close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Gastronomiassa 2021 Veracruz Meksikossa

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksenMeksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa. Työskentely voi vaatia työviisu… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnot akkreditoitu oppilaitokset ja korkeakoulut voivat olla tärkeitä astinkiviä kohti menestyksekkään uran.Yleisin perustutkintoa ohjelma on kandidaatin 's tutkinto, yleensä myönnetty neljä vuotta menestyksekkään tutkimuksen

Meksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa. Työskentely voi vaatia työviisumi, jota on vaikea saada, jos haluat vain freelance lyhyen aikaa. Suurin osa hallituksen rahoittama yliopistoihin pormestari kaupungeista (osavaltion pääkaupunki) on lyhytkursseja historiaan, gastronomian ja kulttuurin aiheita, useimmat niistä ovat lähes ilmaiseksi.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Gastronomiassa Veracruz Meksikossa 2021

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Meksikossa
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa
Xalapa-Enríquez, Meksiko

The Bachelor of Gastronomy is one of the options with the greatest global projection as it contemplates the new trends in food and beverage companies and their demanding inter ... +

The Bachelor of Gastronomy is one of the options with the greatest global projection as it contemplates the new trends in food and beverage companies and their demanding international standards, keeping all professional possibilities open. General Objective of the Degree To train professionals capable of developing in the workplace of both national and international gastronomic companies, occupying positions of high responsibility in the operational or administrative fields (chef, manager, chef, etc); performing with great dynamism, capacity for innovation, and a strenuous spirit of service in industries and food chains, hotel chains, hospital clinics, restaurants, airlines, etc; facing technological, economic and cultural challenges that human nutrition requires. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Heinä 2022
Kampus