close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Euroopassa 2021

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksenEuroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 1… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Euroopassa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Aspira University College
Zagreb, Kroatia +1 Lisää

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen se ... +

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavan Välimeren gourmetkohteen aseman. Sen kasvu ja kehitys perustuvat rikkaaseen gastro-enologiseen perinteeseen sekä kasvavaan valikoimaan ravintoloita, joissa on korkealaatuinen valikoima paikallista gastronomiaa ja viininvalmistusta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 vuotta
Englanti
01 Loka 2021
Kampus
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Espanja

Universidad Europea del Atlántico gastronomiatutkinnon opetussuunnitelma tarjoaa nykyistä laadukasta koulutusta, jota sovelletaan kaikkiin ammattialoihin, joilla tuleva gastro ... +

Universidad Europea del Atlántico gastronomiatutkinnon opetussuunnitelma tarjoaa nykyistä laadukasta koulutusta, jota sovelletaan kaikkiin ammattialoihin, joilla tuleva gastronomisista tieteistä valmistunut voi kehittyä, mikä mahdollistaa erikoistumisen opiskelijalle eniten kiinnostavalla alalla Tarjous valittavien käytettävissä. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Espanjalainen
Syys 2021
Kampus
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Espanja

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Neliv ... +

Gastronomian kandidaatin tutkinto pyrkii kouluttamaan kulinaarisiin tekniikoihin erikoistuneita ammattilaisia, mutta myös päteviä johtamaan gastronomista liiketoimintaa. Nelivuotinen koulutus, jonka ansiosta tutkinnon suorittaneet johtavat Gastronomian tulevaisuutta. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti, Espanjalainen
Syys 2021
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Istanbul, Turkki

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gı ... +

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gıda bilimi, yemek kültürü ve tarihi gibi alanlarda eğitim vererek, alanında gerekli tüm akademik ve güncel bilgi ve uygulamalara sahip, kültürel ve sosyal alanlarda kendini geliştirmiş, bilimsel yöntemlerle sorun çözebilen ve iş görebilen, bütün bu bilgi ve becerilerini evrensel düzeydeki bilgi ve uygulamalarla birleştirip, ülkesine ve içerisinde yaşadığı topluma faydalı olacak şekilde kullanabilen mutfak şefleri yetiştirme doğrultusunda eğitim vermektedir. -
Kandidaatti
Turkki
Syys 2021
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa. -
Kandidaatti
Englanti, Turkki
Syys 2021
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä