close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Turkissa 2021

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.Turkki… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on jälkeiseen tutkintoon päättymisen jälkeen 120 opintopistettä. Se kestää yleensä kahdeksan lukukautta suorittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Samalla täydentämään perustutkintoa tietenkin ehdokkaita on tutkia yleisiä kursseja ja valitsi merkittävä tietystä aiheesta. Kandidaatin tutkinto voidaan kutsua myös ylioppilastutkinnon tietyissä maissa.

Turkki, virallisesti Turkin tasavalta, on mannerten maa, joka sijaitsee lähinnä Anatolia Länsi-Aasiassa ja Itä-Traakian Kaakkois-Euroopassa. Monet Turkin yliopistojen (sekä julkisten että yksityisten) osallistuvat yleiseurooppalaisten opiskelijavaihto-ohjelmia (Sokrates, Erasmus, ja vastaavat). Joissakin on myös sopimuksia Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Gastronomiassa Turkissa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Istanbul, Turkki

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gı ... +

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü; dört yıllık lisans programı süresince adaylara uluslararası mutfak teknikleri, Türk mutfağı teknikleri, yiyecek-içecek işletmeciliği, gıda bilimi, yemek kültürü ve tarihi gibi alanlarda eğitim vererek, alanında gerekli tüm akademik ve güncel bilgi ve uygulamalara sahip, kültürel ve sosyal alanlarda kendini geliştirmiş, bilimsel yöntemlerle sorun çözebilen ve iş görebilen, bütün bu bilgi ve becerilerini evrensel düzeydeki bilgi ve uygulamalarla birleştirip, ülkesine ve içerisinde yaşadığı topluma faydalı olacak şekilde kullanabilen mutfak şefleri yetiştirme doğrultusunda eğitim vermektedir. -
Kandidaatti
Turkki
Syys 2021
Kampus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkki

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten y ... +

Gastronomia- ja ruokakulttuuriin kuuluu taide- ja kulttuurifilosofia sekä syömisen ja juomisen tiede. Kulinaarinen taiteet, joka on jo kauan ollut erilaisten kansainvälisten yliopistojen ja instituutioiden ohjelmissa, on ollut myös keskipiste Turkissa. Sillä, että kulttuurin rakenne muuttuu ja matkailu on Turkin nopeimmin kehittyvä ala, on ollut merkittävä vaikutus tähän tulokseen. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
8 kuukautta
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Turkki

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa.

Nykyään, kun tekniikka kehittyy ja asiakkaiden mieltymykset muuttuvat, levyissä valmistettujen ruokien tulisi houkutella silmiä ennen ruokintaa. -
Kandidaatti
Englanti, Turkki
Syys 2021
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä