$close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Enologia eli viinioppissa 2023

Kirjaimellisesta näkökulmasta, kandidaatin tutkinto on ensimmäinen aste myöntämä neljän vuoden college, ja on edellytys maisterin tai tohtorin tutkinto. Käytännöllisesti katsoen kandidaatin on merkittävä ammatillinen saavutus se tyypillisesti portti korkeampia ansaita työpaikkoja. Kandidaatin tutkinto yleensä mahdollistaa yhden syöttää työvoiman korkeammalla palkkatasolla kuin n… Lue lisää

Kirjaimellisesta näkökulmasta, kandidaatin tutkinto on ensimmäinen aste myöntämä neljän vuoden college, ja on edellytys maisterin tai tohtorin tutkinto. Käytännöllisesti katsoen kandidaatin on merkittävä ammatillinen saavutus se tyypillisesti portti korkeampia ansaita työpaikkoja. Kandidaatin tutkinto yleensä mahdollistaa yhden syöttää työvoiman korkeammalla palkkatasolla kuin niillä muutoin.

Mikä on kandidaatin Enologia? Tämä aste on osoitus kehittyneen akateemisen osaamisen ainutlaatuinen ja nopeasti laajeneva tutkimus viinejä. Uralla tämäntyyppiselle asteen kattaa intensiivinen arviointi viiniä, kuten parantamalla aistinvarainen arviointi taitoja ja oppia, kuinka paikantaa viinin kemiallinen koostumus. Viinitieteen Ohjelmien on sisällettävä tieteellinen ja analyyttinen osa, mukaan lukien kursseja maatalouden tieteen ja viiniä mikrobiologia. Tämä opinto tyypillisesti intensiivinen laboratorioaikaa ja tutkimuksista.Vaikka se vaihtelee, neljä vuotta on tyypillinen aika kuluu suorittamaan viininvalmistuskoneet ohjelmaa.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat astetta hyötyvät automaattinen osoitus asiantuntemuksen kun he hakevat teollisuudelle kantoja. Lisäksi tilalla kandidaatin voi myös olla arvokas plus kun se tulee neuvotella peruspalkka.

Kuinka kauan se kestää ja kuinka paljon se maksaa ansaita viini- aste riippuu koulun ja ohjelma. Wise opiskelijat tavoittaa mahdollisille koulujen vahvistaa itselleen.

On olemassa useita jännittäviä uran että kandidaatin in viininvalmistuskoneet voi valmistaa yksi. Ilmeisin ovat ravintola rooleja, mukaan lukien sommelier. Entrepreneurial opiskelijat voivat käyttää asteen pohjana aloittaa oman, viini-raskas ravintola, kun taas muut opiskelijat voivat halutessaan yhdistää tämän verran tutkimusten kanssa viininviljely ja lopulta jatkamaan omistaminen ja toimii viinikellariin.

Räjähdys kursseja verkossa on tehnyt tutkintoon tähtäävää helpompaa kuin koskaan. Aloittaa matkan, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Tämä kokki Norbert Niederkoflerin kanssa kehitetty ohjelma tarjoaa sinulle monialaisia taitoja, joita tarvitset työskennelläksesi terveellisen, kestävän vuoristoastronomian al ... +

