$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketutkimusssa Euroopassa 2023

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atla… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Itävalta

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset.

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
6 lukukaudet
Englanti
01 Elo 2023
15 Huhti 2023
Kampus
 
University of Szeged
Szegedin, Unkari

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti ko ... +

Tiedekunnan päätavoitteena on antaa opiskelijoille ammatillista tietoa, joka antaa heille selvän edun työmarkkinoilla, samalla kun otetaan huomioon alueen kysyntä korkeasti koulutetuilta tutkinnon suorittaneilta, joilla on erinomaiset viestintätaidot ja vieraat kielitaidot. -
BSc
Täyspäiväinen
7 - 8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Praha, Tšekki

Maatalouden ja elintarvikkeiden kandidaatin tutkinto-ohjelma on räätälöity opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten ruoka todella valmistetaan, mikä määrittelee ... +

Maatalouden ja elintarvikkeiden kandidaatin tutkinto-ohjelma on räätälöity opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten ruoka todella valmistetaan, mikä määrittelee elintarvikkeiden laadun ketjussa maatilasta haarukkaan. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Kodolanyi Janos University (KJU)
Budapest, Unkari

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kan ... +

Kodolányi - yksi Unkarin arvostetuimmista yliopistoista, jolla on valtava matkailuopetuksen historia - voit oppia arvostetuilta ja kokeneilta, ammattimaisilta opettajilta. Kanssamme voit olla osa jännittäviä tunteja, jotka ovat täynnä kokemuksia samalla kun opit ajantasaista ja myyntikelpoista tietoa Unkarin ja kansainvälisestä matkailualasta. Saat kattavan teoreettisen ja käytännön tiedon matkailun kehittämisen dynaamisesti kehittyvästä alueesta ja voit myös nauttia gastronomian, aktiivisen matkailun ja luovan matkailun maailmasta. -
BSc
Täyspäiväinen
230 tuntia
Englanti
Kampus
 
Budapest Metropolitan University
Budapest, Unkari

Tämä kandidaattiohjelma tarjoaa perusteellisen perustan kaikille matkailun ja ravitsemisen tärkeille aiheille. Mikä tekee ohjelmasta todella ainutlaatuisen, opiskelijoille on ... +

Tämä kandidaattiohjelma tarjoaa perusteellisen perustan kaikille matkailun ja ravitsemisen tärkeille aiheille. Mikä tekee ohjelmasta todella ainutlaatuisen, opiskelijoille on tarjolla monia erikoistumisia, kuten terveys- ja hyvinvointimatkailun hallinta, MICE-matkailunhallinta ja määränpäänhallinta, joka perustuu vahvasti kokemukseen, jonka paikallinen matkailuala on saanut Unkarista, jolla on maailmankuulu maine johtuen rikas lämpöhoitovesivaroja tai sen ykkönen kansainvälisessä hammaslääketurismissa. -
BA
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Kampus
 
Budapest Business School
Budapest, Unkari

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksist ... +

Ohjelman tavoitteena on vapauttaa päteviä ammattilaisia, joilla on vieraan kielen taito ja ymmärrys matkailu- ja ravintola-alan taloushallinnon ja organisaation ominaisuuksista ja joilla on käytännön kokemusta, jotka kykenevät arvioimaan ja analysoimaan tarvittavia muutoksia ja tekemään optimaalisen. päätökset. He saavat myös tietoa, jonka avulla heillä on kattava näkemys alueellisista matkailun johtamisinstituutioista ja niiden johtamisesta. Varustettu hankituilla tiedoilla, valmistuneet voivat perustaa ja johtaa matkailualan yrityksiä ja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Erikoistuminen Tarjoamme 5 valinnaista erikoisalaa: Terveys, urheilu ja ekoturismi: Urheilumatkailu ja urheilutapahtumat; terveysmatkailu; ekomatkailua Euroopan matkailu: Euroopan matkailupolitiikka ja -sääntely, matkakohteiden hallinta ja matkailun suunnittelu Matkailun kehittäminen ja alueen hallinta: Matkailu ja aluekehitys; matkailukohteiden hallinta Matka- ja tapahtumaorganisaatio: Matkatoimistojen liikkeenjohto; tapahtumahallinta Kaupallinen catering -
BSc
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Syys 2023
15 Heinä 2023
Kampus
 
Aspira University College
Jakaa, Kroatia +2 Lisää

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen se ... +

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen sekä kasvavaan valikoimaan ravintoloita, joissa on korkealaatuinen valikoima paikallista gastronomiaa ja viininvalmistusta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
Helmi 2023
31 Tammi 2023
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminn ... +

