close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Gastronomiassa 2021

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Kandidaatintutkinto Gastronomiassa

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Meksiko

Anahuacin gastronomiatutkinto pystyy ohjaamaan ja kehittämään yrityksiä gastronomian alalla idean syntymisestä sen toteutumiseen. Se kehittää konsultointivalmiuksia, neuvoo ja ... +

Anahuacin gastronomiatutkinto pystyy ohjaamaan ja kehittämään yrityksiä gastronomian alalla idean syntymisestä sen toteutumiseen. Se kehittää konsultointivalmiuksia, neuvoo ja kehittää tuotteita ruoka- ja juoma-alan yrityksille edistääkseen menestyksekkäästi niiden tavoitteiden saavuttamista. Se suunnittelee ja toteuttaa luovasti gastronomisia tuotteita edistämällä sosiaalista, ympäristöön liittyvää ja taloudellista hyvinvointia. Hän tutkii ja kehittää ruoka- ja juomaprojekteja dokumentoimalla ja tuottamalla tietoa gastronomista kiinnostavista aiheista maailmanlaajuisesti soveltamalla tieteellistä menetelmää, välittämällä sen yksinkertaisella ja helposti saatavilla olevalla kielellä kaikille aiheesta kiinnostuneille. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Espanjalainen
Elo 2021
Kampus
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatia +1 Lisää

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen se ... +

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen sekä kasvavaan valikoimaan ravintoloita, joissa on korkealaatuinen valikoima paikallista gastronomiaa ja viininvalmistusta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
01 Loka 2021
Kampus
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Espanja

Universidad Europea del Atlántico gastronomiatutkinnon opetussuunnitelma tarjoaa nykyistä laadukasta koulutusta, jota sovelletaan kaikkiin ammattialoihin, joilla tuleva gastro ... +

Universidad Europea del Atlántico gastronomiatutkinnon opetussuunnitelma tarjoaa nykyistä laadukasta koulutusta, jota sovelletaan kaikkiin ammattialoihin, joilla tuleva gastronomisista tieteistä valmistunut voi kehittyä, mikä mahdollistaa erikoistumisen opiskelijalle eniten kiinnostavalla alalla Tarjous valittavien käytettävissä. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Espanjalainen
Syys 2021
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Espanja

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Neliv ... +

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Nelivuotinen koulutus, jonka ansiosta tutkinnon suorittaneet johtavat Gastronomian tulevaisuutta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti, Espanjalainen
Syys 2021
Kampus
 
Istanbul, Turkki

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gı ... +

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gıda bilimi, yemek kültürü ve tarihi gibi alanlarda eğitim vererek, alanında gerekli tüm akademik ve güncel bilgi ve uygulamalara sahip, kültürel ve sosyal alanlarda kendini geliştirmiş, bilimsel yöntemlerle sorun çözebilen ve iş görebilen, bütün bu bilgi ve becerilerini evrensel düzeydeki bilgi ve uygulamalarla birleştirip, ülkesine ve içerisinde yaşadığı topluma faydalı olacak şekilde kullanabilen mutfak şefleri yetiştirme doğrultusunda eğitim vermektedir. -
Kandidaatti
Turkki
Syys 2021
Kampus
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Meksiko

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat ... +

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat taitoja ja asenteita, jotka antavat tutkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ammatillisella alueella, sopeutua uusiin tilanteisiin sekä tarvittaessa siirtää tietojaan, taitojaan ja asenteitaan läheisille ammattialueille. Analyysi- ja synteesitaidot, perustutkimustaidot, suunnittelu- ja johtamistaidot, työterveyden ja -turvallisuuden hallinta, ryhmätyö, tehokas viestintä-, neuvottelutaidot, johtajuus ja palveluasenne. Kehitä ja hallinnoi gastronomiakonseptia kulinaarisen potentiaalin diagnoosin, valikkotekniikan, edustavan meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön, taloudellisten ja strategisten hallintatyökalujen sekä sovellettavien säännösten avulla gastronomisen sektorin vahvistamiseksi ja alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Heinä 2021
Kampus
 
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Bogota, Kolumbia

Projektisarjojen avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa alueellisen gastronomian ja muiden maan alueiden tärkeistä näkökohdista, joista osa käsittelee matkailuun ja gastrono ... +

Projektisarjojen avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa alueellisen gastronomian ja muiden maan alueiden tärkeistä näkökohdista, joista osa käsittelee matkailuun ja gastronomiaan liittyviä näkökohtia -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Tammi 2022
Kampus
 
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Kansainvälinen gastronomiateknikko on ylemmän tason teknikko, jolla on taitoja osallistua gastronomisten tarjousten laatimiseen Chilessä ja kansainvälisessä keittiössä, viinie ... +

Kansainvälinen gastronomiateknikko on ylemmän tason teknikko, jolla on taitoja osallistua gastronomisten tarjousten laatimiseen Chilessä ja kansainvälisessä keittiössä, viinien, juomien ja viinien tarjoamisessa gastronomiateollisuuden normien ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja noudattamalla hygienia, turvallisuus, vastuullisuus ja kestävyys. -
Kandidaatti
Spanish (Chile)
Helmi 2022
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa. -
Kandidaatti
Englanti, Turkki
Syys 2021
 
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Kolumbia

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourme ... +

Unihorizontista-gastronomian ammattilainen on enemmän kuin kokki, hän on CULINARY ARTIST, joka on koulutettu kurinalaisuudella, johtajuudella ja päättäväisyydellä luoda gourmet-ehdotuksia, joilla on merkitystä. Pystyt johtamaan gastronomisia yrityksiä, pystyt työskentelemään kulinaarisena asiantuntijana kansallisissa ja kansainvälisissä tekniikoissa, sinulla on voimaa ja kykyä tuottaa innovatiivisia ehdotuksia mm. Leivonnaisille, baristalle, cocktaileille, pariliitoksille ja enologialle . -
Kandidaatti
Spanish (Colombia)
Tammi 2022
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä