$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketutkimusssa Aasiassa 2023

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapal… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Sunway University
Shah Alam, Malesia

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen.

Kuluttajaviraston BSc (Hons) yhdistää kokemuksellisen oppimisen akateemisella tarkkuudella valmistaakseen sinut kilpailukykyiseen kulinaariseen teollisuuteen. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Kampus
 
Dusit Thani College
bangkok, Thaimaa

Yksinomainen yhteinen ohjelma maailman johtavan kulinaarisen taiteen instituutin Le Cordon Bleun kanssa; Bachelor of Business Administration International Program in Professio ... +

Yksinomainen yhteinen ohjelma maailman johtavan kulinaarisen taiteen instituutin Le Cordon Bleun kanssa; Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culinary Arts on suunniteltu inspiroimaan huippuosaamista, luovuutta, innovaatioita ja henkilökohtaista rikastumista, mikä on välttämätöntä menestyksekkään uran ja henkilökohtaisten harrastusten aloittamiseksi globaalissa kulinaarisessa ja vieraanvaraisessa teollisuudessa. Maailmankuulun instituutin Le Cordon Bleun sertifioima ohjelma. -
BBA
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
Kalayaan College
Quezon City, Filippiinit

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) on 4-vuotinen kurssi, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja asenne valmistau ... +

Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) on 4-vuotinen kurssi, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja asenne valmistautuessaan liittymään vieraanvaraisuusalalle joko osana tärkeitä henkilöstöresursseja valitsemillaan aloilla hotelleissa, lomakohteissa, ravintoloissa tai ateriapalveluissa tai aloittaessaan oman yrityksen millä tahansa näistä aloista. -
BSc
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malesia

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa.

Kulinaarisen taiteen johtamisen kandidaattiohjelma (Hons) on suunniteltu kehittämään niitä, jotka ovat päättäneet jatkaa ja jatkaa kulinaarisen taiteen uraansa. -
Kandidaatti
Englanti
Kampus
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palestiina

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja teknii ... +

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja tekniikan periaatteita elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnittelussa. Elintarviketekniikan osaston opetussuunnitelma keskittyy tarjoamaan opiskelijalle elintarviketekniikkaan ja tekniikkaan liittyvät taidot ja käsitteet, joissa keskitytään uusien elintarvikkeiden kehittämiseen, näiden elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnitteluun, pakkausmateriaalien valitsemiseen, säilyvyyden ja aistien tutkimiseen tuotteen arviointi. Elintarviketeollisuuden toiminnan suunnittelu ja valvonta, toimintatuotteiden valmistusmenetelmät, elintarvikkeiden laadunvalvonta, elintarviketehtaiden johtaminen ja elintarviketuotteiden markkinointimenetelmät. Mikrobiologisten ja kemiallisten testien lisäksi elintarviketekniikan opiskelijat tutkivat peruselementtejä, jotka liittyvät suoraan elintarvikkeiden tuotantoon ja niiden ominaisuuksiin. Laitoksen opetussuunnitelma antaa tutkinnon suorittaneille pätevyyden suorittaa useita ja monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuudessa, joista on tullut teollisuus, joka yhdistää korkean teknologian ja useita biokemiaan ja teknologiaan perustuvia prosesseja. Elintarviketekniikan osasto erottuu siitä, että se pätevöittää tutkinnon suorittavan työskentelemään biotekniikan (biotekniikka) ja elintarviketeollisuuden tekniikan aloilla. Elintarviketeollisuuden ja biotekniikan eri toimialojen lisäksi laitoksen valmistuneet pätevät työskentelemään myös lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä tutkimusaloilla biotieteistä ja ympäristötekniikasta kiinnostuneissa tutkimuslaitoksissa. He voivat työskennellä myös elintarvike- ja biotekniikkateollisuuden valvonnassa toimivissa laitoksissa (Institution for Standards and Metrology) ja työskennellä myös elintarvike- ja ympäristökehityksestä vastaavissa konsulttiyrityksissä. -
Kandidaatti
Arabialainen
Kampus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa. -
Kandidaatti
Englanti, Turkki
 
American College
Nikosia, Kyproksen tasavalta

Tämän ohjelman suorittaneet opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Ohjelma tarjoaa tarvittavat tiedot ja kokemukset kulinaarisen taiteen alalt ... +

Tämän ohjelman suorittaneet opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Ohjelma tarjoaa tarvittavat tiedot ja kokemukset kulinaarisen taiteen alalta ja on suunniteltu auttamaan opiskelijaa valmistautumaan palkitsevaan uraan johtotehtävissä Hospitality and Catering -alalla. -
Kandidaatti
Englanti, Kreikkalainen
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Thaimaa

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottam ... +

Maailman väestö kasvaa ruoan kysynnän kasvaessa. Eläintalousyritys on keskikokoinen vesiliiketoiminta toimitusketjussa, jolla on tärkeä rooli. Tarjoaa laadukkaan lihan tuottamista ja ruokintaa elintarviketeollisuudelle. Visiona olla nykyään "maailman keittiö", eläintuotanto ja elintarvikkeiden jalostustyylit Käyttävät modernia tekniikkaa, turvallista ja ympäristöystävällistä. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli, Thaimaalainen
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Taiwan, yksi Aasian johtavista leipomoteollisuuksista, kutsui tarjoamaan opiskelijoille alustan oppia ja kehittää klassisia leipomo- ja konditoriataitoja. Käytännön käytännön ... +

Taiwan, yksi Aasian johtavista leipomoteollisuuksista, kutsui tarjoamaan opiskelijoille alustan oppia ja kehittää klassisia leipomo- ja konditoriataitoja. Käytännön käytännön ja tarkkojen tekniikoiden avulla voit tuottaa joukon leipomotuotteita, leivonnaisia ja keskiosia. -
Kandidaatti
Englanti, Kiinan kieli
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus
 
DaYeh University
Taipei, Taiwan

Vuodesta 2012 lähtien leipomo- ja juomateollisuuden arvo Taiwanissa on yli 100 000 000 000 NT dollaria. Aiemmin leivontalahjoja viljeltiin aina perinteisillä tavoilla, jotka l ... +

Vuodesta 2012 lähtien leipomo- ja juomateollisuuden arvo Taiwanissa on yli 100 000 000 000 NT dollaria. Aiemmin leivontalahjoja viljeltiin aina perinteisillä tavoilla, jotka luovutettiin mestarilta oppilaalle. Vaikka tämä korostaa mestarin ammattitaitoa, tämäntyyppisestä oppimisesta puuttuu nykyaikaisia johtamiskonsepteja, mukaan lukien kustannusten hallinta, ravitsemuksen ymmärtäminen ja terveysturva, ja siksi se ei kykene kasvattamaan lahjakkaita länsimaisen leipomisen ammattilaisia, joilla on sekä kansainvälinen että moderni näkemys. Tästä syystä tämä ohjelma luotiin. Ohjelma on jaettu kahteen moduuliin: Ensimmäinen viittaa käytännön leivonta- ja juomamoduuliin, joka auttaa oppilaita saamaan teoreettisen käsityksen teoriasta, kuten leipää, välipaloja ja kakkujen valmistuskäytäntöjä ja luovutuskykyä. Toinen moduuli tähtää leivonnaisten ja juomien hallintaan ja markkinointiin. -
Kandidaatti
Kiinan kieli
Kampus
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japani

Yrittäjyys ja liikkeenjohto: kehittää vankka ymmärrys yrittäjyydestä ja yrittäjyysprosessista ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus suunnitella ja suunnitella joko hotellin, ... +

Yrittäjyys ja liikkeenjohto: kehittää vankka ymmärrys yrittäjyydestä ja yrittäjyysprosessista ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus suunnitella ja suunnitella joko hotellin, ravintolan, ruoan, viinin, matkailun, vieraanvaraisuuden tai tapahtumiin liittyvän liiketoiminnan kehittämistä yrittäjyyden näkökulmasta. Johdanto yrittäjyyteen ja yrittäjyyden evoluutioteoriaan yrittäjyyteen liittyvistä ajattelutavoista ja ominaisuuksista Eettiset, sosiaaliset ja kestävät käytännöt Pathways to Entrepreneurial Ventures Teollisuus ja organisaatio Markkinointisuunnitelma Rahoitus: Käteinen; Käynnistyskustannukset; Voitto ja tappio 2. Elintarvikkeiden ja juomien kustannusten hallinta: Katsaus teollisuuteen ja johtajaan, joka hallinnoi tuloja ja kuluja Elintarvikkeiden tuotantoprosessin hallinta Elintarvikkeiden ja juomien hinnoitteluvalikko Analyysi Työkustannusten hallintastandardit Syrjintälait, työpaikkakiusaaminen ja häirintätulojen valvonta ja käyttö Teknologia 3. Elintarvikkeiden laadunhallinta: Mikä on elintarvikkeiden laatu? Elintarvikkeiden allergeenien elintarviketuotanto ja säilöntävalvonta Elintarviketurvallisuusohjelman kehittäminen Elintarviketurvallisuusohjelman tukiasiakirjat Elintarviketurvallisuusohjelman auditointi 4. Ravintolakonseptit: ravintolakonseptit ja kohdemarkkinat Sijainti, sijainti, sijaintimarkkinointi Valikon ja ruokalistan suunnittelu Periaatteet Ravintolan suunnittelu ja ulkoasu Keittiön ja baarien varustaminen Rahoitussuunnitelma ja lakisääteiset velvoitteet Liiketoimintasuunnitelma -
Kandidaatti
Japanilainen
Online