Ferrieres-valmistelukurssi tarjoaa kaksivuotisen yhteisen ydinohjelman kaikilla vieraanvaraisuuden aloilla (lukukaudet 1, 2, 3, 4). Sen avulla opiskelijat voivat edetä toiminnallisesti tehokkaiksi yksilöiksi, jotka pystyvät toteuttamaan ylellisyys-, ruoka- ja juoma- ja majoitusteollisuudelle luontaisia perusteita, tekniikoita ja käyttäytymistä. Tavoite Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Hanki toiminnan perusteet, pehmeät taidot ja rakenna nopeasti kyky toteuttaa luksusyrityksille yleisiä vakiotekniikoita ja -käyttäytymistä. Ferrieresin valmistavan kurssin 2. vuosi Rakenna opiskelijoiden autonomiaa ja heidän sopeutumiskykyään kaikkiin monikulttuurisiin olosuhteisiin. Ferrieres Bachelor -tutkinnon kesto on 3 vuotta. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua välittömästi työpaikalle. Lukukausi 5 ja 6 laajentavat opiskelijoiden käytännön taitoja ja antavat heille mahdollisuuden suoriutua paremmin operatiivisissa tehtävissä ja hoitaa enemmän tehtäviä tiimissä. Ferrieres Bachelorin 3. vuosi Pääaineen valinta ja pääsy yritysmaailmaan. Koulutusmenetelmä Ferrieres on tekemisissä jokaisen opiskelijan kanssa positiivisen oppimislähestymistavan ja filosofian avulla, joka korostaa yhtä paljon kurinalaisuutta kuin mindfulnessia. Ferrieres ei ole vain koulu: se on ainutlaatuinen koulutusyhteisö, jossa on mukana opettajia, yrittäjiä, tutkijoita, ammattilaisia ja valmentajia. Ferrieres keskittyy tunteisiin, sitoutumiseen, ihmissuhteisiin, määrätietoisuuteen, suorituskykyyn ja elinvoimaisuuteen ja tarjoaa ainutlaatuisen ekosysteemin, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää pehmeitä taitojaan koko opiskelunsa ajan. Ferrieres opastaa, kouluttaa, käynnistää, ajaa eteenpäin ja opastaa jokaista opiskelijaa, jolloin jokainen heistä voi viedä menestyksensä oikeaan suuntaan rakentamalla omaa polkuaan, tarjolla olevia luentoja ja työpajoja sekä kurssityön kehitystä. Akkreditoitu taso 6 Ranskan kansallisessa ammattisertifiointihakemistossa – RNCP Ohjelmoida Ferrieresin valmistelusyklin ensimmäinen vuosi Ruoka ja juoma -moduuli Vieraanvaraisuuskurssi englanniksi Yritys ja sen ympäristö Ihmiskunnan tiede – Itsetietoisuus Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Ferrieresin valmistelujakson 2. vuosi Ruoka- ja juomakulttuuri Vieraanvaraisuuskulttuuri Luksuskulttuuri Yrityskulttuurit digitaaliaikakaudella Kulttuuri ja viestintä – Kielet Ohjelma nopeutetun ammattitaidon kehittämiseksi Työharjoittelu Vuosi 3 Ihmistieteet – "me" Kulttuuri ja viestintä – Kielet PAP – Accelerated Professionalization -ohjelma Aihealueet Kulinaristinen taide / keittiö Ruoanlaitto / Leivonnaiset Sommellerie Huonejako / taloudenhoitaja Ruoka ja juoma /Maître d'Hôtel Front Office / vastaanottovirkailija kurssin yksityiskohdat Huippukulttuurin hankkiminen Perustaidot Kulttuuritaidot Ihmissuhdetaidot Ammattitaidolla huippuosaamista Projektit – Kohtaamiset – mestarikurssit Huippuosaamiseen keskittyvä tieteenalojen osaaminen Pääsymaksut Jos haluat hakea kandidaattia, luomme sinulle kutsun luomaan profiilisi verkossa ja lataamaan seuraavat asiakirjat: Ansioluettelosi Motivaatiokirje Kopio henkilötodistuksestasi tai passistasi 11. vuoden kopio tai levyt Kielitodistus (valinnainen) -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Ranskalainen
Kampus
 
University of Sopron
Sopron, Unkari

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä ... +

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa matkailu- ja ravintola-alan ekonomisteja, jotka kykenevät toteuttamaan matkailuun, vieraanvaraisuuteen, ravitsemiseen liittyviä tehtäviä sekä johtamaan ja organisoimaan niihin liittyviä työprosesseja. Heillä on myös hyvät tiedot taloustieteestä, yhteiskuntateoriasta, sovellettavista metodologisista tiedoista ja erikoistuneista. Se on 4 vuoden akateeminen ohjelma. Alkaen ydinaineista kuten mikro- ja makrotalous, rahoitus, markkinointi, laskentatoimet, tilastot ja jatkaen erikoisaineilla, kuten matkailun resurssit, maaseutu- ja kaupunkimatkailu, paikallinen talouskehitys, tapahtumanhallinta jne. -
BA
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
Syys 2023
31 Toukokuu 2023
Kampus
 
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Espanja

Jos pidät ruoanlaitosta ja haluat työskennellä gastronomisella alalla, UFV: ssä elät todellisen unelman. Opiskelet osaa gastronomian urasta arvostetussa Le Cordon Bleu -ruokak ... +

Jos pidät ruoanlaitosta ja haluat työskennellä gastronomisella alalla, UFV: ssä elät todellisen unelman. Opiskelet osaa gastronomian urasta arvostetussa Le Cordon Bleu -ruokakoulussa, joka on kansainvälisesti tunnustettu ja jonka ainoa kampus Espanjassa sijaitsee tiloissamme. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
4 vuotta
Espanjalainen
Kampus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Tämä kokki Norbert Niederkoflerin kanssa kehitetty ohjelma tarjoaa sinulle monialaisia taitoja, joita tarvitset työskennelläksesi terveellisen, kestävän vuoristoastronomian al ... +

Tämä kokki Norbert Niederkoflerin kanssa kehitetty ohjelma tarjoaa sinulle monialaisia taitoja, joita tarvitset työskennelläksesi terveellisen, kestävän vuoristoastronomian alalla, kunnioittaen biologista monimuotoisuutta, rakentaen paikallisia perinteitä ja tuotteita sekä keskittyäksesi elintarvikeinnovaatioihin kiertotaloudessa. Perinne (arvojen, vanhojen jalostusmenetelmien ja alueen kunnioittaminen), luovuus (luonnontuotteiden käyttäminen saadakseen eniten irti niiden makuista), rehellisyys (tuottajien työn arvostaminen integroimalla heidät hyveeseen, joka tuottaa taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista kasvu), innovatiivisuus (eri tekniikoiden avulla saadaan mahdollisimman paljon makua raaka-aineesta ja se esitetään mahdollisimman luonnollisesti lautasella) ja kestävyys (prosessien integroiminen kiertojärjestelmään, joka kehittää samanaikaisesti keittiötä, taloutta ja kulttuuria) ovat arvoja. jotka ohjaavat tätä ohjelmaa. Tämän kolmikielisen ohjelman tavoitteena on kouluttaa Michelin-tähdellä palkitun kokki Norbert Niederkoflerin Cook the Mountain -filosofian pohjalta ruoka- ja viiniasiantuntijoita, jotka pystyvät nostamaan ruoan kulttuurin asemaan ja antamaan sille uuden identiteetin. Innovatiivinen konsepti, jonka tavoitteena on tarkastella uudelleen taloudellista ja sosiaalista kehitystä tutkimalla tuotannon, tuotteen, alueen ja kulutuksen välistä suhdetta luodakseen keittiön, joka on katalysaattori kulttuuriprosesseille ja levittää kestävän kehityksen mallia. Raaka-aineet, joita on usein vaikea löytää läpäisemättömältä ympäristöltä, kuten Dolomiiteilta tai muilta vuoristoalueilta, ovat arvokkaampia perinteiden elpymisen ja biologisen monimuotoisuuden uudelleen löytämisen avulla, minkä seurauksena ruoka nostetaan kulttuuriin ja annetaan sille arvoa. uusi identiteetti. Vaikutuksena on edistää poikittaisen gastronomian tutkimuslaboratorion luomista, joka tutkii arvoja, jotka maailmanlaajuisesti yhdistävät kulttuurisesti ja sosiaalisesti ihmisiä, jotka elävät vuoristossa resurssina, intohimona, haasteena, suojeltavana perintönä, kuten sekä rohkaista uutta tapaa kokea keittiön ja vuorten välinen suhde, jossa yhdistyvät etiikka ja mukavuus, ympäristön kestävyys ja aluekehitys. Tässä yhteydessä tästä ohjelmasta valmistuneet ruoka- ja viiniasiantuntijat ottavat roolin "emotionaalisina kasvattajina", jotka kykenevät edistämään uutta elämäntapaa. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Saksan kieli, Italialainen
Syys 2023
27 Huhti 2023
Kampus