BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Englannin kielissa Thaimaassa 2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

BA Englanti kieli on koulutusohjelma, joka on perusteellinen tutkimus Englanti kuin kieli ja miten se toimii, se erilaisia ​​muutoksia ajan myötä, ja sen käyttö eri sosiaaliset, poliittiset, kaupalliset ja kulttuurin aloilla.

Thaimaa, virallisesti Thaimaan kuningaskunta, entinen Siam, on maa, joka sijaitsee keskellä Indokiinan niemimaalla Kaakkois-Aasiassa. Thaimaa 's rannat ja saaret houkuttelevat miljoonia kävijöitä vuosittain eri puolilta maailmaa. Kuka tahansa neljän vuoden tutkinnon voi saada työtä kuin Englanti opettaja Thaimaassa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Englannin kielissa Thaimaassa 2020

5 tulosta kohteessa Englannin kieli, Thaimaa Filter

Bachelor of Arts in Englanti for Business Communication

Asian University Thailand
BA
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Kampus

Yli neljän vuoden ohjelma, erilaisia ​​osaamisperustaiseen aiheina katetaan voidaan kehittää monipuolisia opiskelijoita, koska "elinikäinen oppijoiden.

Lue lisää

Bachelor of Arts in Englanti for Business Communication (IBEC)

Dhurakij Pundit University's International College
BA
<
Täyspäiväinen
Kampus

Ohjelma niille, jotka haluavat tulla toimivaltaiselle kommunikaattorit Englanti, samalla saada perustiedot Business tietoon.

Lue lisää

Kandidaatin koulutuksen Englanti

St. Theresa International College
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Oletko valmis ottamaan ensimmäinen askel tulossa opettaja? Kasvattajana, sinun odotetaan olevan vahva pedagoginen osaaminen, hyvä tuomioita käytännössä ja valmiutta tuottaa ti ...

Lue lisää

Taiteiden kandidaatti englanniksi - sovellettu maailmanlaajuinen viestintä

Stamford International University
BA
<
Täyspäiväinen
<
42 kuukautta
Englanti
Kampus

Englanti on globaali liiketoiminnan kieli. Vahva englannin taito avaa ovia rajoittamattomille mahdollisuuksille ja avaa laajat uramahdollisuudet kotimaisissa ja kansainvälisis ...

Lue lisää

Kandidaatin in englanti yritysten viestintää

St. Theresa International College
BA
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Emme voi kieltää, että Englanti on yksi tärkeimmistä kielistä maailmanlaajuista viestintää. Koska virallinen kieli ASEANin yhteisö, asiantuntemusta Englanti yritysten viestinn ...

Lue lisää