BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa Alankomaissa 2020

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Kandidaatin tutkinto Hallinto, samanlainen BBA ohjelmia, aikoo tarjota laajan koulutuksen toimintayksiköiden yritys. Tutkinnon Bachelor in Administration saavat omistaa johtamistaitoja, liiketoiminnan päätöksenteon valmiuksia ja vahva viestintätaidot.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Suositut Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa Alankomaissa 2020

2 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Alankomaat Filter

Kandidaatti kansainvälisessä logistiikan hallinnassa

NHL Stenden University of Applied Sciences
Alankomaat, Leeuwarden + 6 More
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
15 Aug 2018
Englanti
Opetus kampuksella

Kansainvälinen logistiikkajohtaminen koskee tavaravirtaa, nopeutta ja tehokkuutta. Se on täydellinen kandidaattiohjelma kaikille, joilla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, ...

Lue lisää

Bachelor in Logistics Management

Fontys University of Applied Sciences
Alankomaat, Eindhoven + 2 More
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
48 kuukautta
01 Jun 2020
Englanti
Opetus kampuksella

Yhden vuoden peruslogistiikan opintojen jälkeen voit erikoistua joko Logistics Management (Economics) (LM) tai Logistics Engineering (LE). LM: llä valitset logistiikan johtory ...

Lue lisää