$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Elintarviketutkimusssa Lähi-idässä 2023

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa. Lähi… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Lähi-itä tarjoaa ainutlaatuisen monipuolinen väestö täynnä lukemattomia poliittiset, kulttuuriset ja uskonnolliset identiteetit. Tässä ympäristössä, opiskelijoilla on mahdollisuus oppia omakohtaisesti noin historiallinen kulttuureista ja imperiumit perustuu alueella.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
جامعة القدس
Abu Dis, Palestiina

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja teknii ... +

Elintarviketeollisuus nojaa laajaan valikoimaan prosesseja valmistamaan suuren määrän ruokaa, jota näemme tänään. Elintarviketekniikka käyttää kemian, mikrobiologian ja tekniikan periaatteita elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnittelussa. Elintarviketekniikan osaston opetussuunnitelma keskittyy tarjoamaan opiskelijalle elintarviketekniikkaan ja tekniikkaan liittyvät taidot ja käsitteet, joissa keskitytään uusien elintarvikkeiden kehittämiseen, näiden elintarvikkeiden valmistusprosessien suunnitteluun, pakkausmateriaalien valitsemiseen, säilyvyyden ja aistien tutkimiseen tuotteen arviointi. Elintarviketeollisuuden toiminnan suunnittelu ja valvonta, toimintatuotteiden valmistusmenetelmät, elintarvikkeiden laadunvalvonta, elintarviketehtaiden johtaminen ja elintarviketuotteiden markkinointimenetelmät. Mikrobiologisten ja kemiallisten testien lisäksi elintarviketekniikan opiskelijat tutkivat peruselementtejä, jotka liittyvät suoraan elintarvikkeiden tuotantoon ja niiden ominaisuuksiin. Laitoksen opetussuunnitelma antaa tutkinnon suorittaneille pätevyyden suorittaa useita ja monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuudessa, joista on tullut teollisuus, joka yhdistää korkean teknologian ja useita biokemiaan ja teknologiaan perustuvia prosesseja. Elintarviketekniikan osasto erottuu siitä, että se pätevöittää tutkinnon suorittavan työskentelemään biotekniikan (biotekniikka) ja elintarviketeollisuuden tekniikan aloilla. Elintarviketeollisuuden ja biotekniikan eri toimialojen lisäksi laitoksen valmistuneet pätevät työskentelemään myös lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä tutkimusaloilla biotieteistä ja ympäristötekniikasta kiinnostuneissa tutkimuslaitoksissa. He voivat työskennellä myös elintarvike- ja biotekniikkateollisuuden valvonnassa toimivissa laitoksissa (Institution for Standards and Metrology) ja työskennellä myös elintarvike- ja ympäristökehityksestä vastaavissa konsulttiyrityksissä. -
Kandidaatti
Arabialainen
Kampus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa. -
Kandidaatti
Englanti, Turkki
 
American College
Nikosia, Kyproksen tasavalta

Tämän ohjelman suorittaneet opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Ohjelma tarjoaa tarvittavat tiedot ja kokemukset kulinaarisen taiteen alalt ... +

Tämän ohjelman suorittaneet opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Ohjelma tarjoaa tarvittavat tiedot ja kokemukset kulinaarisen taiteen alalta ja on suunniteltu auttamaan opiskelijaa valmistautumaan palkitsevaan uraan johtotehtävissä Hospitality and Catering -alalla. -
Kandidaatti
Englanti, Kreikkalainen
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turkki

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liik ... +

Tämän ohjelman tavoite; ratkaista gastronomian ja kulinaarisen taiteen alalla kohtaamiaan ongelmia; analysoida, suunnitella ja parantaa palvelu- ja laatukysymyksiä; luoda liike-elämään liittyviä urasuunnitelmia; pystyy uudistumaan itsestään tietoisena elinikäisestä oppimisesta; jakaa ja levittää tietoa ja kokemuksia, kouluttaa matkailualan ammattilaisia, jotka voivat tehdä akateemisia tutkimuksia yleismaailmallisen tiedon tuottamisesta. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Turkki

Gastronomian ja kulinaarisen taiteen osasto; Nelivuotisen perustutkinto-ohjelman aikana ehdokkaita koulutetaan aloilla, kuten kansainvälisen keittiön tekniikoissa, turkkilaise ... +

Gastronomian ja kulinaarisen taiteen osasto; Nelivuotisen perustutkinto-ohjelman aikana ehdokkaita koulutetaan aloilla, kuten kansainvälisen keittiön tekniikoissa, turkkilaisen keittiön tekniikoissa, elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa, elintarviketieteessä, ruokakulttuurissa ja historiassa, ja heillä on kaikki tarvittavat akateemiset ja nykyiset tiedot ja käytännöt , kehittyneet kulttuurin ja yhteiskunnan aloilla, tieteellisiä hyötyä maalle ja yhteiskunnalle, jossa he elävät. -
Kandidaatti
Turkki
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Kampus