BACHELORSTUDIES.FI

Löydä Parhaat Kandidaattiohjelmat Eurooppa 2019/2020

Euroopassa on maailman vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista maailmassa. Monet Euroopan korkeakoulut ovat tehneet lukemattomia panos yhteiskunnan ja jatkossakin tarjota korkealaatuista koulutusta. Opiskelija jatkaa kandidaatin Eurooppaa tutkinto ei vain hyötyä erinomainen koulutus, mutta myös kokea yleensä korkea elintaso, dynaamisia kaupunkeja, kauniita maisemia ja jännittäviä matkustusmahdollisuuksista ympäri mannerta.

Opiskelijat ympäri maailmaa ovat tehneet valinnan kandidaatin Eurooppaa koulutusohjelmassa. Monien vaihtoehtoja AMK Euroopassa astetta, jotkut suosittuja tieteenaloilla opiskelijat haluavat opiskella ovat valtio-oppi, kansainväliset asiat, yritysten, talouden, taidehistoria, sosiologia, tekniikka, kovien tieteiden, filosofian ja tietotekniikka.Jos kandidaatin Eurooppaa tutkinnon vaatimukset vaihtelevat maasta ja erityinen koulutusohjelma, kuitenkin yleensä vähintään kolme vuotta täysipäiväistä opiskelua tarvitaan mutta vaihtoehtoja on olemassa osa-aika-ja verkko-opintoina.

Lisätietoja Bachelor Eurooppa-ohjelmien, selata alla olevista vaihtoehdoista tai käytä hakukenttää edellä tarkentaa hakua. Ota seuraava askel kohti tavoitteesi tänään!

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä rahoituksessa

Financial University under the Government of the Russian Federation
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Venäjä Moskova

Kansainvälinen taloustieteellinen tiedekunta (MFF) tarjoaa koulutusta kandidaatin tutkintoihin ja päälliköihin taloustieteen valmistelussa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat valtiollisen yliopiston valtiontason tutkintotodistuksen Venäjän federaation hallituksen alaisuudessa ja heillä on myös mahdollisuus saada tutkintotodistus yhdeltä arvostetuimmalta länsimaisen kumppaniyliopistolta.

LLB (Hons) Laki hallituksen ja politiikan kanssa

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Leeds + 1 lisää

LLB (Hons) laki hallitus ja politiikka on tutkintotodistus tutkinto on tutkittu yli kolme vuotta vaihtoehtoja, jotka keskittyvät hallitus ja politiikka. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisissa tai laajoissa julkisissa, keskus- ja paikallishallinnon aloilla tai kaupallisella sektorilla ja joilla on kiinnostusta hallintoon ja politiikkaan.

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School Madrid Campus
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Espanja Madrid

Tämä kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen, on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa monenlaisissa rahoitukseen liittyvissä ura-alueissa, kuten sijoituspankkitoiminnassa, hedge-rahastojen hallinnassa, osakemarkkinoilla, pankkitoiminnassa ja salkunhoidossa. Valmistuneet tästä ohjelmasta tulee asiantuntijoita arvioimaan ja hallitsemaan taloudellisia riskejä, mikä antaa heille mahdollisuuden hallita täysin kansainvälinen finanssijärjestelmä.

Tulostusmateriaalitekniikan kandidaatti

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Kampus Full-time 7 lukukaudet Lokakuu 2019 Saksa Stuttgart

Tämä tekniikan kandidaatti tarjoaa teknistä koulutusta Saksassa, kun taas opiskelijat aseistetaan ammattitaitoisilla, luovilla ja kulttuurienvälisillä taidoilla, joita tarvitaan kotona ja ulkomailla menestymiseen.

Bachelor in Gastronomia

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Espanja Castellón de la Plana

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Nelivuotinen koulutus, jonka ansiosta tutkinnon suorittaneet johtavat Gastronomian tulevaisuutta.

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen

Geneva Business School Barcelona Campus
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Espanja Barcelona

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut kansainväliseen rahoitukseen, on suunniteltu auttamaan sinua jatkuvasti sopeutumaan jatkuviin muutoksiin finanssi- ja taloustieteessä. Sinulla on välineet ymmärtää ja hallita kaikkia taloudellisia näkökohtia yksityisessä tai julkisessa yhteisössä ja saada yksityiskohtaista tietoa asioista, jotka koskevat kotimaisia ja kansainvälisiä rahoituslaitoksia.

