close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Pohjois-Amerikassa 2021

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoo… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa yliopistoissa ja collegeissa. Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut vaaditut kurssit, jotka oppilaitoksesta tai opintojen suoritustavasta riippuen voi suorittaa 3 - 7 vuodessa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Pohjois-Amerikassa 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Meksiko

Anahuacin gastronomiatutkinto pystyy ohjaamaan ja kehittämään yrityksiä gastronomian alalla idean syntymisestä sen toteutumiseen. Se kehittää konsultointivalmiuksia, neuvoo ja ... +

Anahuacin gastronomiatutkinto pystyy ohjaamaan ja kehittämään yrityksiä gastronomian alalla idean syntymisestä sen toteutumiseen. Se kehittää konsultointivalmiuksia, neuvoo ja kehittää tuotteita ruoka- ja juoma-alan yrityksille edistääkseen menestyksekkäästi niiden tavoitteiden saavuttamista. Se suunnittelee ja toteuttaa luovasti gastronomisia tuotteita edistämällä sosiaalista, ympäristöön liittyvää ja taloudellista hyvinvointia. Hän tutkii ja kehittää ruoka- ja juomaprojekteja dokumentoimalla ja tuottamalla tietoa gastronomista kiinnostavista aiheista maailmanlaajuisesti soveltamalla tieteellistä menetelmää, välittämällä sen yksinkertaisella ja helposti saatavilla olevalla kielellä kaikille aiheesta kiinnostuneille. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Espanjalainen
Elo 2021
Kampus
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Meksiko

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat ... +

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat taitoja ja asenteita, jotka antavat tutkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ammatillisella alueella, sopeutua uusiin tilanteisiin sekä tarvittaessa siirtää tietojaan, taitojaan ja asenteitaan läheisille ammattialueille. Analyysi- ja synteesitaidot, perustutkimustaidot, suunnittelu- ja johtamistaidot, työterveyden ja -turvallisuuden hallinta, ryhmätyö, tehokas viestintä-, neuvottelutaidot, johtajuus ja palveluasenne. Kehitä ja hallinnoi gastronomiakonseptia kulinaarisen potentiaalin diagnoosin, valikkotekniikan, edustavan meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön, taloudellisten ja strategisten hallintatyökalujen sekä sovellettavien säännösten avulla gastronomisen sektorin vahvistamiseksi ja alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Heinä 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä