$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketutkimusssa Kolumbiassa 2023

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksootti… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksoottisia maisemia ja kosmopoliittinen kaupungit, Kolumbia on ehdottomasti paikka oppia espanjaa.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Kolumbiassa
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Bogota, Kolumbia

Projektisarjojen avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa alueellisen gastronomian ja muiden maan alueiden tärkeistä näkökohdista, joista osa käsittelee matkailuun ja gastrono ... +

Projektisarjojen avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa alueellisen gastronomian ja muiden maan alueiden tärkeistä näkökohdista, joista osa käsittelee matkailuun ja gastronomiaan liittyviä näkökohtia -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Kampus
 
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Kolumbia

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourme ... +

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourmet-ehdotuksia, joilla on merkitystä. Pystyt johtamaan gastronomisia yrityksiä, pystyt työskentelemään kulinaarisena asiantuntijana kansallisissa ja kansainvälisissä tekniikoissa, sinulla on voimaa ja kykyä tuottaa innovatiivisia ehdotuksia mm. Leivonnaisille, baristalle, cocktaileille, pariliitoksille ja enologialle . -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Kampus
 
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
Bogota, Kolumbia

UNINPAHUn matkailun ja gastronomian ammattilaiselle on tunnusomaista kyky johtajuuteen, innovatiivisuuteen ja palveluasenteeseen; osaa ohjata ja ohjata matkailu- ja gastronomi ... +

UNINPAHUn matkailun ja gastronomian ammattilaiselle on tunnusomaista kyky johtajuuteen, innovatiivisuuteen ja palveluasenteeseen; osaa ohjata ja ohjata matkailu- ja gastronomisia hankkeita; se on luova, minkä vuoksi se voi tuottaa arvoesityksiä gastronomian taiteessa; Lisäksi se suunnittelee matkailutuotteita, muotoilee ja arvioi paikallista, alueellista ja kansallista matkailua edistäviä politiikkoja. Ammattilaisemme tunnustaa matkailun ja gastronomian merkityksen kansallisen ja kansainvälisen talouden perusaloiksi. -
Kandidaatti
Espanjalainen
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Cundinamarca, Kolumbia

San Mateon yliopiston säätiön Gastronomian ammattilaisella on taidot: Valvoa ja tarkistaa gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta. Tulkitse ja standardoi kuli ... +

San Mateon yliopiston säätiön Gastronomian ammattilaisella on taidot: Valvoa ja tarkistaa gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta. Tulkitse ja standardoi kulinaarisia reseptejä nykyisten suuntausten ja laitoksen vaatimusten mukaisesti. Hallitse gastronomisen tuotantoprosessin laatua määriteltyjen järjestelmien avulla. Suorita gastronomisen toiminnan kustannusten ja kulujen analysointi, suunnittelu ja hallinta. Johda keittiön inhimillistä lahjakkuutta myynnin, tuotantotarpeiden ja laitoksen politiikan perusteella. Hallitse tapahtumia organisaatio- ja suunnittelukyvyillä, jotka mahdollistavat tarvittavien palvelujen asianmukaisen tarjoamisen ja innovaatioiden jatkuvan etsimisen. Ymmärtää ruoan aistinvaraiset ominaisuudet ja muutokset, joita ne kokevat teknologisten ja kulinaaristen prosessien seurauksena. -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Kampus