BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa Latviassa 2020

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Tutkinnon Bachelor in Administration on vahva osaaja, liiketoiminnan päätöksentekoa ja viestintää. Tämä johtuu siitä, että tutkinto, joka on samanlainen BBA-ohjelman, aikoo tarjota laajan koulutuksen toimintayksiköiden yritys.

Latvia on sekä maksullista ja valtion rahoittamien korkeakoulutukseen. Maassa on kaksi erilaista korkeakouluopintoihin. Näitä ovat akateemiset ja ammatilliset ohjelmat. On olemassa kolme tasoa akateemisen korkeakoulutuksen - kandidaatin, maisterin ja tohtorin opinnot. Ilmasto maassa suositaan eri talviurheiluun ja virkistyspalvelut kuten luistelu, hiihto ja jääkiekko. Kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella Latviassa, koska sen sosiaalisen elämän, taide-ja kulttuurilaitosten. Maan kulttuuria on helppo ryhtyä.

Suositut Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa Latviassa 2020

3 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Latvia Filter

Kandidaatti organisaatioiden sosiologiassa ja julkishallinnossa

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kandidaatti
<
Full-time
<
3 vuotta
Englanti
Opetus kampuksella

Ohjelman tavoitteena on kouluttaa korkeasti päteviä asiantuntijoita, jotka tarjoavat opiskelijoille tietoja ja taitoja siitä, miten voidaan analysoida organisaatioiden ja inst ...

Lue lisää

Kandidaatti Liiketoiminnan johtamisessa

Riga Aeronautical Institute
Kandidaatti
<
Full-time
<
48 kuukautta
Venäjän kieli
Opetus kampuksella

Asiantuntija saa tietoa liikenneyrityksen organisaatiorakenteen ja valmistuksen periaatteista. yrityksen rahoitusjärjestelmä; yrityksen logistiikka; kuljetusprosessin tekniikk ...

Lue lisää

poikamies kuljetus- ja liiketoiminnan logistiikka

Институт транспорта и связи
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
4 vuotta
Englanti
Venäjän kieli
Opetus kampuksella
Online

Koulutusohjelma: "Kuljetus ja liiketoiminnan logistiikka"

Lue lisää