$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elintarviketutkimusssa 2023 Cundinamarca Kolumbiassa

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Kolumbia, virallisesti Kolumbian tasavallan, on yhtenäinen perustuslaillinen tasavalta, jossa kolmekymmentäkaksi yksiköt.

Lue lisää opiskelusta Kolumbiassa
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Kolumbia

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourme ... +

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourmet-ehdotuksia, joilla on merkitystä. Pystyt johtamaan gastronomisia yrityksiä, pystyt työskentelemään kulinaarisena asiantuntijana kansallisissa ja kansainvälisissä tekniikoissa, sinulla on voimaa ja kykyä tuottaa innovatiivisia ehdotuksia mm. Leivonnaisille, baristalle, cocktaileille, pariliitoksille ja enologialle . -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Kampus
 
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Cundinamarca, Kolumbia

San Mateon yliopiston säätiön Gastronomian ammattilaisella on taidot: Valvoa ja tarkistaa gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta. Tulkitse ja standardoi kuli ... +

San Mateon yliopiston säätiön Gastronomian ammattilaisella on taidot: Valvoa ja tarkistaa gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta. Tulkitse ja standardoi kulinaarisia reseptejä nykyisten suuntausten ja laitoksen vaatimusten mukaisesti. Hallitse gastronomisen tuotantoprosessin laatua määriteltyjen järjestelmien avulla. Suorita gastronomisen toiminnan kustannusten ja kulujen analysointi, suunnittelu ja hallinta. Johda keittiön inhimillistä lahjakkuutta myynnin, tuotantotarpeiden ja laitoksen politiikan perusteella. Hallitse tapahtumia organisaatio- ja suunnittelukyvyillä, jotka mahdollistavat tarvittavien palvelujen asianmukaisen tarjoamisen ja innovaatioiden jatkuvan etsimisen. Ymmärtää ruoan aistinvaraiset ominaisuudet ja muutokset, joita ne kokevat teknologisten ja kulinaaristen prosessien seurauksena. -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Kampus