close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elintarviketutkimusssa 2021 México Meksikossa

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opis… Lue lisää

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Elintarviketutkimusssa México Meksikossa 2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Meksiko

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat ... +

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat taitoja ja asenteita, jotka antavat tutkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ammatillisella alueella, sopeutua uusiin tilanteisiin sekä tarvittaessa siirtää tietojaan, taitojaan ja asenteitaan läheisille ammattialueille. Analyysi- ja synteesitaidot, perustutkimustaidot, suunnittelu- ja johtamistaidot, työterveyden ja -turvallisuuden hallinta, ryhmätyö, tehokas viestintä-, neuvottelutaidot, johtajuus ja palveluasenne. Kehitä ja hallinnoi gastronomiakonseptia kulinaarisen potentiaalin diagnoosin, valikkotekniikan, edustavan meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön, taloudellisten ja strategisten hallintatyökalujen sekä sovellettavien säännösten avulla gastronomisen sektorin vahvistamiseksi ja alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Heinä 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä

Vastaavia opintoaloja