BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 8 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Georgiassa 2019/2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Georgia on suvereeni valtio Kaukasuksen alueella Euraasiassa. Sijaitsee rannikolla Mustanmeren, se rajoittuu pohjoisessa ja koillisessa Venäjän, etelässä Turkin ja Armenian ja kaakossa Azerbaidžanissa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Kandidaattiohjelmat Georgiassa 2019/2020

Tulokset Filter

Informaatioteknologian kandidaatti

The University Of Georgia
Kampus Full-time Avoin ilmoittautuminen Georgia Tbilisi

Tietotekniikan kandidaatti (IT-tekniikka) Ohjelman tavoitteena on valmistaa IT-päteviä asiantuntijoita modernissa tietotekniikka-maailmassa. Antaa tutkijalle tietoa tietotekniikan asiaankuuluvista teorioista ja kehittää käytännön taitoja, kehittää elinikäistä oppimista ja jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä pystyy saavuttamaan parhaat nykyaikaiset tietotekniikan osaamiset teknisissä ja ammatillisissa ympäristöissä joko yrityksissä tai yrityksissä. korkean teknologian aloitusyrityksiä tai jatkaa koulutusta maailmanlaajuisesti. Kansainvälisesti akkreditoidun korkeakoulututkinnon ohella myös opiskelijat saavat paljon koulutusta ja todistuksia Microsoftilta, Ciscolta, iHupilta ja vastaavilta laitoksilta.

Laskennallisen matematiikan kandidaatti

Georgian Technical University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Georgia Tbilisi

Tavoitteena kandidaatin opetussuunnitelma on tarjota opiskelijoille matematiikan kielellä ja käsitteet tekniikka matemaattinen todistus, matemaattisia menetelmiä, kuvaus käyttämällä matemaattisia malleja soveltavan tyyppinen ongelmia ja itsenäinen kehittäminen näiden mallien teoreettista tai / ja levittää puitteet sekä arvioinnin taitoja.

Poikamies Teknillisen fysiikan

Georgian Technical University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Georgia Tbilisi

Insinööritieteiden koulutusohjelman tarkoituksena on erikoistumisopinnot, kuten fyysinen tietojenkäsittely, lääketieteellinen fysiikka ja ihmisten ja ympäristön säteilyturvallisuus, fyysinen ja tekninen asiantuntemus sekä tekninen diagnostiikka. Ohjelman tarkoituksena on saada tietoa tietotekniikan fyysisistä peruskannoista, fyysisten menetelmien sovelluksista lääketieteessä, nykyaikaisten menetelmien perustekijöistä säteilytyksen haitallisten vaikutusten ehkäisemiseksi, mikroelektroniikan ja optoelektroniikan teknologian perustavanlaatuiset kysymykset, nykyaikaisten diagnostiikkalaitteiden ja elektronisten laitteiden perusteet, perusteet Fyysisen ja teknisen osaamisen menetelmistä.

Poikamies Design

Georgian Technical University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Georgia Tbilisi

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja aloittaa uran suunnittelun erikoisalojen sisustus- ja huonekalujen suunnittelu, tuotesuunnittelu, liikennesuunnittelu tai visuaalisen viestinnän suunnittelu ja muut liittoutuneet suunnittelua koskevat erikoistumiset. Ohjelma antaa opiskelijoille laajan koulutuksen sosiaalisessa, kulttuurisessa, taloudellisessa ja poliittisessa kontekstissa. Ohjelma tarjoaa erityiskoulutusta ja kokemusta erityispiirteistä: suunnittelukäytännöissä, prosessissa ja menetelmissä ergonomisessa suunnittelussa ja kestävässä suunnittelussa; Materiaalien ja valmistusprosessien tuntemus; Ammatillisissa suunnittelutehtävissä, jotka käyttävät erilaisia ​​tekniikoita kansainväliseen standardiin; Markkinointi, johtaminen ja yrittäjyys.

Poikamies in tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden ilmailuelektroniikan ja sähköisten järjestelmien (insinööri)

Georgian Aviation University
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Georgia Tbilisi

Teknillisessä valmistelee asiantuntijoiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot pääaineenaan: Technical hyödyntäminen Aircraft Avionics ja sähköjärjestelmät (Engineer).

Poikamies in tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden (insinööri)

Georgian Aviation University
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Georgia Tbilisi

Teknillisessä valmistelee asiantuntijoiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot pääaineenaan: Technical hyödyntämiseen ilma.

Poikamies lennon hyödyntämiseen lentokoneen (pilotti)

Georgian Aviation University
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Georgia Tbilisi

Tiedekunta lentoliikenteen lennon hyväksikäyttö valmistelee ilmailun asiantuntijoiden kandidaatti pääaineena lennon hyödyntämiseen ilma (kaupallinen pilotti). Ammatillinen opetusohjelmia yksityisten ja kaupallisten pilotti koulutus ovat myös saatavilla.

Tietotekniikan kandidaatti

Ilia State University
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Georgia Tbilisi

Tietojenkäsittelyn kandidaatin tutkinnon Ilia State University antaa opiskelijalle tietoa digitaalisen tietokoneen toiminnan periaatteista. Nykymaailmassa tietokoneilla on merkittävä rooli.