Kansainvälisen rakennustekniikan kandidaatti

Mainz University Of Applied Sciences
Kampus Full-time 1 - 7 lukukaudet Lokakuu 2019 Saksa Mainz

Insinöörityön vaatimukset ovat muuttumassa. Hankkeita hankkivat yritykset eri puolilla maailmaa ja käsittelevät kansainvälisiä ryhmiä. Kestävä suunnittelu ja rakentaminen ovat olleet keskeinen tavoite, jolla on yhä suurempi kansainvälinen merkitys.

Bachelor in Education

University College South Denmark
Kampus Full-time 8 lukukaudet Syyskuu 2020 Tanska Haderslev

Sinut lupa opettaja alemman ja ylemmän perusasteen tasoilla kolme aihetta. Saat laadukkaita teoreettista opetusta, ja ...

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto (Hons)

ICBS Business College
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Kreikka Thessaloniki Ateena + 1 lisää

Lukuvuosi alkaa lokakuun alussa ja päättyy toukokuun puolivälissä. Ohjelma toimitetaan kokoaikatilassa, 3 päivää viikossa, 6 tuntia päivässä. Kaikilla aiheilla / moduuleilla on 15 CATS (hyvitys). Tutkinto myöntää WINCHESTERIN YLIOPISTO, ENGLANTI, UK

Insinööri, Informaatioteknologia (B.Eng)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Suomi Mikkeli

Tietotekniikkaohjelmassamme keskitymme tietokoneiden verkko- ja toteutuspalveluihin modernissa datakeskusympäristössä. Opit rakentamaan turvallisia internet-yhteysverkkoja tai langattomia lähiverkkoja. Voit hallita ja käyttää palvelinympäristöjä. Myös tieto- ja verkkoturvallisuus on tärkeä osa opinnoista. Tietotekniset taidot kootaan yhteen internet-ajan järjestelmissä ja heidän kanssaan opit kehittämään ja prototyyppisiksi palveluiksi ja ymmärtämään niiden mahdollisuuksia globaalissa liiketoiminnassa.

Poikamies konetekniikan ja tuotantoteknologia

Saimaa University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3.5 vuotta Elokuu 2020 Suomi lappeenranta

Degree Programme in Mechanical Engineering and Production Technology valmentaa kansainväliseen koneenrakennuksen uraa, erityisesti aloilla kone-ja automaatio-suunnittelu, tuotannon suunnittelu, tutkimus ja kehitys.

Sähkö- ja automaatiotekniikan kandidaatti (BEng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Suomi Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa + 3 lisää

Englanninkielisessä sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinnassa keskitytään automaatiotekniikan hyödyntämiseen uusilla sovellusalueilla. Tehokkaat ja edulliset uudet tietotekniikkalaitteet tarjoavat monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia automaatiotekniikalle.

Kandidaatin tutkinto International Hotel hallinta

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Bordeaux

Kansainvälisessä ympäristössä, masterointi johto, tiimi-johtava ja hallinta tekniikoita. Kehittämällä ammatillista, oikeudelliset, taloudelliset ja kielelliset kyvyt tavoitteena on operatiivisen managerin yritys.

Tutkijatohtori liberaaleissa tutkimuksissa

CIS Endicott International
Kampus Full-time 2 vuotta Request Info Espanja Madridin yhteisö

Liberal Studies on 65-luottoinen ohjelma, joka koostuu liike-elämän ja humanististen tieteiden kursseista. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille yleisiä vaatimuksia sekä valinnaisia kursseja, jotka vastaavat opiskelijoiden etuja, joita opiskelijat itse voivat valita yhdessä opiskelijoiden dekaanin kanssa. Jotta ohjelma voidaan suorittaa onnistuneesti, opiskelijoiden on osallistuttava myös kahden luoton harjoitteluohjelmaan. Kun Madridissa kaksi vuotta on suoritettu onnistuneesti, opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkintonsa joko Endicott College -koulussa Massachusettsissa tai muussa amerikkalaisessa yliopistossa tai yliopistossa maailmassa.

Bachelor of Arts digitaalisen median ja viestinnän alalla (kaksoistutkinto)

The International University in Geneva
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Sveitsi Geneve

Jatka luovaa uraa mainonnassa, mediassa ja journalismissa viestintätoimistoissa, monikansallisissa yrityksissä, hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä.