BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 227 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Espanjassa 2019/2020

Espanja vetää puoleensa opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Kandidaatin tutkinnon Espanjassa suorittavat opiskelijat pääsevät nauttimaan miellyttävästä elämänrytmistä, leudosta ilmastosta, korkeasta elintasosta, loistavasta yliopistohenkilökunnasta, monikulttuurisesta opiskelijakannasta ja lukuisista luentosalin ulkopuolisista kulttuurielämyksistä ja upeista nähtävyyksistä. Espanja on myös merkittävä Euroopan Unionin valtio, joka on enemmän kuin kantanut kortensa kekoon lukuisilla ammatillisilla ja akateemisilla aloilla. Niinpä kandidaattiohjelmat Espanjassa ovat hyvin korkeatasoisia.

Kandidaatin tutkinnon Espanjassa suorittavat opiskelijat voivat valita laajasta valikoimasta, josta suosituimpia aihepiirejä ovat seuraavat: hotelli- ja matkailuala, kansainväliset suhteet, liiketalous, taloustiede, journalismi, tekniikka, tietojenkäsittelytiede, taidehistoria ja sosiologia. Kandidaatin tutkinnon suorittaa Espanjassa yleensä noin kolmessa vuodessa, mikäli opinnot ovat täysipäiväisiä, mutta opiskelijoille on tarjolla myös osa-aikaisia ja verkkp-opintoja.

Ota seuraava askel jo tänään ja tutustu alle koottuihin Espanjassa tarjolla oleviin kandidaatin tutkintoihin. Koulutuksesi odottaa ehkä jo nurkan takana!

Tulokset Filter

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School Madrid Campus
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Espanja Madrid

Tämä kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen, on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa monenlaisissa rahoitukseen liittyvissä ura-alueissa, kuten sijoituspankkitoiminnassa, hedge-rahastojen hallinnassa, osakemarkkinoilla, pankkitoiminnassa ja salkunhoidossa. Valmistuneet tästä ohjelmasta tulee asiantuntijoita arvioimaan ja hallitsemaan taloudellisia riskejä, mikä antaa heille mahdollisuuden hallita täysin kansainvälinen finanssijärjestelmä.

Bachelor in Gastronomia

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Espanja Castellón de la Plana

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Nelivuotinen koulutus, jonka ansiosta tutkinnon suorittaneet johtavat Gastronomian tulevaisuutta.

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School Barcelona Campus
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Espanja Barcelona

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen, on suunniteltu auttamaan sinua jatkuvasti sopeutumaan jatkuviin muutoksiin finanssi- ja taloustieteessä. Sinulla on välineet ymmärtää ja hallita kaikkia taloudellisia näkökohtia yksityisessä tai julkisessa yhteisössä ja saada yksityiskohtaista tietoa asioista, jotka koskevat kotimaisia ja kansainvälisiä rahoituslaitoksia.

Tutkijatohtori liberaaleissa tutkimuksissa

CIS Endicott International
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Espanja Madridin yhteisö

Liberal Studies on 65-luottoinen ohjelma, joka koostuu liike-elämän ja humanististen tieteiden kursseista. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille yleisiä vaatimuksia sekä valinnaisia kursseja, jotka vastaavat opiskelijoiden etuja, joita opiskelijat itse voivat valita yhdessä opiskelijoiden dekaanin kanssa. Jotta ohjelma voidaan suorittaa onnistuneesti, opiskelijoiden on osallistuttava myös kahden luoton harjoitteluohjelmaan. Kun Madridissa kaksi vuotta on suoritettu onnistuneesti, opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkintonsa joko Endicott College -koulussa Massachusettsissa tai muussa amerikkalaisessa yliopistossa tai yliopistossa maailmassa.

Tutkinto arkkitehtuuri

University CEU - Cardenal Herrera
Kampus Full-time 6 vuotta Request Info Espanja Moncada

Tarjoamme sinulle koko opetusta Englanti. Me tiedämme, että opiskelu ulkomailla saattaa innostaa mitään kunnioitusta, niin että tuemme sinua seuraavat

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School (GBS)
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Sveitsi Geneve Espanja Barcelona Madrid + 3 lisää

Tämä rahoitustieteen kandidaatti on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa monenlaisista rahoitukseen liittyvistä urakehityksistä, kuten investointipankkitoiminnasta, hedge-rahastojen hallinnasta, osakemarkkinoista, pankkitoiminnasta ja salkunhoidosta. Tämän ohjelman valmistuneet tulevat asiantuntijoiksi taloudellisten riskien arvioinnissa ja hallinnassa, mikä mahdollistaa niiden kansainvälisen rahoitusjärjestelmän hallinnan.