Tämä kokki Norbert Niederkoflerin kanssa kehitetty ohjelma tarjoaa sinulle monialaisia taitoja, joita tarvitset työskennelläksesi terveellisen, kestävän vuoristoastronomian alalla, kunnioittaen biologista monimuotoisuutta, rakentaen paikallisia perinteitä ja tuotteita sekä keskittyäksesi elintarvikeinnovaatioihin kiertotaloudessa. Perinne (arvojen, vanhojen jalostusmenetelmien ja alueen kunnioittaminen), luovuus (luonnontuotteiden käyttäminen saadakseen eniten irti niiden makuista), rehellisyys (tuottajien työn arvostaminen integroimalla heidät hyveeseen, joka tuottaa taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista kasvu), innovatiivisuus (eri tekniikoiden avulla saadaan mahdollisimman paljon makua raaka-aineesta ja se esitetään mahdollisimman luonnollisesti lautasella) ja kestävyys (prosessien integroiminen kiertojärjestelmään, joka kehittää samanaikaisesti keittiötä, taloutta ja kulttuuria) ovat arvoja. jotka ohjaavat tätä ohjelmaa. Tämän kolmikielisen ohjelman tavoitteena on kouluttaa Michelin-tähdellä palkitun kokki Norbert Niederkoflerin Cook the Mountain -filosofian pohjalta ruoka- ja viiniasiantuntijoita, jotka pystyvät nostamaan ruoan kulttuurin asemaan ja antamaan sille uuden identiteetin. Innovatiivinen konsepti, jonka tavoitteena on tarkastella uudelleen taloudellista ja sosiaalista kehitystä tutkimalla tuotannon, tuotteen, alueen ja kulutuksen välistä suhdetta luodakseen keittiön, joka on katalysaattori kulttuuriprosesseille ja levittää kestävän kehityksen mallia. Raaka-aineet, joita on usein vaikea löytää läpäisemättömältä ympäristöltä, kuten Dolomiiteilta tai muilta vuoristoalueilta, ovat arvokkaampia perinteiden elpymisen ja biologisen monimuotoisuuden uudelleen löytämisen avulla, minkä seurauksena ruoka nostetaan kulttuuriin ja annetaan sille arvoa. uusi identiteetti. Vaikutuksena on edistää poikittaisen gastronomian tutkimuslaboratorion luomista, joka tutkii arvoja, jotka maailmanlaajuisesti yhdistävät kulttuurisesti ja sosiaalisesti ihmisiä, jotka elävät vuoristossa resurssina, intohimona, haasteena, suojeltavana perintönä, kuten sekä rohkaista uutta tapaa kokea keittiön ja vuorten välinen suhde, jossa yhdistyvät etiikka ja mukavuus, ympäristön kestävyys ja aluekehitys. Tässä yhteydessä tästä ohjelmasta valmistuneet ruoka- ja viiniasiantuntijat ottavat roolin "emotionaalisina kasvattajina", jotka kykenevät edistämään uutta elämäntapaa. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti, Saksan kieli, Italialainen
Syys 2023
27 Huhti 2023
Kampus
 
Lincoln University
Christchurch, Uusi-Seelanti

Lincoln University erikoistunut viininviljelyn ja viininvalmistuksen kandidaatin tutkinto valmistaa tutkinnon suorittaneita suurelle uralle viinialalla. Lincoln University toi ... +

Lincoln University erikoistunut viininviljelyn ja viininvalmistuksen kandidaatin tutkinto valmistaa tutkinnon suorittaneita suurelle uralle viinialalla. Lincoln University toimitti ensimmäisen viileän ilmastoviinin tuotanto-ohjelman englanninkielisessä maailmassa, ja olemme siitä lähtien johtaneet tietä. -
Kandidaatti
Englanti
Kampus
 
Universidad Nacional de Chilecito
Buenos Aires, Argentiina

Tämä ura tarjoaa sinulle ammattitaitoa palvelujen tarjoamiseen gastronomisella ja viinialalla. Ammattikoulutus, joka vastaa pääasiassa viinimaailman vaatimuksia, jotta voit hu ... +

Tämä ura tarjoaa sinulle ammattitaitoa palvelujen tarjoamiseen gastronomisella ja viinialalla. Ammattikoulutus, joka vastaa pääasiassa viinimaailman vaatimuksia, jotta voit huolehtia kaikista yksityiskohdista ja tarjota laadukasta palvelua. Sommellerien taidetta on se, että jokaiselle tapahtumalle tarjotaan huippuosaamista eettisin arvoin kunnioituksella ja intohimolla. Mitä aiot oppia kilpailun aikana? Tiedät kaiken, joka liittyy gastronomisen palvelun organisointiin ja kehittämiseen, erityisesti hotellien ja ravintoloiden matkailupiireihin. Opit kommunikoimaan ja markkinoimaan alueen tuotteita kuluttajien kysynnän mukaisesti. Saat taitoja kirjoittaa valikkokortteja, jotka erottavat lajikkeet, vuosikertat, viinityylit, hinnat, maantieteelliset alueet tai maanosat. Opit hallitsemaan kellaria ja valvomaan viinin oikeaa palvelua kaikissa tapahtumissa. Miten kisa on? Tutkintokurssi on kasvokkain ja kestää 3 vuotta. Opintosuunnitelma koostuu 28 kohteesta. Akateeminen koulutus sisältää luokkahuoneen ulkopuolista toimintaa ja valvottua harjoittelupolkua, jonka avulla voit kehittää itseäsi soveltamalla enologian, seremonioiden, kielten tuntemustasi muun muassa alueen ja koko maan gastronomisiin ja viininviljelytoimiin. -
Kandidaatti
Spanish (Argentina)
Kampus