jos pidät ruoanlaitosta ja haluat työskennellä gastronomisella alalla, UFV: ssä elät todellisen unelman. Opiskelet osaa gastronomian urasta arvostetussa Le Cordon Bleu -ruokakoulussa, joka on kansainvälisesti tunnustettu ja jonka ainoa kampus Espanjassa sijaitsee tiloissamme. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
4 vuotta
Espanjalainen
Kampus
 
University of Sopron
Sopron, Unkari

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä ... +

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä johtamaan ja organisoimaan niihin liittyviä työprosesseja. Heillä on myös hyvät tiedot taloustieteestä, yhteiskuntateoriasta, sovellettavista metodologisista tiedoista ja erikoistuneista. Se on 4 vuoden akateeminen ohjelma. Alkaen ydinaineista kuten mikro- ja makrotalous, rahoitus, markkinointi, laskentatoimet, tilastot ja jatkaen erikoisaineilla, kuten matkailun resurssit, maaseutu- ja kaupunkimatkailu, paikallinen talouskehitys, tapahtumanhallinta jne. -
BA
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Syys 2023
20 Toukokuu 2023
Kampus