International Hotel Management

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Espanja Madrid

Kansainvälisen Hospitality Management-ohjelma on suunnattu hakijoille, jotka ovat läpäisseet lukion opinnot

Bachelor in Management

Toulouse Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Toulouse Espanja Barcelona + 2 lisää

TBS kandidaatin tutkinto-ohjelma on kolmivuotinen (B1, B2 ja B3) johtamiskurssi, jolla on ammatillinen ja ristikulttuurinen keskittyminen. Kurssi pyrkii antamaan tuleville tutkinnon suorittaneille johtamistaitoja, joita tarvitaan yritysten ja yritysten tarpeisiin Ranskassa ja muualla maailmassa. Ohjelma tarjoaa 3 vuoden arvokkaita kokemuksia ja kohtaamisia rakennettu noin opetussuunnitelma, joka antaa jokaiselle opiskelijalle keinoja joko jatkaa opintojaan tai siirtyä suoraan palkitseva ammatillinen uran.

Bachelor (Hons) liiketoiminnan ja johtamisen palkitsema Bath Spa yliopisto

Barcelona Business Institute
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Espanja Barcelona

ESN Barcelona Business Institute on Espanjassa ensimmäinen koulu, joka tarjoaa näille Bath Spa -yliopiston ja Pearsonin hyväksymille tutkimuksille. Tämä tutkinto on suunnattu ihmisille, jotka haluavat saada koulutusta kansainväliseltä ja monikulttuuriselta kontekstilta, kuten Bath Spa -yliopiston tarjoamasta. Koulutamme ammattilaisia, jotka haluavat päästä työmarkkinoille mahdollisimman suurella kapasiteetilla ja takuilla, joita brittiläinen tutkinto voi tarjota.

Bussines Administrationin kandidaatti

Royal University Center Maria Cristina
Kampus 4 vuotta Syyskuu 2020 Espanja Madrid

Royal College Maria Cristina perusti kuningatar Regent Maria Cristina de Habsburgo y Lorenan vuonna 1892 korkeakouluksi. Sen perustamisesta lähtien kollegion on ohjaanut Augustinian uskonnollinen järjestys. Yli 125-vuotisen historiansa aikana tämän yliopiston opiskelijat ovat olleet kulttuurin, oikeuden, politiikan, taloustieteen ja liike-elämän alalla. College. Tällä hetkellä kyseessä on Madridin Complutense-yliopistoon liittyvä korkeakoulu, jolla on virallinen nimi: Real Centro Universitario Escorial-Maria Cristina (RCU Escorial-Mara Cristina).

Virallinen suorittaville tutkinto tuotesuunnittelussa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Espanja Barcelona

Opiskelijakirjasto Degree in Product Design (240 op) valmistaa ammattilaisia, jotka voivat kehittää hankkeita teknologian ja teknisen luonteen, mistä kulutuselektroniikan tai tuotantohyödykkeiden, huonekaluihin, valaistukseen tai koriste-esineet.

Bachelor in Liberal Studies

European College for Liberal Studies
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona Belgia Bryssel Madrid Sveitsi Zurich Japani Tokio antwerp + 8 lisää

Perustutkinto-kurssit jaetaan ydinkursseille ja erikoistumiskursseille (merkityksellisiä pää- tai alaikäisille). Valinnaiset valinnat voidaan valita mistä tahansa perustutkintoa suoritettavista aikataulukursseista.

Kansainvälinen kandidaatti 2D / 3D-animaatiossa ja videopeleissä

L'Idem Barcelona
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Espanja Barcelona

Animaatioelokuva on erittäin dynaaminen ala, ja animaatiot, joiden ranskalainen tutkintotodistus ovat halutuimmat ympäri maailmaa. Olemme yksi Ranskan 10 parhaasta animaatiokoulusta ja olemme maailman arvostetuimmista 50 animaatiokoulun joukosta. Elokuva- ja videopelien lisäksi 2D / 3D-animaatio on myös hyvin läsnä graafisessa ja Internet-viestinnässä. Animaatio on yhä laajempi ja jatkuvasti kehittyvä toimiala, joka vaatii taiteellisia ja teknisiä taitoja.

Kandidaatin tutkinnon arkkitehtuurissa

International University of Catalonia
Kampus Full-time 10 lukukaudet Request Info Espanja Barcelona

UIC on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen parhaan akateemisen valmistelun sekä teoreettisessa että käytännöllisessä ulottuvuudessa sekä tarjoamaan niille välineet, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle työmarkkinoille pääsylle.

Kandidaatti korkean teknologian yrittäjyydestä

Harbour Space
Kampus Full-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Espanja Barcelona

Huipputeknologisen yrittäjyyden ohjelman metodologia yhdistää Piilaaksossa edelläkävijänä olevan teknologisen yrittäjyyden perusteet prosesseihin, joita ovat kehittäneet johtavat teknologiayrittäjät, kiihdyttimet, kuten Y Combinator, ja yritysten rakentajia, kuten Rocket Internet, nopeasti perustamaan ja kiihdyttämään teknologiayrityksiä.