close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Enologia eli viinioppissa 2021

Kirjaimellisesta näkökulmasta, kandidaatin tutkinto on ensimmäinen aste myöntämä neljän vuoden college, ja on edellytys maisterin tai tohtorin tutkinto. Käytännöllisesti katsoen kandidaatin on merkittävä ammatillinen saavutus se tyypillisesti portti korkeampia ansaita työpaikkoja. Kandidaatin tutkinto yleensä mahdollistaa yhden syöttää työvoiman korkeammalla palkkatasolla kuin n… Lue lisää

Kirjaimellisesta näkökulmasta, kandidaatin tutkinto on ensimmäinen aste myöntämä neljän vuoden college, ja on edellytys maisterin tai tohtorin tutkinto. Käytännöllisesti katsoen kandidaatin on merkittävä ammatillinen saavutus se tyypillisesti portti korkeampia ansaita työpaikkoja. Kandidaatin tutkinto yleensä mahdollistaa yhden syöttää työvoiman korkeammalla palkkatasolla kuin niillä muutoin.

Mikä on kandidaatin Enologia? Tämä aste on osoitus kehittyneen akateemisen osaamisen ainutlaatuinen ja nopeasti laajeneva tutkimus viinejä. Uralla tämäntyyppiselle asteen kattaa intensiivinen arviointi viiniä, kuten parantamalla aistinvarainen arviointi taitoja ja oppia, kuinka paikantaa viinin kemiallinen koostumus. Viinitieteen Ohjelmien on sisällettävä tieteellinen ja analyyttinen osa, mukaan lukien kursseja maatalouden tieteen ja viiniä mikrobiologia. Tämä opinto tyypillisesti intensiivinen laboratorioaikaa ja tutkimuksista.Vaikka se vaihtelee, neljä vuotta on tyypillinen aika kuluu suorittamaan viininvalmistuskoneet ohjelmaa.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat astetta hyötyvät automaattinen osoitus asiantuntemuksen kun he hakevat teollisuudelle kantoja. Lisäksi tilalla kandidaatin voi myös olla arvokas plus kun se tulee neuvotella peruspalkka.

Kuinka kauan se kestää ja kuinka paljon se maksaa ansaita viini- aste riippuu koulun ja ohjelma. Wise opiskelijat tavoittaa mahdollisille koulujen vahvistaa itselleen.

On olemassa useita jännittäviä uran että kandidaatin in viininvalmistuskoneet voi valmistaa yksi. Ilmeisin ovat ravintola rooleja, mukaan lukien sommelier. Entrepreneurial opiskelijat voivat käyttää asteen pohjana aloittaa oman, viini-raskas ravintola, kun taas muut opiskelijat voivat halutessaan yhdistää tämän verran tutkimusten kanssa viininviljely ja lopulta jatkamaan omistaminen ja toimii viinikellariin.

Räjähdys kursseja verkossa on tehnyt tutkintoon tähtäävää helpompaa kuin koskaan. Aloittaa matkan, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lincoln University
Christchurch, Uusi-Seelanti

Lincoln University erikoistunut viininviljelyn ja viininvalmistuksen kandidaatin tutkinto valmistaa tutkinnon suorittaneita suurelle uralle viinialalla. Lincoln University toi ... +

Lincoln University erikoistunut viininviljelyn ja viininvalmistuksen kandidaatin tutkinto valmistaa tutkinnon suorittaneita suurelle uralle viinialalla. Lincoln University toimitti ensimmäisen viileän ilmastoviinin tuotanto-ohjelman englanninkielisessä maailmassa, ja olemme siitä lähtien johtaneet tietä. -
Kandidaatti
Englanti
Maalis 2022
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä