$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Elintarviketutkimusssa 2023 Veracruz Meksikossa

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.Meksik… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Meksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa. Työskentely voi vaatia työviisumi, jota on vaikea saada, jos haluat vain freelance lyhyen aikaa. Suurin osa hallituksen rahoittama yliopistoihin pormestari kaupungeista (osavaltion pääkaupunki) on lyhytkursseja historiaan, gastronomian ja kulttuurin aiheita, useimmat niistä ovat lähes ilmaiseksi.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Meksikossa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa
Xalapa-Enríquez, Meksiko

Bachelor of Gastronomy on yksi vaihtoehdoista, joilla on suurin maailmanlaajuinen ennuste, koska se pohtii elintarvike- ja juomayritysten uusia suuntauksia ja niiden vaativia ... +

Bachelor of Gastronomy on yksi vaihtoehdoista, joilla on suurin maailmanlaajuinen ennuste, koska se pohtii elintarvike- ja juomayritysten uusia suuntauksia ja niiden vaativia kansainvälisiä standardeja pitäen kaikki ammatilliset mahdollisuudet avoimina. Tutkinnon yleistavoite Kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät kehittymään sekä kansallisten että kansainvälisten gastronomisten yritysten työpaikoilla ja jotka ovat erittäin vastuullisia tehtävissä operatiivisilla tai hallinnollisilla aloilla (kokki, johtaja, kokki jne.); esiintyminen suurella dynaamisuudella, innovaatiokyvyllä ja rasittavalla palveluhenkellä teollisuudessa ja elintarvikeketjuissa, hotelliketjuissa, sairaalan klinikoissa, ravintoloissa, lentoyhtiöissä jne. kohtaamaan teknologisia, taloudellisia ja kulttuurisia haasteita, joita ihmisten ravitsemus vaatii. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Kampus